Vasekk Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 na O2 musí dolů volant? Na O II, toho musi dolu pri kazde uprave na muj vkus vzdy dost U superba je to ještě horší tam se musí rozebrat skoro celá část u řidiče aby se vyměnili budíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 U superba je to ještě horší tam se musí rozebrat skoro celá část u řidiče aby se vyměnili budíky Moc hezky auto, ta modra mu slusi i ty kola jsou very nice H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 (editace) Díky, ale kola pujdou po zimě nebo až nasadim zimáky pryč. Ty 16ky jsou malý. Takže předběžně avizuju, že pasujou na OII a nejsou ani jednou odřený Editováno: 11. Říjen 2006, autor: Vasekk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Díky, ale kola pujdou po zimě nebo až nasadim zimáky pryč. Ty 16ky jsou malý. Takže předběžně avizuju, že pasujou na OII a nejsou ani jednou odřený Diky , ja 16 mam, spise pokukuju po 17" RS. H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Díky, ale kola pujdou po zimě nebo až nasadim zimáky pryč. Ty 16ky jsou malý. Takže předběžně avizuju, že pasujou na OII a nejsou ani jednou odřený Diky , ja 16 mam, spise pokukuju po 17" RS. H. Ty sou za 25tis uplně nový i s novejma pneu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Díky, ale kola pujdou po zimě nebo až nasadim zimáky pryč. Ty 16ky jsou malý. Takže předběžně avizuju, že pasujou na OII a nejsou ani jednou odřený Diky , ja 16 mam, spise pokukuju po 17" RS. H. Ty sou za 25tis uplně nový i s novejma pneu. Ty mne teda ukecavas :-)))) Dej sem nejake blizsi foto tech kol?? H Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Tak když to dobře dopadne, jedu zítra na výměnu palubky za Maxi Dot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlesioP Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Dobry den, abych to uvedl na spravnou miru, pri vymene budiku nemusi v zadnem ze Skodovackych aut volant dolu. Tak jen na upresneni , jinak dekuju za kladne reference. AlesioP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Tak to u mně bude dnes muset, protože se bude dávat nový, multifunkční . Jinak dobré reference jsou samozřejmostí, když je naprostá spokojenost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 tak výměna za Maxi Dot se odkládá o jeden den. Zítra už to ale snad vyjde..tak když bude někdo chtít, dám vědět. Jo a bude se zároveň měnit volant za multifunkční.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 tak výměna za Maxi Dot se odkládá o jeden den. Zítra už to ale snad vyjde..tak když bude někdo chtít, dám vědět. Jo a bude se zároveň měnit volant za multifunkční.. no me by zajimal ten multi volant - potom napis info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 me by treba zase zajimalo, co vas k nemu tak tahne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 me by treba zase zajimalo, co vas k nemu tak tahne? k tomu volantu? me konkretne multifunkcnost ahlavne to ze je kozenej - ten plastak co tam mam neni ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 vymenu plastaku za kozenej chapu, ten plastak je strasnej. ja menil volant taky, ale za RS, protoze co ten multivolant nabizi? ovladani radia- vzhledem k tomu, ze obema rukama drzim volant minimalne, je to pro me nepodstatny, pak predpokladam ze lze ovladat tempomat, to je stejny jako s radiem. pro ty, kteri drzi volant "predpisove" se to asi vyplati... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SieNo Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 luke288: tempomat ovládat na volantu v Octavii II nelze (na rozdíl od Superba). Ovládáš pouze rádio a telefon (pokud máš variantu pro R+T). el Sí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 aha, to jsem nevedel. pak to nechapu, proc ten volant vubec delaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Mám dojem že se multifunkční volant dělá ve dvou verzích: jedna pro ovládání audia, druhá pro ovládání audia + telefonu, já sice multifunkční nemám, ale jedna z podmínek při volbě interiéru byla že tam musí být kožený volant, navíc nevím, proč to u auta za přibližně 3/4 mega nedodávají sériově. Každopádně kožený volant se velice příjemně drží a vřele doporučuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Dobry den, abych to uvedl na spravnou miru, pri vymene budiku nemusi v zadnem ze Skodovackych aut volant dolu. Tak jen na upresneni , jinak dekuju za kladne reference. AlesioP Ani u Supa??Já děla už tři a vždy jsem volant sundával.Nedovedu si představit to dělat bez sundání volantu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Dobry den, abych to uvedl na spravnou miru, pri vymene budiku nemusi v zadnem ze Skodovackych aut volant dolu. Tak jen na upresneni , jinak dekuju za kladne reference. AlesioP Ani u Supa??Já děla už tři a vždy jsem volant sundával.Nedovedu si představit to dělat bez sundání volantu. Tak před chvilkou mi Alesio budíky měnil za Maxi Dota a fakt volant dolů nemusí...můžu potvrdit je ho slova.Tu změnu budíků vřele doporučuju, mám 1.6 MPI MR2005 a dokonce mám i aktivní kontrolku tempomatu..je to bomba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 navíc nevím, proč to u auta za přibližně 3/4 mega nedodávají sériově. Každopádně kožený volant se velice příjemně drží a vřele doporučuji presne tak, to taky nechapu jinak budiky jdou opravdu sundat a nasadit bez sundavani volantu. ne ze ja bych to umel, ale videl jsem to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Tu změnu budíků vřele doporučuju, mám 1.6 MPI MR2005 a dokonce mám i aktivní kontrolku tempomatu..je to bomba. jj taky jsem byl tou kontrolkou tempomatu nadšenej, je to blbůstka která potěší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 když jsem s tím jel poprvé teď navečer z Boleslavi, kde mi to dělali, čuměl jsem víc na palubku než ven Jinak v pondělí ještě musím zjistit kod na rádio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 U Superba to opravdu jde???Alesio,napiš!.Ale zase bez volantu je to pohodlnější a volant mám dole za 30 sec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Dneska jsem to viděl v akci..výměnu budíků a bylo to fakt hned..volant na místě. Nejvíc času zabere stahování dat a pak jejich natažení do nové palubky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 myslim, ze cosbymu jde spis o toho superba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.