Crake Vloženo 26. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2011 Zdravím všechny... chěl jsem se zeptat, jestli někdo z Vás nemá na SII paket pro špatné cesty a případně nevíte z čeho se to skládá? Díky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 26. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2011 Obsahuje přídavný (plechový) spodní kryt motoru a převodovky, o 20 mm zvýšenou světlost podvozku a tvrdší tlumení, nevím jak u SII, ale já mám v Yetim ještě plastové krytí ramen zadní nápravy a zesílené vedení ruční brzdy a kryty palivového a brzdového vedení, doporučuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 27. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2011 Mel jsem v OII a ted i v SUPu u 4x4, jak bylo receno vyse ale co me prekvapilo ted u SII ze tam nejdou dat 18´´ kola jinak taky doporucuju, akoat to perovani mi prijde mekci nez tvrdsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 28. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2011 Diky za info... alespon vim na co se mam pripravit... Zitra si jedu pro SII a ve vybave ma prave tento paket... Jeste jednou diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 19. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2013 Ahoj, jaky je tedy ten podvozek pro spatne cesty na SII ? Jake jsou jizdni vlastnosti? Kdyz bude auto na 16" kolech nebude se moc naklanet proti standartnimu? Predpokladam,ze kdyz je na spatne cesty,nebude tvrdsi,ale mekci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 19. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2013 tak já ho mám,v zimě jezdím na 16 kolech a v poho.nedokážu to porovna s normálním,jelikož ho nemám,ale jsem s tím spokojen a jízdní vlastnosti super.nepříjde mi že by se to nějak naklánělo a myslím že podvozek je docela tvrdej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fero Vloženo 14. Březen 2016 Sdílet Vloženo 14. Březen 2016 Zdravím.Mám paket na špatné cesty a chcel by som to znížiť o tých 20 mm.Vie niekto poradiť,či je to vyššie pružinami,alebo zodvihnuté nejako inak.Dík Fero. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 Někde tady tuším tohle už je. Myslím, že jsou pouze jiné dorazy tlumičů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinec Vloženo 4. Únor 2018 Sdílet Vloženo 4. Únor 2018 neviete aký je rozdiel v pakete pre špatne cesty a paket so zvýšeným podvozkom ? V ETke sú iné čísla tlmičov a pružin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spilmer Vloženo 21. Únor 2018 Sdílet Vloženo 21. Únor 2018 Může někdo srovnat SII s paketem 16 vs 18 kola (podle ověření tam jdou dát)? Mě to přijde dost měkké a nakláněcí (aktuálně 16, 18 jsem ještě nenasadil). Neměl by někdo tip na tužší pružiny pasující na tento paket - hlavně ne snižující, protože výška mi vyhovuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 21. Únor 2018 Sdílet Vloženo 21. Únor 2018 Dal bych tam 17" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spilmer Vloženo 21. Únor 2018 Sdílet Vloženo 21. Únor 2018 můžu mít výhodně 18tky tak řeším právě ty a zároveň variantu tužších pružin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 21. Únor 2018 Sdílet Vloženo 21. Únor 2018 Tak uvidíš,dáš větší kola s nižším profilem, 45 myslím 17" a 40 18" a širší oboje 225 nebude myslím potřeba řešit pružiny.Auto se určitě bude chovat jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 21. Únor 2018 Sdílet Vloženo 21. Únor 2018 16" je dost velky balon. 205 ci 215/55/16. Ked sa ti zda, ze auto plave, skus ist aj na test tlmicov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel CZ Vloženo 14. Březen 2018 Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 Já teda nevím. Ale mám S2FL s tímto podvozkem. A rozhodně není houpavý. A to dokonce ani na zimních 16. V léte na 17 auto drží. Povolní jen to, co povolí guma. Ale podvozek je jak přibitý. Ale cítím každý kamínek. O nějakém houpání s nechávám zdát. Mám to již od výroby. Je tvrdší než S3 s DCC sport. