jozzi Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 No počkej ,neni to ten u hřbitova v Marklovicich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Petrovice u Karviné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 ,obec vedle ,ale že to je to u hřbitova jo tam vaři dobře , ja už tam byl na par pohřbech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Mekáč v Avionu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Myslime to same u hrbitova a mas pravdu, fakt dobre tam vari Taky uz jsem tam byl na dost pohrbech, ale nastesti i narozky tam parkrat byly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 ja tam byl i na svatbe ... Tome no tak ,udělaš si vylet k polskym hranicim , od hotelu to je cca 30 kroku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Tam je opravdu perfektni hranicni prechod Projdes kolem "kadibudky" a jsi v PL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 pojmenoval jsi to přesně a parkoviště je tež tak akorat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 22. Květen 2012 Sdílet Vloženo 22. Květen 2012 Chlapi mam mensi spatnou zpravu....bohuzel za presne stejne barvy bychom mohli byt narceni z plagiatorstvi Co rikate na toto? Zelena poukazuje na nove firemni logo skoda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Květen 2012 Sdílet Vloženo 22. Květen 2012 tož proč ne ,ale ja už psal na propagačni odděleni města ostravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 22. Květen 2012 Sdílet Vloženo 22. Květen 2012 Fakt jo? A co ti napsali? Jestli by bylo mozne mit to prvni logo, tak by to bylo super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Květen 2012 Sdílet Vloženo 22. Květen 2012 prozatim nic žensky asi dneska neuřadovaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 22. Květen 2012 Sdílet Vloženo 22. Květen 2012 Já to ci a ci!!! zelené ostravské komando Se mi to líbí! Budu mít nový profíl? Nebo spíš asi budu pokračovat ve svojem vlákně,akorát to upravím na M O N T E C A R L O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Květen 2012 Sdílet Vloženo 22. Květen 2012 a bile rad bych pak s Tebou skočil do škodovky , budu potřebovat vinko z montika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 22. Květen 2012 Sdílet Vloženo 22. Květen 2012 Jak se dostanu ke kompu,zkusím taky nějaké logo spáchat .... uvidíme,co na to pak řeknete ... jinak mě by nevadilo i to co vytvořil Maro .... v bílém provedení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Květen 2012 Sdílet Vloženo 23. Květen 2012 Hosi , a co treba to udelat ve stribrne ? Ikdyz v te ostravske by bylo nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 23. Květen 2012 Sdílet Vloženo 23. Květen 2012 Jak jsem psal, zalezi jestli by to bylo na okno, nebo na auto...pokud bila (za me spis stribrna) tak aby byla i cerna. Ale stejne asi OSTRAVA !!! by v tomhle byla lepsi, staci jedna varianta a ne zbytecne dve. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 23. Květen 2012 Sdílet Vloženo 23. Květen 2012 Synci ... toto je asi blbost že???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Květen 2012 Sdílet Vloženo 23. Květen 2012 Prosim erb Tesina pro Marka Karvinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 23. Květen 2012 Sdílet Vloženo 23. Květen 2012 Zkousel jsem tam dat logo Skoda , ale bohuzel to k tomu textu nesedi a prijde mi to nejednotne a preplacane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 23. Květen 2012 Sdílet Vloženo 23. Květen 2012 máte recht ... necháme to v tom ostravském duchu ... nebudeme vymýšlet .... akorát si každý řekne barvu a rozměr a jaký typ nálepky ... a hotové vyřízené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Květen 2012 Sdílet Vloženo 23. Květen 2012 Tome a nemyslis zeby se to udelalo v jednom rozmeru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 23. Květen 2012 Sdílet Vloženo 23. Květen 2012 OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Květen 2012 Sdílet Vloženo 23. Květen 2012 Hosi tedka otazka , co na to kluci s oktama ? Tady se dlouho nikdo neukazal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 23. Květen 2012 Sdílet Vloženo 23. Květen 2012 Já to tady jen sleduju a líbí se mi nálepky nejlépe nějak za okno. A něco se mění, že mám Octávku a ne Fabku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.