Srpen 23, 201312 r tady neco v provozu podle meho nazoru je peknej https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=V-yY3V9Y2lc
Srpen 25, 201312 r bude mít nový model Yetiho mlhovky ve všech řadách,jen s tím,že za příplatek budou funkční? jako tomu bylo doposud?
Srpen 26, 201312 r aktualni verze nema mlhovky vzdy !!! sice to tak z venku vypada, ale verze bez mlhovek ma jina svetla. Ty jsou komplet cela vpredu 1dil i presto ze vypadaji nezavisle. Ve verzi bez mlhovek je tam denni sviceni a druha pulka oci je jen plastovy vylisek bez diry na zarovku. Ted jsem to resil u Tchana koupil si verzi bez a premyslel jsem zdali to jde dodelat. Ano jde, ale znamena to vymenu obou svetlometu, doplneni dratu a vymenu ovladace svetel. Takze i kdyz se svetla sezenou na vrakaci (ceny jsou cca 1500/ks), tak to stoji vic nez z vyroby.
Srpen 26, 201312 r aspoň to vypadá že tam jsou,někdo mlhovky vůbec neřeší,jen vzhled s a bez nich..za ten příplatek ať si je nechaji..
Srpen 31, 201312 r konecne nejaka realna fotka + foto halogenoveho a xenonoveho svetlometu Upraveno Srpen 31, 201312 r od Cjoctavian
Září 4, 201312 r btw: .......... zda se mi to, nebo prvni fotka vypada jak kdyz je to foceny pred narodni technickou knihovnou v Praze na Dejvicky ? :D ........ jinak,... tady jedna fotka YETIKA pro CHINU (y) ........ MOC PEKNEJ S TIM ZADNIM KOLEM NA DVERICH !!!!!!!! nevite jestli to bude i tady u nas ta moznost toho kola ? .... samozrejme ze za priplatek
Září 5, 201312 r Jojo, určitě to je NTK. Ale že by to tam fotili... tomu moc nevěřím. Ale 6. srpna se tam natáčela reklama na Kiu (tuším). Upraveno Září 5, 201312 r od Prochaine
Září 5, 201312 r ... no taky si myslim ze by to tam asi nefotily,... vsichni by na to cumely a atd.... zvedavy cechackove Na KIU nejak vseobecne ? nebo nejakej novej model ?
Září 5, 201312 r pekny mrdozni ............ teda az na ty cinsky napisy a mozna trochu moc velky logo ,, kohouta " ..... mozna to zkresluje fotka nebo nevim ale mozna mohlo bejt mensi tim nechci tvrdit ze bych ho tam nesnes,... ba naopak a mozna to vypada tedka fakt jak plnohodnotny SUV s tim kolem .... tim se asi taky vysvetluje to,... ze by mohl byt vetsi kurf, ze ? .......... ADD LOGO: myslite ze CESKA ETKA zna cislo loga a slo by objednat tady v CR ? :D
Září 10, 201311 r http://www.auto.cz/skoda-yeti-2014-nova-tvar-nove-motory-76589 pěkný výběr... 2.0 TDI 81 kW vidím poprvé v nabídce Škodovek a možná i celého koncernu, nebo se pletu? Upraveno Září 10, 201311 r od LeCarter
Září 10, 201311 r máš recht, ale nabízí se jen pro yetiho, že? co se týče škody... proto jsem si ho nevšiml...
Září 11, 201311 r Musím říct že se mi moc líbí!! A ano 81kW bylo v OIIfl ale jen pár kusů, kdybych neměl tenkrát novou 1.4TSI tak bych šel raději do tech 81kW
Září 15, 201311 r Autor No nevim teda, tohle není nic pro mě. Čekal bych aspoň nový kola. Ze spojení "SUV" a "City" se mně navíc dělá špatně. Ale to bude tím, že v nich většinou potkávám "štětky". Upraveno Září 15, 201311 r od bojler
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.