Radek_V Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 Ahoj, na diagnostice se mi objevuje tato hlaska, nevite nekdo co to je?? a jak to vyresit?? diky Radek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 Nevyznám se v tom ale podle toho co je napsáno pod tabulkou tak budeš mít seplý červený vypínač na sedačce. Ale možná se jen pletu a plácám nesmysli. To občas dělám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 to není chyba! máš sepnutý červený vypínač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek_V Vloženo 8. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2011 no spis jsem myslel, ze nefunguje, nejde zapnout, takze kdyz chci nastelovat sedacku musim ho drzet spolecne s cislem pameti aby se to nastavilo jak ma ... no tak to asi musim rozebrat ... diky Radek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 Ano,máš sepnutý červený vypínač.Ne,nedrž ho,jen ho zmáčkni ještě jednou a pak když se napíchneš na vag tak ti to tu hlášku už nenapíše.Nic nerozebírej,pokud tomu nerozumíš! Vvypni si ho a šteluj normálně páčkama.Našteluj sipolohu a dlouhým stiskem třeba jedničky si to ulož. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 Tak jsem si to myslel dobře. Mě taky nerozezná jestli je zaplé nebo vyplé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.