spinalonga Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Kuupil jsem ojetou Fabii (2002) s šuntovým rádiem. Chci rádio vyměnit za jiné. Je to velký problém? Je to různé rádio od rádia? Jaké máte zkušenosti s autorádiem Škoda Symphony? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Je to různé podle typu rádia a s tím souvisí otázka, jaké je tam v současné době rádio? Na tvůj druhý dotaz bych nerad reagoval podrážděně, ale toto rádio nemá cenu zlámané grešle.Vím, že někteří se mnou nebudou souhlasit, ale každé 4tisícové rádio hraje lépe. Kenwood teď navíc v akci s repro 6x9 Hertz DCX-690 za 4490,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Kolbiš Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Podle mne má Symphony pár výhod, které plynou z toho, že to je originál rádio: Vzhledově se do palubky hodí, snadno se propojí s originál handsfree sadou, maxidotem a CD měničem, nemusí se vymýšlet jak napájet anténí zesilovač,... Jinak souhlasím s předešlým příspěvkem. Nové je nehorázně předražené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Musim soughlasit, ac nerad... Symphony je proste radio, ktere akorat dobre pasuje do palubky, jinak bych v nem moc vyhod nevvidel. Ten vzhled udela ale hodne - premyslim uz delsi dobu nad zmenou, ale bohuzel jsem nenasel nic vzhledove, co by mi tam pasovalo a memu oku "lahodilo" ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Pokud uvažuješ nad Symphony, tak také zvaž kde parkuješ. Je to jedno z nejkradenějších rádií, takže pokud parkuješ např. v Praze na sídlišti, tak by ti tam asi moc dlouho nevydrželo. Bohužel i tady na fóru je dost lidí, kteří by má slova mohli potvrdit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 Prvne je jedno jestli tam mas symphony nebo sony nebo nevim co .)kdyz to vypada na prvni pohled dobre tak ti to tak ci tak cornou.) Ja v praglu kazdy vecer taham cele radio z auta pred domem, jelikoz uz je to asi 5 te radio, a pripadam si jako machr, vytahnu a zasunu za cca 15 vterin.)))ale ot je jen odbocka.) Druha vec jestli symphony pasuje do palubky to nevim mozna mam zvraceny vkus ale podle me se symphony je ta palubka jeste vetsi nuda nez s jinym radiem i kdyz nikde nic stylisticky nerusi.Mel sem symphony asi 3 tydny pak sem ho vymenil ono na poslouchani frekvence 1 a trosku hlasitejsi hudby postaci, pak uz to je o nicem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 rád bych se připojil k dotazum je to možná blbej dotaz ale přece, jak je to s rozměrama rádii, jsou všechny stejný? Nebo vejde se mi do díry po mém kázetovém Kenwood? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 Rozměry rádií jsou v normě DIN tzn. že jsou všechny stejné velikosti 185x53x155mm.Dotaz není blbej, ale jen zvídavej a na tom nic není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Hlavne si kup radio v cerne barve se zelenym podsvicenim. Kdyz vidim ty stribrne hlinikove hruzy, co zari jak vanocni stromecek, tak dostavam zachvat smichu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Hlavne si kup radio v cerne barve se zelenym podsvicenim. Kdyz vidim ty stribrne hlinikove hruzy, co zari jak vanocni stromecek, tak dostavam zachvat smichu Moje slova !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Symphony stylisticky nerusi, to je pravda, ale hezke teda rozhodne neni Dokazu si predstavit spoustu jinych autoradii, ktera maji odnimatelny panel a pritom budou v palubce vypadat lepe Zkratka ani to, ze symphony padne do palubky jako ulite, neni podle me vyhoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viking Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Ja mam toto (viz. foto nize). Barva a design hral dost velkou roli pri vyberu. Jediny co mi neladi jsou bila pismenka na displayi, jinak podsviceni tlacitek je temer totozne s podsvicenim fabie a barva plastu radia je seda coz se do sedeho interieru hodi dokonale. Ve fabce vypadaji vselijake stribrne hruzy s modrym nebo jinym podsvicenim opravdu strasne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Mám tam momentálně toto...Symphony tam bylo jen tu dobu, než jsem přijel domů.Hned jsem bral do ruky vytahováky a šlo OUT!!Takový schit za 11000,- jsem ještě NESLYŠEL!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viking Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Symphony stoji 11 tis ??? To je neuveritelny!!! Moje stalo 2900 a kdyz si predstavim co se da koupit za 11 tisic...... super radio a zbylo by i na slusny repraky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Symphony má ještě jednu a podstatnou výhodu pro toho,kdo má maxidot.Jakou asi víte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Symphony má ještě jednu a podstatnou výhodu pro toho,kdo má maxidot.Jakou asi víte. vime , ale jeste nemam zmenene kodovani radia, tak je ta horni tretina stale prazdna........beeeeeeeeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 ješíš marja a to prý má Vag každej v garáži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 ješíš marja a to prý má Vag každej v garáži ha a to jsem jeste z MB a hovno hovno slavny soude..... s kazdym prdem musim do Servisnich sluzeb... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Páne bože to snad není možné a ještě z MB,já se picnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 to je co proste smolik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viking Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 cosby: jakou vyhodu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Strojvůdce Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 grrrrrrrrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_maros Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 TO: fancarhifi tiež som pozeral Kenwood s Hertz repro, tu to stoji cca 5800SKK, lenže tie repro su 6x9, a to do Fabie nevtrepeš bez toho, aby si nerezal plato. Ak by si vedel o nejakom sete, kde budu 4x6, hod to sem pls. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 TO: fancarhifitiež som pozeral Kenwood s Hertz repro, tu to stoji cca 5800SKK, lenže tie repro su 6x9, a to do Fabie nevtrepeš bez toho, aby si nerezal plato. Ak by si vedel o nejakom sete, kde budu 4x6, hod to sem pls. To máš do combi, že?Není problém místo 6x9 poslat 6x4 ale Hertz tento rozměr nedělá takže by to byly repro od Kenwood, JBL, Carpower, Blaupunkt apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.