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spilmer Vloženo 19. Březen 2018 Sdílet Vloženo 19. Březen 2018 No, nechám to opravdu až nazuju ty 18tky. Je to dost rozdíl na profilu pneu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel3.0.9 Vloženo 5. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2018 (editace) Zdravím všechny. Je nějaký způsob jak zvednou zadek u superba 2 kombi? Dal jsem nové pružiny, s uložením, nové tlumiče dorazy a stejně mi stále ta prdel leží a každou chvíli někde chytnu za ta plasty na podvozku co jsou na podlaze pod zadníma sedadly. Děkuji za rady zadní pružiny mají barevné označen 1x bílá, 3x žlutá, 1x hnědá Editováno: 5. Červenec 2018, autor: pavel3.0.9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bady555 Vloženo 6. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2018 lesjofors robi zosilene HD pruziny, to isto pomoze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prvni6 Vloženo 10. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2018 zdravim, Superbisty rady II zejmena. V souvislosti s vymenou tlumicu jsem premyslel o zamene puvodnich tlumicu za tlumice z rady Paket pro spatne cesty. Dival jsem se na ETKU co je na internetu a nasel tam kody tlumicu. Vim, ze k tomuto paketu puvodne bylo ale i kryti spodku karoserie. Tyhle dily (kryty vespod, vzadu brzdovych hadic, kryt motoru) jsem tam ale nenasel. Zkousel jsem pod polozkama motor, karoserie, predni, zadni napravy, doplnky...proste nenasel. Nevim zda jsem blbe hledal, nebo tam proste nejsou (coz se mi nezda) A mel bych dotaz k tomu krytu motoru. Delal se na SIIC 2011 spodni kryt jeste jako lisovany ocelovy plech nebo uz jen plastovy (udajne se skelnymi vlakny pro zvyseni tuhosti). Kazdopadne nenasel jsem zadne jeho cislo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2018 Příště nezakládej duplicitní téma. Témata jsem sloučil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prvni6 Vloženo 16. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2018 V 11. 12. 2018 na 21:21, Pawouk napsal: Příště nezakládej duplicitní téma. Témata jsem sloučil. ok, omlouvam se, nevsiml jsem si ho v hl. menu...nicmene odpoved zde clovek nenalezne na polozene otazky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas F Vloženo 27. Září 2019 Sdílet Vloženo 27. Září 2019 V 26. 8. 2011 na 13:21, WalkerT napsal: Obsahuje přídavný (plechový) spodní kryt motoru a převodovky, o 20 mm zvýšenou světlost podvozku a tvrdší tlumení, nevím jak u SII, ale já mám v Yetim ještě plastové krytí ramen zadní nápravy a zesílené vedení ruční brzdy a kryty palivového a brzdového vedení, doporučuji S dovolením to tu oživím. Nedávno jsem se vrátil z STK a byl jsem upozorněn na korozi na ramenech zadní nápravy - hlavně kolem toho odvodňovacího otvoru (prej kdyby voda tekla do kopce...). Uvažuju o nějaké opravě, ale zároveň bych to rád měl trochu trvanlivější. Ty zmíněné plastik kryty ramen na Yeti se dají dát i na Superb? A co všechno kryjí, jenom zespod, anebo to rameno nějak uzavírají i shora? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prvni6 Vloženo 28. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2019 to Tomas F: ten kryt na ramena je toto: 1K0511533D/1K0511534D. Kryt proti odletavajicimu kameni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas F Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 Děkuji. Jestli dobře koukám na obrázek viz https://www.ebay.com/p/1223649729?iid=163704300717 tak se to jen nasadí zepředu na "hrnec" pružiny a pojistí šroubem bez demontáže ramen? A co ty pozice 35-37. To je nějaký běžný spojovací materiál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sds Vloženo 19. Březen 2023 Sdílet Vloženo 19. Březen 2023 Dobrý den, nevíte někdo, jestli půjde namontovat pružiny a tlumiče z paket pro špatné cesty na podvozek bez tuhle výbavou? Mam Superb 2 FL, liftback, rv 2014, 4X4, 2.0 103kW. Jde mi o to jen trochu zvednout podvozek, občas škrtnu sem tam. Na dálnici trochu plave, tak budu měnit tlumiče, sem si myslel rovnou zvednout a rozumně, neztratit jízdní vlastností. V rodině máme Octavia 2 FL ve výbavě Scout a naprostá spokojenost. Děkuji moc za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.