Kimi.K44 Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 Zdravím, už dlouho se rozmejšlim, že si pořídím modré RSko. Nejdřív jsem nevěděl jestli třeba polovinu našetřit a na druhou polovinu si vzít úvěr, nebo to vzit zrovna celý na úvěr. Byl jsem rozhodnutej pro OII RS bez faceliftu, dřív se mi nějako moc nelíbil a je o dost dražší, ale doba se změnila a já tomu faceliftu nějako přišel na chuť a už se mi nechce do starýho RS. RS bez faceliftu bych těď pořídil cca za 300 000kč když má nalítáno něco málo přes 100tkm, ale facelift cca 450-500 000 (ale zase má méně km). Zajímali by mě tedy 2 otázky. Jaké jsou změny mezi těma dvěma auty ? mě napadá akorát vzhled a bíle podsvícení budíků Za jakou cenu by se asi dal sehnat facelift příští rok na vánoce ? když to bude mít najeto zase něco přes 100tkm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radim1234 Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 No měl jsem předfacelift s motorem BWA a teď mám (no je to ženy) FL s motorem CCZ. Obě bílé v kombajnu. Ta první byla jako roční auto z Boleslavi 05/2008 (možná tady někde ještě jsou fotky) a po roce a půl "šla z domu". V prosinci 2010 jsme brali FL. Co k tomu říct- rozdíly.... Úplně první pocit a ten je fakt silný, že auto je podstatně lehčí na předek (já to nevážil, nevím jaký je rozdíl ve váze těch dvou motorů-takže opravdu subjektivní pocit). Jinak v tom žádné rozdíly nevidím (FL má natáčecí xenony , to staré to nemělo, a při jízdě v noci v zatáčkách je to fakt znát,motor se mi zdá-opět subjektivně-slabší než to BWA,jsou tam jiné budíky v kapličce, co mne štve, že tam nešel objednat MF volant -v té staré ale taky nebyl) Tam těch rozdílů moc nenajdeš. Asi nejpodstatnější je ten FL-z podstaty . Cena je příšerná (je tam navíc Columbus se SoundSystemem, park čidla a já nevím co, už si to nepamatuju ) a stála podle konfigurátoru 805.000 CZK a nakonec těsně pod 700 ale i tak hrůza a běs. Měli jsme velký problém s kontrolkou tlaku v pneu (ve škodovce to zapomněli nakodovat-ale o tom píšu jinde). No, co na to říct. Víš, já už bych si ojeté auto (po těžké zkušenosti s tím ročním vozem ze škodovky) nikdy nekoupil. Tím nechci tvrdit, že jsou všechny ojetiny na prd, ale já mám prostě těžce zaplacenou zkušenost (za 150.000) a tak jsem si raději připlatil záruku na 4 roky a neřeším to. Po čtyřech letech zaplatíme úvěr a půjde do světa. Svezení je krásné,pokud neřešíš spotřebu, tak je to myslím dobrá volba.Kolik bude stát "Tvá vysněná" s takovým nájezdem o Vánocích, to fakt netuším. Já to beru tak, že pokud někdo má na provoz auta s touto spotřebou (tedy je používá-ne že se jednou za týden někde sveze), tak si má koupit novou. Ale to je opravdu jen můj názor, který nikomu nevnucuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.