Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravym mam TDI 77kw octaviu a kazdych 2,5 mesiaca musim menit ziarovku na pravej strane H7 ,vzdy ta ista sa vypali ma niekto podobny problem s tymito H7.

Vloženo

Neměl jsem přímo tento problém, ale praskaly mi H7 po 1/2 roce. Kupoval jsem obyčejné žárovky, pak NIGHT BREAKER a bylo to pořád stejný. Pak jsem začal kupovat NARVY 50% světla navíc a mám je tam už druhý rok a držej. :palec2:

Podotýkám, že svítím pořád. ;)

• o 3 týdny později...
Vloženo

Zkus nějaké long life žárovky, např. Philips LongLife Eco Vision. Na různé světla typu devil eyes bych si dal pozor, co jsem viděl, tak to v noci svítí hůř než klasické halogeny s parabolou.

Vloženo (editace)

No zrovna mi o víkendu Philips Longlife Eco vision chcípla.

Měl jsem jí rok. Najeto asi 17tis.km. :feve:

Koukal jsem na druhou a je taky dost načnutá.

Jinak souhlas s nedostatky angel/devil. Jsou to spíš designové záležitosti.

Já radši upřednostním praktično ;)

Editováno: , autor: Dodo-Kolín
Vloženo (editace)

Mi přijde že žárovky na TDI odchází nějak dřív, že by působení vibrací i od motoru na vlákno žárovky?:unsure: Jinak někdo je stejně 1x za rok mění i tak, časem nemají takovou svítivost.

Editováno: , autor: :Petr
Vloženo

Může to být taky způsobeno tím, že zavřete kampotu vozidla (třeba i větší ranou než obvykle, nedolíhá zámek nebo tak) a u toho svítíte, případně je to těsně po dojetí. Ten otřes způsobí že se vlákno přetrhne.

Nebo vibrace motoru ;-)

• o 5 měsíců později...
Vloženo

No ja som mal tiez tento problem potom som kupil odpory na ziarovku.V skodovke mi vraveli ze u octavky to ziarovky nevypaluje ze to bol problem tusim fabie.A vysledok je ten ze 2 roky a ziarovky drzia a to som tam dal lacne z tym sak sa vypalia .

• o 1 rok později...
Vloženo

Mám rv. 2009 - 1,9TDi - 77kw a žárovky H7 měním každý rok min.1x v každém světle :-(  A  je jedno jestli je to PHLIPS za 240,-Kč a nebo neznačková z Baumaxu za 65,-Kč.  Praskne ta i ta :-( :-(  Přemýšlím o těch 100W - možná vydrží déle... 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...