KubinoS Vloženo 23. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2011 Ahoj, mám takový problém, připadá mi že moje pedály (manuál) jsou jakési rozházené. Spojka je asi v normální poloze, ale brzda je asi o 3cm výš než spojka a plyn je možná níž než by měl byt. Tudíž mám velký odchylku brzdy a plynu a bolí mě z toho noha... Jde nějak seřídit aspon ten brzdovej pedál? Díky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 7. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2011 Ahoj vážení, pedál brzdy srovnám, stačí oddělat část palubní desky pod volantem, a mezi brzdovým pedálem a válcem, jestli to říkám správně, je šroubovice stačí odjistit kontra matku a nastavit si brzdu podle potřeby (já to kontra měl uplně povolené) snímač brzdových světel mi funguje dobře jen se dotknu pedálu a už svítí... nemusel jsem ho nastavovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 Pokud si to vybavuju správně tak stejně se seřizuje i spojkový pedál. Každopádně dobrá informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.