Říjen 11, 200618 r na O2 musí dolů volant? Na O II, toho musi dolu pri kazde uprave na muj vkus vzdy dost U superba je to ještě horší tam se musí rozebrat skoro celá část u řidiče aby se vyměnili budíky
Říjen 11, 200618 r U superba je to ještě horší tam se musí rozebrat skoro celá část u řidiče aby se vyměnili budíky Moc hezky auto, ta modra mu slusi i ty kola jsou very nice H.
Říjen 11, 200618 r Díky, ale kola pujdou po zimě nebo až nasadim zimáky pryč. Ty 16ky jsou malý. Takže předběžně avizuju, že pasujou na OII a nejsou ani jednou odřený Upraveno Říjen 11, 200618 r od Vasekk
Říjen 11, 200618 r Díky, ale kola pujdou po zimě nebo až nasadim zimáky pryč. Ty 16ky jsou malý. Takže předběžně avizuju, že pasujou na OII a nejsou ani jednou odřený Diky , ja 16 mam, spise pokukuju po 17" RS. H.
Říjen 11, 200618 r Díky, ale kola pujdou po zimě nebo až nasadim zimáky pryč. Ty 16ky jsou malý. Takže předběžně avizuju, že pasujou na OII a nejsou ani jednou odřený Diky , ja 16 mam, spise pokukuju po 17" RS. H. Ty sou za 25tis uplně nový i s novejma pneu.
Říjen 11, 200618 r Díky, ale kola pujdou po zimě nebo až nasadim zimáky pryč. Ty 16ky jsou malý. Takže předběžně avizuju, že pasujou na OII a nejsou ani jednou odřený Diky , ja 16 mam, spise pokukuju po 17" RS. H. Ty sou za 25tis uplně nový i s novejma pneu. Ty mne teda ukecavas :-)))) Dej sem nejake blizsi foto tech kol?? H
Listopad 2, 200618 r Dobry den, abych to uvedl na spravnou miru, pri vymene budiku nemusi v zadnem ze Skodovackych aut volant dolu. Tak jen na upresneni , jinak dekuju za kladne reference. AlesioP
Listopad 2, 200618 r Tak to u mně bude dnes muset, protože se bude dávat nový, multifunkční . Jinak dobré reference jsou samozřejmostí, když je naprostá spokojenost..
Listopad 2, 200618 r tak výměna za Maxi Dot se odkládá o jeden den. Zítra už to ale snad vyjde..tak když bude někdo chtít, dám vědět. Jo a bude se zároveň měnit volant za multifunkční..
Listopad 2, 200618 r tak výměna za Maxi Dot se odkládá o jeden den. Zítra už to ale snad vyjde..tak když bude někdo chtít, dám vědět. Jo a bude se zároveň měnit volant za multifunkční.. no me by zajimal ten multi volant - potom napis info
Listopad 3, 200618 r me by treba zase zajimalo, co vas k nemu tak tahne? k tomu volantu? me konkretne multifunkcnost ahlavne to ze je kozenej - ten plastak co tam mam neni ono
Listopad 3, 200618 r vymenu plastaku za kozenej chapu, ten plastak je strasnej. ja menil volant taky, ale za RS, protoze co ten multivolant nabizi? ovladani radia- vzhledem k tomu, ze obema rukama drzim volant minimalne, je to pro me nepodstatny, pak predpokladam ze lze ovladat tempomat, to je stejny jako s radiem. pro ty, kteri drzi volant "predpisove" se to asi vyplati...
Listopad 3, 200618 r luke288: tempomat ovládat na volantu v Octavii II nelze (na rozdíl od Superba). Ovládáš pouze rádio a telefon (pokud máš variantu pro R+T). el Sí
Listopad 3, 200618 r Mám dojem že se multifunkční volant dělá ve dvou verzích: jedna pro ovládání audia, druhá pro ovládání audia + telefonu, já sice multifunkční nemám, ale jedna z podmínek při volbě interiéru byla že tam musí být kožený volant, navíc nevím, proč to u auta za přibližně 3/4 mega nedodávají sériově. Každopádně kožený volant se velice příjemně drží a vřele doporučuji
Listopad 3, 200618 r Dobry den, abych to uvedl na spravnou miru, pri vymene budiku nemusi v zadnem ze Skodovackych aut volant dolu. Tak jen na upresneni , jinak dekuju za kladne reference. AlesioP Ani u Supa??Já děla už tři a vždy jsem volant sundával.Nedovedu si představit to dělat bez sundání volantu.
Listopad 3, 200618 r Dobry den, abych to uvedl na spravnou miru, pri vymene budiku nemusi v zadnem ze Skodovackych aut volant dolu. Tak jen na upresneni , jinak dekuju za kladne reference. AlesioP Ani u Supa??Já děla už tři a vždy jsem volant sundával.Nedovedu si představit to dělat bez sundání volantu. Tak před chvilkou mi Alesio budíky měnil za Maxi Dota a fakt volant dolů nemusí...můžu potvrdit je ho slova.Tu změnu budíků vřele doporučuju, mám 1.6 MPI MR2005 a dokonce mám i aktivní kontrolku tempomatu..je to bomba.
Listopad 3, 200618 r navíc nevím, proč to u auta za přibližně 3/4 mega nedodávají sériově. Každopádně kožený volant se velice příjemně drží a vřele doporučuji presne tak, to taky nechapu jinak budiky jdou opravdu sundat a nasadit bez sundavani volantu. ne ze ja bych to umel, ale videl jsem to
Listopad 3, 200618 r Tu změnu budíků vřele doporučuju, mám 1.6 MPI MR2005 a dokonce mám i aktivní kontrolku tempomatu..je to bomba. jj taky jsem byl tou kontrolkou tempomatu nadšenej, je to blbůstka která potěší
Listopad 3, 200618 r když jsem s tím jel poprvé teď navečer z Boleslavi, kde mi to dělali, čuměl jsem víc na palubku než ven Jinak v pondělí ještě musím zjistit kod na rádio.
Listopad 3, 200618 r U Superba to opravdu jde???Alesio,napiš!.Ale zase bez volantu je to pohodlnější a volant mám dole za 30 sec.
Listopad 3, 200618 r Dneska jsem to viděl v akci..výměnu budíků a bylo to fakt hned..volant na místě. Nejvíc času zabere stahování dat a pak jejich natažení do nové palubky..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.