jozzi Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Presne , nekde to tu bylo i driv , mam dojem ze to zbastlil Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Myslíš Pájmistra??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Jozzi mysli toto: Ale nemyslel jsem to prvne vazne Jen tak, aby se nereklo ....az pak mi prislo, ze jasne davame najevo odkud jsme Ale cekam na lepsi loga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Sakra maznul jsem to a ted nejde nahrat znova do predchoziho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 (editace) Maro ... to ale nevypadá zle !!! Editováno: 21. Květen 2012, autor: Tom077 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Možná bych mezi slova OSTRAVSKÉ a KOMANDO vložil znak Škoda ??? Co??? Něco mě taky napadá,ale jak jsem psal,nejsem doma na PC ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Ja to na pc taky nevidel ale klodne bych to hodil na zadni okno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Vy se máte, že jste v KOMANDU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Lukaši , a už jsi psal Standisovi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 (editace) Luky přesně jak píše jozzi ... pisni Standisovi ... on ti to změní Jinak mě by se taky líbila nějaká decent a nalepená zevnitř na okně (někde) Editováno: 21. Květen 2012, autor: Tom077 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Tome , spahame to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 No já jsem určitě pro a věřím,že nebudeme jediní!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 A to není nějaké příjmací řízení nebo tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 stači že se občas ukažeš v ostravě a hlavně neflakat srazy jak posledně dyt ja Tě ani nestačil poznat no ni Tome ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Já jsem taky pro tu verzi loga co delal Marek,můžem toho nechat udělat víc jak na sklo zevnitř tak klasickou nálepku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Luku .. tak tak ... svatá pravda jozzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Adi .. přesně ... každý by si to nalepil podle svých předsatv ... asi netřeba řešit ... aby to měli všichni stejně a na stejném místě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 takže Lukaši vitame Tě v OSTRAVSKEM KOMANDU a myslim že i vzor nalepek jsem taky vybrali , znamosti v reklamce mame nake ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 já nemám Ale pár nálepek by neměla být nějáká extra drahota ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Znamosti by byly Stejnou znamost ma i nase Princezna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 mam dojem že princess ma bratranka , pokud si někdo vspomina na maxxi fabii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Znamosti by byly Stejnou znamost ma i nase Princezna byl jsi ryhlejši , sakra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Tak děkuji chlapi Předminulý sraz na kterém jsem byl, jsem byl dost skolen nemocí, ale byl jsem ale je fakt, že s málokým jsem si pokecal... a minulý jsem nebyl, protože mi haprovalo auto a tak.. takže jsem byl rozladěný Ale teď pokud všechno bude ok tak toho 17. určitě budu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 počitame s Tebou ... hoši , zante nakou fajnou restauračku s velkym parkovištěm ? vytopna ma tak na 10 aut a to je zatracenen malo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Noo napada me Dvur Olsiny, nebo Hotel Dakol, myslim ze obe jsou celkem slusne restaurace, kde dobre vari Pred Dakolem je cele parkoviste )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.