.:D4NNY:. Vloženo 18. Září 2011 Sdílet Vloženo 18. Září 2011 Zdravím, vím že se tady o tom už někde psalo, ale nemohu to najít a nevím jestli se to nějak vyřešilo - jestli to vůbec nějaký řešení má. Koupil sem supa 2003 1.9TDi 96kW a nějakej dobrák si tam nechal dát handsfree, který vůbec nefungovalo tak jsem ho sundal ale zůstali mi tam naprosto otřesný díry - nenapadá někoho jak to alespoň trochu zkulturnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbek Vloženo 18. Září 2011 Sdílet Vloženo 18. Září 2011 Samolepku Magneticky držak , nějakej budiček tam dat , Podle toho kde sou ty diry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:D4NNY:. Vloženo 18. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2011 Zhruba na úrovni autorádia, tam kam se normálně dávaj handsfree Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 19. Září 2011 Sdílet Vloženo 19. Září 2011 Vymenit palubovku. Diery sa daju aj opravit su na to FIRMY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:D4NNY:. Vloženo 19. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2011 Koukal sem že to tady někdo na fóru dělal u starejch oktávek - nemá někdo zkušenosti u Supa? Je to náročný? Popř. za kolik se dá zhruba sehnat ten spodní díl palubky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:D4NNY:. Vloženo 25. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2011 Tak vyměnit palubku vzdávám, asi půjdu cestou nejmenšího odporu. Neválí se někomu doma ten držák na mobil, kterej bych tam moh přimontovat na ty díry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:D4NNY:. Vloženo 6. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2011 Tak dnes jsem zjistil že to handsfree tam bylo dáváno origo ve škodovce, nemá k tomu někdo nějaký info (má to nějakej kód, nebo cena, že bych to tam nechal znova namontovat?) Mám vyvedenej mikrofon na stropní lampičku - je zapojenej do rádia, nebo kam? Protože k těm dírám žádnej kabel, kterej bych připojil k telefonu nejde... PS: Fakt se nikomu neválí doma v garáži? Ty díry sou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.