kosa Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Musíš si pohlídat aby seděli konektory, na tyč by měl pasovat a jde taky o to zda nový typy volantů nemají už dva okruhy pro pyropatrony ..toto nevíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Bohužel, takto hluboko už moje informace nesahají. Ale obvykle se většina věcí dá obejít i při záchování plné funkčnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morfeus Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Jak jste vyřešili rozdílnost konektorů airbagu, používaných ve faceliftových Octaviích I a Octavii II (RS volant)? Mám Octu I z roku 2004 a konektor je samozřejmě jiný než v nové OII. Je možné koupit samotný konektor airbagu? Popř. nepřebývá někomu z vás doma (teoreticky by mohl být i z vystřeleného airbagu)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Ak zozenies ten konektor zo streleneho bagu, tak si daj pozor na napruzenie kontaktov, obcas sa "vypalia" do plastu a tak maju zly kontakt. Skontrolujes, napruzis a ides. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morfeus Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 Rád bych to vyřešil elegantně - ideálně nový konektor a napinovat (předpokládám, že alespoň piny v konektorech budou stejné??). Ale to s tím možným vypálením konektoru ze střeleného bagu je určitě dobré vědět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 Pozri si na svojom bagu konektor, amlo by na nom byt Etka cislo, podla toho ho mozes objednat aj s pinmi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heretic Vloženo 18. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2009 Jak jste vyřešili rozdílnost konektorů airbagu, používaných ve faceliftových Octaviích I a Octavii II (RS volant)? Mám Octu I z roku 2004 a konektor je samozřejmě jiný než v nové OII. Je možné koupit samotný konektor airbagu? Popř. nepřebývá někomu z vás doma (teoreticky by mohl být i z vystřeleného airbagu)? Já jsem teda konektor z OII ustřihl a připájel konektor z OI. Sice nic moc řešení, ale funguje. Samozřejmě nejelegantnější je si koupit origo kabel ve škodovce za těžký prachy. Konkrétně kabel na SI od modelového roku tušim 05, to už se dávaly nový volanty, ale volantový kroužek zůstal stejný (jako v OI). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octabin Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 (editace) Ahoj ,nikde jsem nic nenašel, náhodou kdo porádí. Mám O1, r.v.2001 . Mám volant z OII scouta + bag. Máte někdo zkušenost s výměnou: Já mám v octavě káblík placatý a z OI je taková kostka. Poradíte jak to přepojit? Díky. Editováno: 8. Prosinec 2009, autor: octabin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 prepinovat, alebo odcvakat a naleptovat. idelane na bagu doma v teple. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octabin Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 TAkže mám ucvaknout velký konektor a napájet tam plochá, tak jak jsou a hoovo. Zluté rozbuška černé klakson. Ty žluté je jedno jestli budou tak nebo prohozeny.(myslím žlutý za žlutý)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 s timhle si nehraj někdo do tebe vletí bude to u soudního znalce a si v prdeli i kdyby to tvoje vina nebyla nepomuže nic je to nepovolenej zásah do airbagu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupino Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 kolik těch aut skončí u teho znalce a když to přepinuje tak to se deje co nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octabin Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 chci at je to bezpečné a funkční!!! I kdybych to přepájel, udělal to maximálněperfektně tak jsou to jen dva dráty co odněkud někam vedou.když se přeruší bude svítit kontrolka. když bude vše ok tak nebude a při havárce to musí valettět. Je tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 taky to sleduji, také jsem koupil volant z OII RS facelift, a mám tam taky ten velkej hranatej konektor. mám i starší konektory z OI, mám to normálně odcvaknout a naletovat na ten OII z OI. a finito?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octabin Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Já myslím že nás tady bude víc takových, jen to chce nějaké odborníco dokažou poradit. Užjsem se pár kluků ptal co se tím to zabívají,a zatím každý bez váhání řekl ucvaknout pořádně naletovat a je to v poho. Ale stejně někde v sobě má člověk nejistotu a tak se raději ptá. Tak raďte! Kdo s tím má nějakou zkušenost. třeba i negativní!!!??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 a ty drátky se teda můžou prohodit?? nemá to vliv na funkci?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octabin Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Ptal jsem se na to Vaše a říkal že polarita je jedno. Dělal to několikrát takže tomu tak bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 ok. zítra to pořeším. a bude hotovo. když to Vaša říká, tak to tak prostě uděláme a basta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 2Octabin: ti kteří mají negativní zkušenosti už mezi náma nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupino Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 (editace) včera jsem si přehazoval volant z O2RS do sví O1 přepinovat se to da ale jsuo tam jine piny a ty jsem neměl takže jsem vzal štipačky ucvakl zapajel zatavil smrštovačkou a je po vtakach no problem. Kdzž už jsme u toho ta na 2Oktavkach jsou broblemy z vedenim k bočni airbagum atež se tam paji nove koncovky a jeden spojse ruši a paji taž na tvrdo a nikdy žadny problem Editováno: 12. Prosinec 2009, autor: Lupino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mihot Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 A hned to vyzera super!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupino Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 jj aji se to lip drží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 já budu dávat tento,ale bez multifunkce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosa Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 a nejde použít původní kablík , tím že se odpojí od bagu ? ten konektor vypadá hodně podobně .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 nejde, v airbagu je jiná koncovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.