Luke.Kraut Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 Tyjo tam přijeli i borci v Maybachu a v Panameře jo ti jsou taky od nás z fora? Asi ze sekce "Dezertéři" co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 No ti maj svoji sekci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 Lukáš ta poslední fotka to je co? světlo ze Sedmičkového Bavora? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 Morris: Byli jsme na parkovišti tak do 14:30 h ,pak jsme jeli do podzemek .... já odjížděl kolem 15:30 h a kluci v podzemkách ještě zůstavali ... ADLERos: Díky za nastavení !!! jen pořád myslím .... na to couvání ... ty kokos .... to se mi snad ještě nestalo :kol-44: Jo a fotky nějaké snad budou,ale až zítra .... musel jsem (a teď už jsem) v práci ... tak na to nebyl čas .... Nemáš zač,příště mám u tebe jednoho číze z mekáče . Jinak s tím couváním musíš dávat bacha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 (editace) ADLERos: ty kokos ... já ho v tom šeru vůbec nezaregistroval .... už nikdy více :wacko: A z mekáče klidně i Big Mac Editováno: 4. Prosinec 2011, autor: Tom077 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 Lukáš ta poslední fotka to je co? světlo ze Sedmičkového Bavora? Ne ne moooje svetla efekt BMW 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 Vím ne jen sem te zkousel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 Co se tam stalo nebo co? Kdo koho nabral do kufru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 Ale TOM přehlídl při couvání jednoho civilistu a celkem ho nabral no,ale hlavne ze se nic nikomu nestalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 no jsem cyp :kol-44: co už .... ale konec dobrý,všechno dobré :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 5. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2011 Tak pár fotek ze včerejška ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 5. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2011 Tom 077 - uplne brutus ty fotky fakt vypadaj hodne dobre!To muj fotak neumi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 5. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2011 A to bylo foceno za pochodu .... málo světla ... však víš .... ale kdybych měl stativ,blesk .... nějak dobře nastavět auta ... tak by šlo v podzemkách udělat dobré fotky Jinak díky, že se líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 5. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2011 Luxusní fotky, to si tě zamlouvám na Jaře že bys mi udělal nějáké hezké fotky Okty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 5. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2011 A to bylo foceno za pochodu .... málo světla ... však víš .... ale kdybych měl stativ,blesk .... nějak dobře nastavět auta ... tak by šlo v podzemkách udělat dobré fotky Jinak díky, že se líbí I ja si te zamlouvam ze bys taky na jare udelal par fotecek kujiii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 5. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2011 Pekne fotky, do kolika jste tam trceli? Ja musel zdrhat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 5. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2011 Cau DEKO - Jo vsim jsem si ze si odjel ale zase paradni exhibici jsi nam predved s blowem asi do 15:45 nejak tak kolem 16 hod jsme odjizdeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 5. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2011 Kolem 4 jsme odjizdeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 5. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2011 No cuceli i cizi lidi na me jak na vola no :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2011 Tome no fotky brutal,moc vydarene a ten muj sici stroj se i leskne . Jinak piskatko bomba, efekt na Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 5. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2011 Kluci díky že se fotky líbí ale jak jsem psal ... mohlo by to být ještě lepší .... Z jara se domluvíme .... já vám ty káry nafotím :D a můžeme udělat i nějaké společné focení ... deko odjezd s pěknou parádou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 6. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2011 Kluci díky že se fotky líbí ale jak jsem psal ... mohlo by to být ještě lepší .... Z jara se domluvíme .... já vám ty káry nafotím :D a můžeme udělat i nějaké společné focení ... deko odjezd s pěknou parádou Tak to je fajn Tome,domluvime se urcite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frankk Vloženo 7. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2011 Zdravím, nemá někdo kontakt na "jirina5" mob, icq, skype cokoliv. Děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 7. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2011 SZ jsi nezkoušel?? Sent from my Dell Streak using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frankk Vloženo 7. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2011 SZ jsi nezkoušel?? Sent from my Dell Streak using Tapatalk Zkoušel, nereaguje už 5 den. Má jedničkovou Octavii 1.8T 20V na LPG. Určitě víte o koho jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.