Publikováno Srpen 28, 201114 r Zdravym mam TDI 77kw octaviu a kazdych 2,5 mesiaca musim menit ziarovku na pravej strane H7 ,vzdy ta ista sa vypali ma niekto podobny problem s tymito H7.
Srpen 28, 201114 r Neměl jsem přímo tento problém, ale praskaly mi H7 po 1/2 roce. Kupoval jsem obyčejné žárovky, pak NIGHT BREAKER a bylo to pořád stejný. Pak jsem začal kupovat NARVY 50% světla navíc a mám je tam už druhý rok a držej. Podotýkám, že svítím pořád.
Září 14, 201113 r Měnění žárovek je u OII dost častý problém, taky měním žárovky každý 1/2 rok. Nejlepší řešení jsou prostě BXE nebo angel/devil eyes
Září 14, 201113 r Zkus nějaké long life žárovky, např. Philips LongLife Eco Vision. Na různé světla typu devil eyes bych si dal pozor, co jsem viděl, tak to v noci svítí hůř než klasické halogeny s parabolou.
Září 14, 201113 r No zrovna mi o víkendu Philips Longlife Eco vision chcípla. Měl jsem jí rok. Najeto asi 17tis.km. Koukal jsem na druhou a je taky dost načnutá. Jinak souhlas s nedostatky angel/devil. Jsou to spíš designové záležitosti. Já radši upřednostním praktično Upraveno Září 14, 201113 r od Dodo-Kolín
Září 14, 201113 r Mi přijde že žárovky na TDI odchází nějak dřív, že by působení vibrací i od motoru na vlákno žárovky? Jinak někdo je stejně 1x za rok mění i tak, časem nemají takovou svítivost. Upraveno Září 14, 201113 r od :Petr
Září 14, 201113 r Tak problém v H7 je hlavně v přehřívání... Jestli na ně působí i nějaké vibrace z motoru je taky možné.
Září 15, 201113 r Může to být taky způsobeno tím, že zavřete kampotu vozidla (třeba i větší ranou než obvykle, nedolíhá zámek nebo tak) a u toho svítíte, případně je to těsně po dojetí. Ten otřes způsobí že se vlákno přetrhne. Nebo vibrace motoru ;-)
Září 15, 201113 r Mně vždycky žárovka ( ať už v autě nebo v domácnosti ) praskla během rozsvěcování. Ty Ampéry jsou prostě sv*ně.
Únor 18, 201213 r No ja som mal tiez tento problem potom som kupil odpory na ziarovku.V skodovke mi vraveli ze u octavky to ziarovky nevypaluje ze to bol problem tusim fabie.A vysledok je ten ze 2 roky a ziarovky drzia a to som tam dal lacne z tym sak sa vypalia .
Duben 18, 201312 r Mám rv. 2009 - 1,9TDi - 77kw a žárovky H7 měním každý rok min.1x v každém světle :-( A je jedno jestli je to PHLIPS za 240,-Kč a nebo neznačková z Baumaxu za 65,-Kč. Praskne ta i ta :-( :-( Přemýšlím o těch 100W - možná vydrží déle...
Duben 18, 201312 r Tak si nech zajít chuť pokud nechceš mít vypálenou parabolu a opálené plastové světlo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.