Přejít na obsah

Zapezpecenie auta

djg

Doporučené příspěvky

Ten zeder musi mat tiez zamok na kluc, takze je len otazka casu, kedy si vyrobia taky univerzal ako vo videu na defendlock. A v mojom pripade im nepomoze nic, len auto nalozit, lebo vdaka znizeniu sa nedostanu pod auto aby tie tiahla odpojili... fuck

Táhla se odpojujou po otevření kapoty..... Na to je ti prd platný, že máš auto snížený ;)

Jinak osobně si myslím, že nejlepší zabezpečení proti krádeži, je uzavřít pojistku. Sice nikdy nedostaneš plnou cenu auta, ale pořád lepší mít vrabce v hrsti, než holuba na střeše lol

Taky jsem investoval do GSM alarmu, ale nakonec jsem auto pojistil. žádné zabezpečení není 100%

:) Vdaka za ten reply, idem si dat namontovat defend hook, uzamykanie kapoty, nestoji to vela a v kombe s tym co mam necha jedinu moznost nalozit a odist.... lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...jedině Scherlok...všechny jiná zabezpečení jdou lehce obejit...

Taky k ničemu, stačí kamion, vypolstrovaný alobalem, který ruší signál jak GPS, tak GSM.

Jak říkám, nejlepší zabezpečení je pojištění.

Pěkná kravina! Otevři si jejich stránky a dozviš se nějaké informace.O tom alobalu jsi slyšel kde?V hospodě,ne?Takovy ty hospodsky kecy mám nejraději...

Asi tě zklamu, ale v hospodě se určitě nepotkáme. To, když GPS nemá výhled na oblohu tak nefunguje je běžná věc. I nejnovější GPS s modulem SiRF III má v některých místech(vysoké budovy) docela problém. To že nefunguje v tunelu, je jasné, takže nepotřebuje ani nic co by ho rušilo, prostě zamezíš výhledu na oblohu. S GSM jsem to viděl v televizi a věř tomu, že to funguje. Jestli ti Pepa z hospody říkal, že to je blbost, tak mu to vysvětli, pač se s ním v tý hospodě těžko potkám lol

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Parkuju svoji Octavečku v Praze na ulici, takže mam docela bobky...pojistka je samozřejmostí, ale už mi auto šlohli tak vim, jaky je to martyrium než přijdou prachy (a člověk se strachuje kolik mu pojišťovna milostivě zaplatí). Na defend locka sem se vybod, to obejdou, ale hodil jsem tam tajnej spínač s magnetkem (takže se nikde nic nepřepíná) a hlavně sem si voleptal okna - sem šátral pátral na netu a narazil sem na www.vinprotect.cz, kde to maj za bezvadnou cenu a všechno bylo v pohode. Kdz uz nic jinyho, tak to ty smetaky odradi :palec2: DOPORUČUJU :)

Editováno: , autor: Shocker
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...