s-talker Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 Vis, ze to nebylo vubec v planu? Ani jsem si nevsim Ono pred vanoci by vas vase polovicky urcite nepustily a pres tyden to je blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 (editace) Jen doplnim, prosim hlaste se mi - kdo pojede a pocet. Je to nutne pro rezervaci - pokud nas bude vice, at nesedi kazdy u sveho stolu jako minule... 1. s-talker x2 2. jozzi x2 3. Libor x1 4. Adleros x2? 5. Karlos x?? 6. Richies x2? Editováno: 20. Listopad 2012, autor: s-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 s-talker: Tak když vyberete takovou hospodu, kde mají jenom jeden stůl pro více jak 4 lidi, tak se nediv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 To by chtelo salonek treba Monako v Mistrovicah , a i dobre tam vari , ale parkoviste nevedou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Parkoviště zbytečné, napadne sníh a přijedeme na saních. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 No ja to mam kousek tak vytahnu bezky jeste z dob slavy CSSR a jsem tam cobydup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 nuff: Nevidel jsi ten vedlejsi salonek? Tam jsme meli sedet my...ovsem to, ze je tam v ten den akce jsem nemohl tusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Rybu a salat si mam vzit s sebou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 to si nech na štědry večer , dame topinku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Jedině s rybí pomazánkou,ať máme vánoční náladu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 vezmu kousek jmeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Vlastni jidlo asi neklapne Karlosi Jinak rad te vidim (na foru) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 21. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2012 Vždyť jsem tady furt,akorát tak nějak se mi vysypala klávesnice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 21. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2012 (editace) Tak ji nasyp zpatky, ale pozor na spravne mista :D Hlavne napis jestli dorazis a v jakem poctu Editováno: 21. Listopad 2012, autor: s-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2012 (editace) No snad x4 a manzelka Ti rekne "no to je dost zes nas tatko vyvezl" Editováno: 21. Listopad 2012, autor: jozzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 21. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2012 Karel prijede na traktoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2012 A tak muze i oktavkou , ja mu nebranim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 21. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2012 Marku,když jsem Tě posledně z traktoru zdravil,tak jsi dělal,že mně nevidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2012 A nemas Ty diesla ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 21. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2012 Hele to jsem urcite nebyl ja....kdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 Tak před měsícem,jsem hučel mojim modrym MANem na Dětmarky a ty sis to hasil do Karviné. Auto plné bab,tak se ani nedivím,že si mně přehlíd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 Jo a to HELE,jsi se rychle naučil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 Tak to jsem te urcite nevidel, samozrejme ze na tebe bych vzdycky prinejmensim bliknul Na to hele zapomel, jako kdyby to tam nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 No hold,musíme si zvykat.Prostředí ovlivňuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 Ale prestan, ja jsem Ostravak jak vysity...hned je opravuju, zkusi rict ze jsem z Karvinyyy a to bys teprv videl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.