Přejít na obsah

nepoctivý prodejce

daddy

Doporučené příspěvky

Hezký večer,rád bych varoval touto cestou ty zájemce o osobní automobil ,kteří narazily na prodejce v Slavkově u Opavy .Koupil jsem u něj škodu octavii ll.Jezdila hezky to jo ale po krátké době se začal ztrácet olej .No a tak se rozhodlo že se vymění turbo. A tak se taky stalo ,samo že se vyměnil olej a byl chvilku klid .Jenže to bylo chvilku.Olej se ztrácel opět.Volal jsem panu Královi a když zjistil kdo mu volá tak už mi telefon nezvedal.Tak jsme teda byly donucení rozebrat motor. A závada byla na světě .Centimetr široká drážka ve 3 válci .Vyjetý pístní čep.Motor v hájí a auto na odpis .Pan Král se mi akorát nabídl že se mi koukne po starším motoru ale že by mi přispěl na opravu,to ho ani nenapadlo.Jo a smlouvu co jsem podepsal no tak to kdybych se postavil před popravčí četu tak nedopadnu jako sedlák u Chlumce .Takře VARUJI VŠECHNY OD TOHOTO PRODEJCE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 měsíce později...

Teď si to tady čtu a taky bych měl k "panu" Královi něco...

Kupoval jsem od něj sadu plechových kol i se zimními pneu. Cena byla více jak přijatelná na to v jakém byly stavu tak jsem to vzal a odvezl si je domů. Při koupi jsem hlavně kontroloval stav pneumatik, ale podívat se podrobněji na plecháče mě nenapadlo. A tak jsem narazil až při výměn kol na zimu. Jak naschvál jsem až při výměně posledního kola zjistil, že jedno kolo má jinou rozteč (OII) a tak jsem se pořádně naštval... Samosřejmě jsem Královi už nevolal, protože bych neměl s čím pochodit, protože nějaká kupní smlouva nebyla...

Takže on mi s klidným srdcem prodal sadu na OI i když věděl, že tam je jedno kolo z OII. Je to sice i moje chyba, ale kdo by proměřoval rozteč děr, žejo... :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...