nuff Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 Tak trochu adrenalinu je taky třeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 Jak dlouho jste tam jeste byli? Ohledne te topinky, uz se tesim na tu v Detmarkach, prijde mi, ze pridavaji zeleniny a uz to pak neni o tom mase V Detmarkach je fakt pikant Dokonce si muzete vybrat, jemna, stredni a fakt dost paliva 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 Asi do 18.15. Hmmm. .. dost pálivá, to se mi líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 Abych nezapomel, musim podekovat vsem, kteri dorazili, je nas cim dal tim vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Tdi Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 Jo jo. Bylo fajn, ale až uvnitř. Venku na mě byla docela zima. Kentokrát jsem nic nesliboval a radši rovnou přijel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 ja taky prijel neprihlasen na skok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 Jak dlouho jste tam jeste byli? Ohledne te topinky, uz se tesim na tu v Detmarkach, prijde mi, ze pridavaji zeleniny a uz to pak neni o tom mase V Detmarkach je fakt pikant Dokonce si muzete vybrat, jemna, stredni a fakt dost paliva ta dost paliva je echtovni , az se mi zapoti oci a i za udima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big_Dane Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 Bylo fajně sinci, akorát po cestě zpět už moc ne , v Orlové mě zase čapli páni policisté a xenony už neprošli bohužel Ukecal jsem to na 200 s tím že už se tam neukážu Zas aby člověk hledal babu odněkud jinud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 A jeste jsme o tom mluvili pri topince Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big_Dane Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 No právě takže co jsem teď ušetřil na zimákách za benzín tak zase nechám na pokutě , kdyby mě zastavili v Ostravě tak to bych si zařídil ale bohužel nemám takový vliv až tak daleko , hold zimní úprava fabky už není asi tak hezká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 Fotky nebudou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 Danek: to mi rikej, ze ikdyz mas 5000K, tak na tebe prisli - co rikali?. Mas v cocce vubec clonitko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 Nejsem si jistej jestli byla udelana alespon jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 Jedna clonitko myslis ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 Tu fotku Danek clonitka navede , ty mam ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 Tak to je pak jasne, to zari jak prase a hned si toho vsimnou Fotku nemame zadnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big_Dane Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 Moje světla nechte na pokoji vše je originál a mám přeci i ostřikovače Mě taky udivilo že nikdo nic nefotil jako, člověk jede ještě na wapku a nic z toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 Nas nadvorni fotokraf to flakal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big_Dane Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 a ještě utekl dříve ze schůze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 Hoši, hlavně zkuste na příště domluvit nějaký stůl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 A tedka radeji mlci Nuffe pristi bude asi az na jare to vis kosa jak prase az mi mrzla nudla z nosa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 Jste jak pusinky z cukru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 To vis moja malo hreje ale napadlo me zebysme se mohli priste srazit v jedne pizzerce v polskem tesine , je to hnedka u olse , maj velke parkoviste a obednat salonek by nebyl problem a pizzu maj jedna basen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big_Dane Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 Žádné takové, musíme dát sraz i v zimě a udělat nějaké zimní radovánky s autama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 Tak na to si vezmu zabu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.