Bullets Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 Galvi sorráč že jsem nepisnul ale řeším jak se tam dostanem páč auto je u Hellera v Ostravě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Zdravicko panove, pocasi nam dneska preje, tak doufam, ze to do zitrka vydrzi !!! Zitra 15:30 naproti Delnickeho domu v Detmarovicich, verim ve velkou ucast, tak me nezklamte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Zitra ma byt tepleji a slunecneji takze takove pro ty co me neznaj, ja jsem to sele, dusene ve vlastni stave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Tak pánové vypadalo to že aji jo...ale nakonec ne Do poslední chvíle jsem to řešil,ale nevyřešil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Bullets: Tak kdybys neměl jak jet, tak bych tě teoreticky mohl naložit... Když tak SZ.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Jozzi musíš si stoupnout před Fabuli to bude vědět hnedka každej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Davide , ja si stoupnu pred fabuli tak zas nebude videt ji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vectom Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Zdravím....... Tak dneska mi to nevyšlo,ale příšti akci určitě dorazím....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Dnesek 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Také přidám pár fotek z dnešního super srazu s fajnovými lidmi a pěknými auty ... Kdo by fotky chtěl ze zúčastněných poslat, tak pošlete SZ s emailem a obratem Vám je pošlu. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 teeda pekne fotky jsem jich udelal malo jsem hlavne ocumoval ty vase kocary bando ale mate je pekne to je fakt. Galvi jak dlouho jsem tam sedeli ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Seděli jsme tam do cca do 18:00 protože se trochu protáhlo čekání na topinky... Já jen dojel až teď, protože jsem zase po cestě zpátky zabloudil v Bohumíně, tak mi to trvalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Opet zabloudil njn ceske znacky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 No vůbec nevím zase mě tam zmátl ten nový most a už to bylo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Jinak je skoda ze ta Octavie scout tam nebyla na tom parkovisti jsme ji prohlizeli jak jsme odchazeli a taky pekny kousek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 No to je škoda... By také stála za omrknutí .. Třeba s ní dojede Bullets i příště .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Kují kluci za pochvalu bohužel musel jsem dojet později protože se mi to doma protáhlo ale posezení supr! Přijedu i příště akorát neslibuju že Scoutem protože záleží které auto na ten týden vyjde střídáme se z přítelkyní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 To nám určitě nebude vadit okouknout i to druhé .. Ale Scouta fakt chválím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Dekuju vsem za ucast, paradni srazek, super pokec a snad vam topinka chutnala :-) Bullets: sorry uplne jsem zazdil ze mas FI RS...tam jsou vyhrevy zrcatek vcelku jednoducha vec :-) co ta corner funkce, dala si rict a funguje? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Nevím bylo ještě světlo a teď mě tak napadlo nemůže to být taky třeba tím že jely světla na denní? Že to začne fungovat až jsou světla v nočním režimu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 To nám určitě nebude vadit okouknout i to druhé .. Ale Scouta fakt chválím Díky ale je to obyč nic extra. Všechno serie kromě kol a blbostí v introši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Prej nic extra a ono to RS ko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Joo to je taky mozne, vsak to ma prisvetlovat pri nocnim provozu a ne pri dennim sviceni :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Kluci jsem moc rad že jsem vas dneska viděl , stare tvaře i nove tvaře krapanek jsem se přismahnul , vypadam jak sova Marku diky za budiky je to prostě pecka a tady mate odemně par foteček 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Scoutík tam chybí mno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.