Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím, už dlouho se rozmejšlim, že si pořídím modré RSko. Nejdřív jsem nevěděl jestli třeba polovinu našetřit a na druhou polovinu si vzít úvěr, nebo to vzit zrovna celý na úvěr. Byl jsem rozhodnutej pro OII RS bez faceliftu, dřív se mi nějako moc nelíbil a je o dost dražší, ale doba se změnila a já tomu faceliftu nějako přišel na chuť a už se mi nechce do starýho RS. RS bez faceliftu bych těď pořídil cca za 300 000kč když má nalítáno něco málo přes 100tkm, ale facelift cca 450-500 000 (ale zase má méně km). Zajímali by mě tedy 2 otázky.

Jaké jsou změny mezi těma dvěma auty ? mě napadá akorát vzhled a bíle podsvícení budíků

Za jakou cenu by se asi dal sehnat facelift příští rok na vánoce ? když to bude mít najeto zase něco přes 100tkm

Vloženo

No měl jsem předfacelift s motorem BWA a teď mám (no je to ženy) FL s motorem CCZ. Obě bílé v kombajnu. Ta první byla jako roční auto z Boleslavi 05/2008 (možná tady někde ještě jsou fotky) a po roce a půl "šla z domu". V prosinci 2010 jsme brali FL. Co k tomu říct- rozdíly.... Úplně první pocit a ten je fakt silný, že auto je podstatně lehčí na předek (já to nevážil, nevím jaký je rozdíl ve váze těch dvou motorů-takže opravdu subjektivní pocit). Jinak v tom žádné rozdíly nevidím (FL má natáčecí xenony , to staré to nemělo, a při jízdě v noci v zatáčkách je to fakt znát,motor se mi zdá-opět subjektivně-slabší než to BWA,jsou tam jiné budíky v kapličce, co mne štve, že tam nešel objednat MF volant -v té staré ale taky nebyl) Tam těch rozdílů moc nenajdeš. Asi nejpodstatnější je ten FL-z podstaty :) . Cena je příšerná (je tam navíc Columbus se SoundSystemem, park čidla a já nevím co, už si to nepamatuju ) a stála podle konfigurátoru 805.000 CZK a nakonec těsně pod 700 ale i tak hrůza a běs. Měli jsme velký problém s kontrolkou tlaku v pneu (ve škodovce to zapomněli nakodovat-ale o tom píšu jinde). No, co na to říct. Víš, já už bych si ojeté auto (po těžké zkušenosti s tím ročním vozem ze škodovky) nikdy nekoupil. Tím nechci tvrdit, že jsou všechny ojetiny na prd, ale já mám prostě těžce zaplacenou zkušenost (za 150.000) a tak jsem si raději připlatil záruku na 4 roky a neřeším to. Po čtyřech letech zaplatíme úvěr a půjde do světa. Svezení je krásné,pokud neřešíš spotřebu, tak je to myslím dobrá volba.Kolik bude stát "Tvá vysněná" s takovým nájezdem o Vánocích, to fakt netuším. Já to beru tak, že pokud někdo má na provoz auta s touto spotřebou (tedy je používá-ne že se jednou za týden někde sveze), tak si má koupit novou. Ale to je opravdu jen můj názor, který nikomu nevnucuji.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...