ADLERos Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 No nejraději bych zachoval stávající ofuky,vůbec nevím jak se to dělá takže bych to nechal komplet na tobě,ale nejlépe aby to bylo v zelené barvě tak jako zbytek podsvícení ovladačů v interiéru. To logo je velmi povedené :kol-47: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Logo se mi libi kdopak Tiskne ? Jinak rum s colou beru taky , pan kapitan to je moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Na OII se nedelaly podsvicene? Pokud ne, tak se to dela takhle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Kurde , tomu se rika pajmistr do fabule to chci taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 A to jeste nevis, ze mi funguje i kontrolka zapnutych vyhrevu zrcatek Primo na ovladaci se rozsviti ikonka Viz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Ale konec, kdyztak tema o podsvitu, za chvilku by se zapomelo, ze mate vsichni premyslet nad mistem konani srazu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Ja bych byl pro vytopnu , teda podle poctu ucastniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Myslis tu v Orlove, nebo Vytopnu Cafe v OC Forum? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 V Orlove dobre vari , maj cepovanou kofolu a sikovne servirky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Tam to znam, slysel jsem jen samou chvalu, takze jsem pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 S tim zeby tam bylo treba zavolat a rezervovat komplet parkoviste ale je tam fakt fajne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 S tim parkovanim to bude asi horsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Tak 10 aut se jim tam na plac vleze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Tak minule dorazilo vic, myslis ze tenhle sraz bude horsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 To se uvidi , prozatim jsme 4 no ni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Souhlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Zdravím lidi pokud mi auto pojede rád bych přijel ať to bude kdekoli. To už budu mít po státnicích tak bude co slavit A když by to nebylo v Ostravě, ale jinde tak ti co pojedou z Ostravy (třeba jako já, nebo Jirka) tam na místo určení můžeme jet pospolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 1) Pánové jsem pro,aby jsme měli nějakou malou decentní nálepku OSTRAVSKÉ KOMANDO ... ale zase takový frajer přes Photoshop nejsem ... chtělo by to nějakého grafika ... který by nám něco vytvořil ... a teď jestli někde zevnitř na okno,nebo venkovní samolepka ... ale nápad super!!! 2)Maro s podsvitem tě budu otravovat až po 17.6. až budeš mít volněji jak jsi psal ... 3)Na sraz mi vychází šichta,ale udělám vše,abych si vzal volno nebo výměnu,abych na sraz dorazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Na OII se nedelaly podsvicene? Pokud ne, tak se to dela takhle: Nene na OII se to nedělalo,viděl jsem par fotek že to někdo předělával ze supa a někdo to dodělával přímo do těch koleček že ti svítí ty proužky co jsou na tom kolečku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Tom: tak kazdy si muzem pohrat a neco vymyslet...jak rikas nejake jednoduche LOGO by bylo akorat. Jestli zevnitr, nebo z venci by si uz kazdy mohl zvolit, podle toho kam ho bude chtit dat Kde nam ho udelaji bych zase vedel (neberte to jako reklamu ) S podsvitem se domluvime potom, udelam si cas na vsechny neboj Adleros: Tak jestli to mas jiste, tak koupit svitici sadu ze Supa a prehodit to, kabelaz ti dodelam a zapojim to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Maro, OK zkusím si s něčím pohrát a když tak to tu vložím ... a jasně ... termín nějaký pak vymyslíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 první nástřel ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Datum srazíku je pro mně dobrý, přijedu se na Vás kouknout kamkoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Kluci me se libilo i to v tom ostravskem desingu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 jozzi : už mám něco v hlavě ... ale teď už jsem v práci ... takže nejdříve zítra podle času .... a myslíš tím písmem co je psáno OSTRAVA!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.