rostama Vloženo 18. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Zdarec chlapi,vyfotil jsem podobnopu octu co mám já, upoutaly mě neseriové světla. Fotil jsem to jen mobilem,takže kvalita fotky nic extra. Nevím jestli to majitel dělal sám nebo to koupil, spíš bych to viděl na domácí kutilsství. Tak se chci s vámi o to podělit. Rosťa Tak toto je pekne o hovne, nech sa nehnevá, ale.... grc.... No když jsem to viděl já, tak jsem za ním letěl přes půl města, abych to vyfotil, protže to fakt vypadalo hooodně amatérsky udělané. Ale co bych neudělal pro to, aby jsme se okochali i tím, když se něco nepovede že ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Tak doufám, žes ho nehonil v Praze, to by ses najezdil Jak by řekla Holubová v Pelíškách.. To muselo dát práce a přitom je to taková blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Vlastenec Havířovák?!..:-))....taky jí vídávám,ale mě se to líbí!!:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pat@brno.cz Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 no nic moc ale co tak světla ve stilu NEW BMW5 2007 to by bylo GUT ale chce to ao nejaké profi firmy INPRO třeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pat@brno.cz Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 ještě by mě zajímalo co na to řekne jednotka světel montoval sem xemony do mlhovek a docela sem se zapotil než sem jí to vysvětlil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 ještě by mě zajímalo co na to řekne jednotka světel montoval sem xemony do mlhovek a docela sem se zapotil než sem jí to vysvětlil a nemontoval jsi to s MATem PATe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 no nic moc ale co tak světla ve stilu NEW BMW5 2007 to by bylo GUT ale chce to ao nejaké profi firmy INPRO třeba to jsem jeste nevidel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Ani mne sa to nepáči. Vidno, že je to dorobené doma na kolene. Ale ani svetlá od VW, kde tie LEDky vidno ma neberú, navyše pod uhlom už ani nevudno, že to auto odbočuje. Viacej sa mi páčia LED svetlá, čo používa napr. Audi, tam tie LEDky nevidno, len blikanie smerovky alebo zapálenie brzdového svetla je také ostré, s jasným nástupom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Me se to taky moc nelibi ale v noci jsem na to cumel jak puk! Musim rict ze to bylo moc pekne ale kdyz jsem to videl pres den tak hrozna slatanina. Ale v noci jak rikam nema to chybu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Mě se to taky nelíbí a navíc myslím že bude mít problémy s technickou kontrolou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Me se to taky moc nelibi ale v noci jsem na to cumel jak puk! Musim rict ze to bylo moc pekne ale kdyz jsem to videl pres den tak hrozna slatanina. Ale v noci jak rikam nema to chybu!!! No tak to bych hrozně chtěl..auto, se kterým bych se mohl pochlubit jen v noci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Me se to taky moc nelibi ale v noci jsem na to cumel jak puk! Musim rict ze to bylo moc pekne ale kdyz jsem to videl pres den tak hrozna slatanina. Ale v noci jak rikam nema to chybu!!! No tak to bych hrozně chtěl..auto, se kterým bych se mohl pochlubit jen v noci Joooo, to sedí!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spolda Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Bohužel si už nevzpomenu na firmu, ale na Autosalónu v Brně v roce 2005 vystavovali natáčecí Xenony, nebo Bi-xenony (teď nevím) a diodový zadní svítilny na OII. Vypadalo to moc dobře, ale bohužel jsem zapoměl na jméno té firmy. Ptal jsem se jich kdy to půjde na trh a odpověděli mě, že jednají se škodovkou o certifikaci, ale zřejmě to nedopadlo, když to není na trhu. Škoda, vypadalo to super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Je to Visteon, bol to prototyp. Zadné svetlá mali aj senzor znečistenia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Našel jsem na netu foto těch světel.Majitel píše,že úprava na zakázku,cenu neprozradil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Našel jsem na netu foto těch