Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Bral jsem Vervu Diesel na Orlenu v Těšíně a vycházela litr na 5,99 PLN na naše jsem to mněl nějákých 36,20kč což je cca 3kč rozdíl než Verva Diesel na benzině v ČR tankoval jsem cca 52litrů takže cca úspora 156kč
Vloženo

Já byl v Těšíně teď v sobotu, ale nebral jsem - měl jsem půl nádrže. V sobotu jedu zase a to už vezmu. Jozzi, máme ti hlásit návštěvy v ČT? :kol-31:

Vloženo

Ach jo :( vypada to tak ze az jednou nasetrim na toho meho vysneneho Range Rover Sport 5.0 V8 Supercharged, tak budu dalsi desetileti setrit na to abych ho mel za co provozovat. :D

Vloženo

Zda se mi to nebo nezda, ze ma Shell na vikend levnejsi ceny ? Na velikonoce mel Shell v Tesine N95 za 36,90 Kc, minuly tyden v patek jsem zase jel z Frydku a Shell tam mel za 36,80, stejne jako Lukoil. Nejezdim do Tesina pres tyden, tak nevim jaka je "bezna"".

Kolik ted stoji ta Verva98 na Orlenu ? N98 by mne v Ostrave vysel na 37.40 Kc

Vloženo

Jj v OVĚ jsem jezdil vždy na Agip ale v poslední době ty ceny mají brutální ....

Teď jsem na jedné benzince v OVĚ Vítkovicích viděl BA95 za 39,50kč

Do FM cestu nemívám .... zítra kouknu jak je na tom Tesco

Vloženo

No shellka je teďka už nějakou dobu nejlevnější pumpa ve frýdku... nechápu to :-D jinak agip už atakuje čtyřicítku :-(

Jsem jel ve středu z Prahy via Hradec a taky jsem čuměl na ceny benzínu/nafty. Teď neřeknu kde, někde v Čechách, ale Shell to byl, bylo taky tak nějak kolem 36,xx Kč.

Ale to i jiné čerpačky měly podobné ceny.

To jen kur*a u nás jsou takové ceny.

Ale ta Shell-ka je nějaká podezřelá, to jo.

Vloženo

No, celou dobu se tu lidi bavili o Cieszyne, o Orlen, Bliscem Neste24 ... Krakow je drobet z ruky, ceny ve kterych se N95 pohybuje v Polsku znam, jen mne zajima, zda nekdo nevi aktualni cenu.

Vloženo (editace)

jsem na marodce :D ale pokud vydržiš do zitřka tak do 12 tu budeš mit aktualni ceny ;)

Samuraii , z kdy maš ty ceny ? a ze kterych benzinek ? teda značek ;)

Editováno: , autor: jozzi
Vloženo

Netušil jsem, že se ptáš na to, o čem se "tu bavili lidi", tak jsem napsal prostě ceny z Polska, kdybys napsal Orlen v Těšíně, tak ti napíšu, že N95 za 5,97 a nafta za 5,85... Ceny ze soboty...

Značky u Krakówa byly napsány u cen, jedno Tesco, druhé Petroactiv...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...