jozzi Vloženo 23. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2012 Blejskej ja tedka osadil parez do stojanu a lisklo me v zadeh ale naplast a pas a jedem jak fretky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 23. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2012 Tady je ta moje malá zbírečka plus něco ještě máme v Ostravě na bytě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 a kolky jsou kde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 Finské mají české kolky, tatranský čaj má slovenský, grapa má italský ale nejsou moc vidět mno jestli chceš tak ti je klidně vyfotím a to malé saké kolek nemá jelikož u nich kolky nebývají je to dovoz. Ostatní jsou zbytky naší domácí co jsme si nechávali vypálit v palírně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 domaaaaaci , ou , to ja rad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 Z jakého ovoce nejradši? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 No já nejraději jablíčka,ale když je venku takový nečas tak raději něco teplého. Svařáčěk,grog atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 Karle mluvis mi z duse , a jaka to je lahoda na zlucnik jinak ja jsem schopny prepalit i cukrovou repu Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 Syncy , Štasntne a vesele vam vsem , a pozor na ryby , ty potvory maj kosti co rady zustavaj v krku Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 Taky všem VESELÉ VÁNOCE a za sebe říkám že mě kostka nezaskočí kapříka nemáme ten se moc plácá v bahně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 to jsme dva ja vedu nějake file nejisteho puvodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 (editace) My máme variace filé, rybí prsty nebo řízek Editováno: 24. Prosinec 2012, autor: Bullets Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richiis Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 ŘÍZEK je best Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 Kapr je kapr mnam . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 Fillééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 Taky vam vsem preju stastne a vesele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 No chlapi a co tradice? U mně to začíná vylovením živého kapra z vanny. Pak s ním chvíli zápasím než ho přemluvím,že to má marný a že ho stejně sním. U večeře nesmí prostě smažený kapřík s bramborovým salátem chybět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Tdi Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 Jasně. Kapr je kapr. Taky jsem si ho letos doma prosadil a nakonec máme dva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2012 Kluci ja od dvou prihod co jsem na stedry vecer skoncil na zahrance nechcu kapra ani videt jinak letos to byla nakonec stika , kurna ta byla dobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Tdi Vloženo 25. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2012 Tak jestli celý den nejíš, abys viděl zlaté prasátko a pak se celý natěšený na toho kapra vrhneš hlady, tak se nediv, že nějkou tu kost přehlídneš . Já dojídám vždycky poslední. Všichni už pokukujou po stromečku a já ještě vybírám kosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 Kurde tady jsou ještě všichni ožralí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 Koukám že se to tady změnilo v GASTRO BABICŮV KOUTEK....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 Jen tak lehce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 Přátelé,dovolte abych Vám v tento den popřál do roku 2013 mnoho zdraví,štěstí,pohlavní svěžesti, kvalitního paliva,poslušné mazlíky a spoustu km bez nehody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 Taky se pridavam a preji vse nej do noveho roku 2013 Co se tyce nasich super srazu, doufam ze i letos bude tak hojna ucast a tesim se na dalsi spolecna setkani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.