světel.Majitel píše,že úprava na zakázku,cenu neprozradil. Tak už je to tu zas Tahle konkrétní zadní světla se tu už proprala tolikrát, že už bych to sem ani netahal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Našel jsem na netu foto těch světel.Majitel píše,že úprava na zakázku,cenu neprozradil. Tak už je to tu zas Tahle konkrétní zadní světla se tu už proprala tolikrát, že už bych to sem ani netahal To vlákno je o LED zadních světlech,pročetl jsem ho a fotky různých funkcí se tu neobjevily tak nevím proč si plácáš na čel pane důležitej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Našel jsem na netu foto těch světel.Majitel píše,že úprava na zakázku,cenu neprozradil. Tak už je to tu zas Tahle konkrétní zadní světla se tu už proprala tolikrát, že už bych to sem ani netahal To vlákno je o LED zadních světlech,pročetl jsem ho a fotky různých funkcí se tu neobjevily tak nevím proč si plácáš na čel pane důležitej. Hoď se do klidu a koukni se na 1.PŘÍSPĚVEK v tomhle vlákně !!!!!!!!!!!!!!!! A budeš mít jasno..to auto už tu bylo, přečti si i další příspěvky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Našel jsem na netu foto těch světel.Majitel píše,že úprava na zakázku,cenu neprozradil. Tak už je to tu zas Tahle konkrétní zadní světla se tu už proprala tolikrát, že už bych to sem ani netahal To vlákno je o LED zadních světlech,pročetl jsem ho a fotky různých funkcí se tu neobjevily tak nevím proč si plácáš na čel pane důležitej. Hoď se do klidu a koukni se na 1.PŘÍSPĚVEK v tomhle vlákně !!!!!!!!!!!!!!!! A budeš mít jasno..to auto už tu bylo, přečti si i další příspěvky... Děláš si asi srandu ne? To vlákno je o těchto konkrétních světlech,v prvním příspěvku je JEDNA fotka,kterou jsem samo viděl,já sem dám jiné a je to špatně???Kdyby jsi si přečetl můj příspěvek pořádně,viděl by jsi,že na ten první navazuju. Že se plno příspěvků světel vůbec netýká je OK. Tak se zklidni ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Děláš si asi srandu ne?To vlákno je o těchto konkrétních světlech,v prvním příspěvku je JEDNA fotka,kterou jsem samo viděl,já sem dám jiné a je to špatně???Kdyby jsi si přečetl můj příspěvek pořádně,viděl by jsi,že na ten první navazuju. Že se plno příspěvků světel vůbec netýká je OK. Tak se zklidni ty. Srandu? A proč? Ta jedna fotka je víc než dostačující..neříkám, že je něco špatně, tak buď od té lásky a nenapomínej nikoho, ju. Bylo by to fajn.. Navazuješ na příspěvek o 4 měsíce zpátky, ale proč ne. A když kážeš o tom, kdo jak pozorně co člte, tak bys moji poznámku chápal. A jestli ne, tak sorry Tím bych považoval alespoň pro sebe tahle konkrétní světla za odbytá..víc amatérsky už to vypadat nemůže..cirkus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Děláš si asi srandu ne?To vlákno je o těchto konkrétních světlech,v prvním příspěvku je JEDNA fotka,kterou jsem samo viděl,já sem dám jiné a je to špatně???Kdyby jsi si přečetl můj příspěvek pořádně,viděl by jsi,že na ten první navazuju. Že se plno příspěvků světel vůbec netýká je OK. Tak se zklidni ty. Srandu? A proč? Ta jedna fotka je víc než dostačující..neříkám, že je něco špatně, tak buď od té lásky a nenapomínej nikoho, ju. Bylo by to fajn.. Navazuješ na příspěvek o 4 měsíce zpátky, ale proč ne. A když kážeš o tom, kdo jak pozorně co člte, tak bys moji poznámku chápal. A jestli ne, tak sorry Tím bych považoval alespoň pro sebe tahle konkrétní světla za odbytá..víc amatérsky už to vypadat nemůže..cirkus Máš pravdu,ztráta času. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRYSIMLADE Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 No fuj.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Nieco podobne, ale na O1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Nieco podobne, ale na O1. Tamto je kolotoč. Ale tohle na tý O1 se mi docela i líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Alebo by som prijal, keby nejake In-pro a pod. zacali na Octu vyrabat nieco ako na G5 alebo na A3. Z tych svetlovodiacich trubiciek by boli pekne "C"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.