becmen Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 Ahoj mám FI 1.4 16V 74kw r.v 2000 po bouračce, dávám jí dohromady a narazil jsem na problém utrženého konektoru čidla chladiče. Auto má klimu a ten zminovaný utržený konektor má tvar trojuhelníku. Konektor je tří pinový. Utržené 3 kabliky (průřez mají 1mm) mi koukají z pramene motorové elektriky a já bych potřeboval nějáký navod, na zapojení jednotlivých kablíku na jednotlyvé piny toho trojuhelníkového konektoru. Předem mockrát děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 hnědý - pin 1 (zem) hnědo/modrý - pin 2 (pin 3 na šestipinové svorkovnici ŘJ dochlazování) hnědo/zelený - pin 3 (pin 3 na čtyřpinové svorkovnici ŘJ dochlazování) barva - číslo pinu (pin, kde by ten drát měl končit) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becmen Vloženo 8. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2011 hnědý - pin 1 (zem) hnědo/modrý - pin 2 (pin 3 na šestipinové svorkovnici ŘJ dochlazování) hnědo/zelený - pin 3 (pin 3 na čtyřpinové svorkovnici ŘJ dochlazování) barva - číslo pinu (pin, kde by ten drát měl končit) Bezva mockrát děkuju za pomoc:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.