Galvi Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 (editace) Jozzi: Fotky parádní... I ty panorama... Super.. Tak snad se sejdeme zase příště .. Jen škoda, že tam chybí ten Scout... EDIT: Bullets mě předběhl Editováno: 19. Květen 2013, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Prej nic extra a ono to RS ko To jsem psal na Scouta že tam nejsou žádné úpravy. RS je socka ale nějaké ty úpravy se tam udělaly ovšem další budou snad následovat. Jen záleží co přítelkyně dovolí přecejenom to je její auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Ještě dotaz na Marka máš uložené někde úplně to první (tovární) kódování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Joo to asi nemam,ale postupuje se opacnym smerem, co se pridalo se odebere :-) to co mas ted by melo byt jenom s corner funkci :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FABTONY Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Ahoj kuci,tak dnes fajn topinka 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FABTONY Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 (editace) Editováno: 19. Květen 2013, autor: FABTONY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Tdi Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 Fotky nemám, tak aspoň poděkuju za fajnou schůzku s dobrou topinkou. Nakonec i ta procházka se dala přežít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vectom Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 Zdravím........ Pěkné fotečky...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 Panove doufam ze to nekdy opet zopakujeme a ne ze to bude za pul roku. Jinak ten muj problem co jsem s nim prijel byla pojistka jen by me ted zajimalo co to zpusobilo. A jeste se Vas dcera pta proc jste nikdo nechteli videt roomstra, ja mam na to svuj nazor , ale ona mi to nejak neveri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 tak ja v něm vicemeně jezdim jinak odedneška mam v autě jedno kolečko navic teda pro Tebe na zapalovač ... a neřikal jsem to s tou pojistkou ? mě třeba padly najdenou vsehny od svetel a taky nemam poněti proč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 Jozzi no tak to je super skoda ze uz nejezdim do tesina hned bych se stavil, do tesina jsme jezdili pravidelne do jedne poradny, ale od minuleho mesice uz je konec. Takze sup sup a uz premyslejte o dalsim sraziku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 Dej tomu tak měsic a čas se najde , ja zas veškery volny čas travim na zahradce ten travnik roste jako divej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vectom Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 Potom dejte vědet kdy bude dalši akce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 No co dodat, bylo to poetické odpoledne. Jinak díky za srazík, a kdy že to bude další? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FABTONY Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 (editace) Panove doufam ze to nekdy opet zopakujeme a ne ze to bude za pul roku. Jinak ten muj problem co jsem s nim prijel byla pojistka jen by me ted zajimalo co to zpusobilo. A jeste se Vas dcera pta proc jste nikdo nechteli videt roomstra, ja mam na to svuj nazor , ale ona mi to nejak neveri. Ahoj,ale víš že má pravdu,jak jsem vyděl ty fotky, tak mne úplně vypadlo z hlavy, že jsem se nekouk na tvé auti,tak příště to napravím Editováno: 20. Květen 2013, autor: FABTONY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vectom Vloženo 21. Květen 2013 Sdílet Vloženo 21. Květen 2013 Pěkný den...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 21. Květen 2013 Sdílet Vloženo 21. Květen 2013 Já nekoukl pořádně na žádné a ASPIRE šlo by to ještě udělat tak že to od Jozziho vemu a potkáme se někde po cestě do Ovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Květen 2013 Sdílet Vloženo 21. Květen 2013 Nebo se stavim do Havirova , nak mam chut na sekanou z globusu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vectom Vloženo 21. Květen 2013 Sdílet Vloženo 21. Květen 2013 Akce u Globusu........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Květen 2013 Sdílet Vloženo 21. Květen 2013 To by slo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vectom Vloženo 21. Květen 2013 Sdílet Vloženo 21. Květen 2013 Hned můžem zajed na myčku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Květen 2013 Sdílet Vloženo 21. Květen 2013 Ty dneska po ton lijaku by to bodlo zas jsem jak prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Květen 2013 Sdílet Vloženo 21. Květen 2013 Bullets to by slo, ale ja to necham tak ze se nekdy potkame na nejakem opet minisraziku a tam mi to jozzi kdyz bude tak hodny da. Diky za nabidku. Jinak mi je jedno kde se sejdeme treba i u toho globusu ja na to nespecham. Do globusu kdyz jedeme na nakup tak si vzdy kupuji bagetu special (ta je tam luxusni ) a prejt ten si pak opekam na panvi mnam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vectom Vloženo 21. Květen 2013 Sdílet Vloženo 21. Květen 2013 Same hody...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Květen 2013 Sdílet Vloženo 21. Květen 2013 Jo tak prejtik tam je libovej ... pribalim i pilnik a vlastne mam dojem ze i jeden vozim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.