Jay Kay Vloženo 3. Červen 2012 Sdílet Vloženo 3. Červen 2012 Dneska teda ve 14:00hod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 3. Červen 2012 Sdílet Vloženo 3. Červen 2012 Tak co chlapi? Kolik vás tam bylo. Já už se těším na Hlučín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 3. Červen 2012 Sdílet Vloženo 3. Červen 2012 No byl jsem poprvé a cca 6-7 aut? Ale fajně jsem pokecal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 3. Červen 2012 Sdílet Vloženo 3. Červen 2012 (editace) No já jel rovnou z práce ... takže jsem se zdržel cca 20min .... ale dobře bylo ... hlavně jsem okouknul Jay Kayovo bíle MC ... fakt super ... pěkné auta byly Jay ... do těch tvých sedaček jsem se zamiloval :D:D Editováno: 3. Červen 2012, autor: Tom077 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 3. Červen 2012 Sdílet Vloženo 3. Červen 2012 JO,jo,jo bylo to dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 3. Červen 2012 Sdílet Vloženo 3. Červen 2012 jirkovi kluci rozebiraly auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 3. Červen 2012 Sdílet Vloženo 3. Červen 2012 Hosi omlouvám se za dnešní neúčast ale včerejší večer končil dneska v 5 ráno ,celý den nejsem ničeho schopný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 3. Červen 2012 Sdílet Vloženo 3. Červen 2012 Ja ja nic .... Hosi prosim piste mi do sz jak dlouhou chcete spanilku. Jsou dve 45km a 80km (je hezci a pouze o 25min delsi). Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 (editace) No já jel rovnou z práce ... takže jsem se zdržel cca 20min .... ale dobře bylo ... hlavně jsem okouknul Jay Kayovo bíle MC ... fakt super ... pěkné auta byly Jay ... do těch tvých sedaček jsem se zamiloval :D:D Spoluůčast mám 5000kč,tak si je v noci vymontuj a ja to vemu přes pojistku Editováno: 4. Červen 2012, autor: Jay Kay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 ale to je velmi lakava cena s vymontovanim pomužu , už v tom mam praxi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 Klidně Ti to připravím Vymontuju šroubky a pak už jen stačí rozbít vokno...vyndat a tradááá do garáže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 a tak nebudu tak nasilny , to se otevře jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 pekne s vama!! takove veci byste chteli :-) nemas tam neco pro me v aute taky?? ale spoluucast je dost,za tech 5 tis sezenes sedacky taky i kozene!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 pokud nekdo jedete v sobotu na ten octavia sraz tak jedem v 9 hod od shopinu KIKA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 jen pro upřesnění to neni octavia sraz ale sraz ostravska a okolí proveškeré škodovky. Budu tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 pekne s vama!! takove veci byste chteli :-) nemas tam neco pro me v aute taky?? ale spoluucast je dost,za tech 5 tis sezenes sedacky taky i kozene!! A na co bys měl chuť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 jirkovi kluci rozebiraly auto A co mu tam vyštrachali? Měli jste s sebou nějakého psa co mu tam vyčmuchal nějakou nekalou činnost nebo co? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 5. Červen 2012 Sdílet Vloženo 5. Červen 2012 (editace) Konecne jsou samolepky OSTRAVSKEHO KOMANDA!!! muzete si je objednat. Ukazka, jak vypadaji: Velikost na delku cca 30cm, sirka cca 2,8cm. Barva: Bilo - stribrna. Cena 50Kc/kus. Pro pripadne zajemce piste SZ. Ta by mela obsahovat: Pocet kusu: x ks Zpusob nalepeni: pod sklo (zevnitr) / na sklo (z venci) Predani: sraz Hlucin / pripadne adresu pro odeslani (k cene pripocteno postovne) Pokud nevyhovuje barva z obrazku, muzete si vymyslet vlastni (ovsem jsem pro jakousi jednotnost, ale je to kazdeho vec): Barva: bilo-strirna, cerna, seda.... Editováno: 5. Červen 2012, autor: s-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 5. Červen 2012 Sdílet Vloženo 5. Červen 2012 pokud nekdo jedete v sobotu na ten octavia sraz tak jedem v 9 hod od shopinu KIKA Přidám se , aspoň nebudu kufrovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 6. Červen 2012 Sdílet Vloženo 6. Červen 2012 K těm samolepkám... kde bude umístění? Ať to máme stejně? Podle toho bych vybral jakou? Ešli zvenku nebo zevnitř? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 6. Červen 2012 Sdílet Vloženo 6. Červen 2012 Konecne jsou samolepky OSTRAVSKEHO KOMANDA!!! muzete si je objednat. Ukazka, jak vypadaji: Velikost na delku cca 30cm, sirka cca 2,8cm. Barva: Bilo - stribrna. Cena 50Kc/kus. Pro pripadne zajemce piste SZ. Ta by mela obsahovat: Pocet kusu: x ks Zpusob nalepeni: pod sklo (zevnitr) / na sklo (z venci) Predani: sraz Hlucin / pripadne adresu pro odeslani (k cene pripocteno postovne) Pokud nevyhovuje barva z obrazku, muzete si vymyslet vlastni (ovsem jsem pro jakousi jednotnost, ale je to kazdeho vec): Barva: bilo-strirna, cerna, seda.... Maro jedeš v sobotu do toho Frenu? jestli jo tak jich tam pár vem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 6. Červen 2012 Sdílet Vloženo 6. Červen 2012 Sobotni sraz neni Octaviaclubu!!!!! Je to sraz pro lidi z ostravska, priznivce vozu skoda !!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 6. Červen 2012 Sdílet Vloženo 6. Červen 2012 Adleros: bohuzel tento vikend nemuzu, finisuju se skolou Muzu jich par vzit, ale chci vedet, jestli radeji na sklo, nebo pod sklo...pak mi zustanou a nebudu mit prece oblepene cele auto Jay Kay: vetsinou asi na zadni okno, ale zalezi na vas. Pokud ovsem mate nekdo prilis zatmaveno, tak doporucuju na sklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 6. Červen 2012 Sdílet Vloženo 6. Červen 2012 Maro,tak já určitě jsem pro zadní sklo a já osobně zevnitř (a nejlépe barva bílá) ale pokud není na výběr bílá ... tak ta bílostříbrná Tento víkend mám pracovní,ale na Hlučín dojedu jak se nic nepo**** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.