princess Vloženo 26. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2011 To je jasny koukal jsem na ten tvuj blinkr v zrcatku,asi 600kc no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 26. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2011 No uvazoval jsem ze koupim obě starší komplet v el. a s vyhřevama a osvětlenim,nejaky typek za ne chce 2000kč za obe což je vklidu a aspon bych mel nahradni kdyby mi ho někdo třeba urazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 26. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2011 Nový shoping park to je proboha co ? AVION, FUTURUM a nebo někde u nedostavěné nové Karolíny ? Přijedu kouknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 26. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2011 Parkoviště v Avionu u KIKA nábytek - DECATHLON Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 26. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2011 No uvazoval jsem ze koupim obě starší komplet v el. a s vyhřevama a osvětlenim,nejaky typek za ne chce 2000kč za obe což je vklidu a aspon bych mel nahradni kdyby mi ho někdo třeba urazil Tak to je hodne dobra cena,pokud ses tak rozhod tak do nej jdi,dobra cena opravdu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2011 Panove tak kolik nas v neděli bude ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 Doufejme že co nejvíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 Připojím se pokud mi do toho něco důležitýho nevleze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 Jasně klidně přijeď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 nebudem na sebe v tom smogu vidět :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 Nevadi rozsvitime svetla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 Jo a jeste nechame nastartovany TDIcka, pri te inverzi to bude taky super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 Jasne neni problem moje necoudi,jen pekne tichounce chrochta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 Huraa, dneska na srazu budu, snad tam nebudu sam a pokud nebude mit nekdo 1,2 htp 40 kw tak s nejslabsim moturkem . A auto , a snad me nesprdnete za spinave auto, ale potrti tento tejden uz to nemyju (null) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 JJ taky dorazím ... a taky neumytý no co už - chtěl jsem včera v práci,ale nevyšlo to .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 Tome ja byl z venci cistounky jak zrcadlo ale strihnul jsem to mezi sahtama takze tet mam barvu cappuccino dalmatin (null) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 Je to jedno at je auto jakekoliv od skody 1000 az po superba tak vsichni jste vytani at uz spinave nebe perletove je to jedno,taky uz to dnes v te zime nemyju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 černá s perleťovým leskem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 ja zas cervene s prachovym efektem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 Ted water efect, venku prsi jinak v soponu lidi jak za komancu ve fronte na banany (null) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 Tak jak jste kluci dopadli ? Nestíhal jem, dorazil jsem kolem 15:15 projel sem parkoviště křížem krážem ale už jste asi někam vyrazili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 Morris: Byli jsme na parkovišti tak do 14:30 h ,pak jsme jeli do podzemek .... já odjížděl kolem 15:30 h a kluci v podzemkách ještě zůstavali ... ADLERos: Díky za nastavení !!! jen pořád myslím .... na to couvání ... ty kokos .... to se mi snad ještě nestalo :kol-44: Jo a fotky nějaké snad budou,ale až zítra .... musel jsem (a teď už jsem) v práci ... tak na to nebyl čas .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 Cau kluci,diky za sraz a pokec bylo fajn a bacha na incidenty dam foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 (editace) Tyjo tam přijeli i borci v Maybachu a v Panameře jo ti jsou taky od nás z fora? Asi ze sekce "Dezertéři" co Omlouvám se za zhorsenou kvalitu,nefoti to moc dobre kdyz je malo svetla Editováno: 4. Prosinec 2011, autor: princess Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 princess: foto v poho .... zítra přidám já .... no jak není světlo ... tak se blbě fotí .... takže ty moje taky žádná sláva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.