daddy Vloženo 18. Září 2011 Sdílet Vloženo 18. Září 2011 Hezký večer,rád bych varoval touto cestou ty zájemce o osobní automobil ,kteří narazily na prodejce v Slavkově u Opavy .Koupil jsem u něj škodu octavii ll.Jezdila hezky to jo ale po krátké době se začal ztrácet olej .No a tak se rozhodlo že se vymění turbo. A tak se taky stalo ,samo že se vyměnil olej a byl chvilku klid .Jenže to bylo chvilku.Olej se ztrácel opět.Volal jsem panu Královi a když zjistil kdo mu volá tak už mi telefon nezvedal.Tak jsme teda byly donucení rozebrat motor. A závada byla na světě .Centimetr široká drážka ve 3 válci .Vyjetý pístní čep.Motor v hájí a auto na odpis .Pan Král se mi akorát nabídl že se mi koukne po starším motoru ale že by mi přispěl na opravu,to ho ani nenapadlo.Jo a smlouvu co jsem podepsal no tak to kdybych se postavil před popravčí četu tak nedopadnu jako sedlák u Chlumce .Takře VARUJI VŠECHNY OD TOHOTO PRODEJCE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 7. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2011 Teď si to tady čtu a taky bych měl k "panu" Královi něco... Kupoval jsem od něj sadu plechových kol i se zimními pneu. Cena byla více jak přijatelná na to v jakém byly stavu tak jsem to vzal a odvezl si je domů. Při koupi jsem hlavně kontroloval stav pneumatik, ale podívat se podrobněji na plecháče mě nenapadlo. A tak jsem narazil až při výměn kol na zimu. Jak naschvál jsem až při výměně posledního kola zjistil, že jedno kolo má jinou rozteč (OII) a tak jsem se pořádně naštval... Samosřejmě jsem Královi už nevolal, protože bych neměl s čím pochodit, protože nějaká kupní smlouva nebyla... Takže on mi s klidným srdcem prodal sadu na OI i když věděl, že tam je jedno kolo z OII. Je to sice i moje chyba, ale kdo by proměřoval rozteč děr, žejo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schneefall Vloženo 9. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2011 Taky jsem měl na své O1 drážku ve válci taky jsem to reklamoval u prodejce ale bohužel nic.Naštěstí se podařilo sehnat téměř fungl nový motor se vším všudy za super cenu tak jsem se na nějaké právní cesty vykašlal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.