malasorte Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 Dneska mi zacalo asi blbnout relatko u blinkru. Kdyz zapnu blinkr na jakou koliv stranu a vratim ho na 0 pozici tak po nekolika sekundach zacne v relatku nekontrolovane cvakat, po nekolika sekundach to prestane. Neni to uplne pravidelne a pri cvakani blink nesviti. Ma stim nekdo uz skusenosti ? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xkali Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 Zdravím, řešil jsem to včera - jednotka je vadná (nekontrolovaně se jakoby chvěje relé) - výměna cca. 2 min. cena origo v KVKelly jako nejhorší dealer 850,- v autosalonu škoda cca. 1150,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malasorte Vloženo 24. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 Zdravím, řešil jsem to včera - jednotka je vadná (nekontrolovaně se jakoby chvěje relé) - výměna cca. 2 min. cena origo v KVKelly jako nejhorší dealer 850,- v autosalonu škoda cca. 1150,- Parada,diky. Ted jeste jak ho vykuchat ven? nemam vubec predstavu kde mam zacit rozebirat palubku abych se na nej dostal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rossta Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 Není třeba rozebírat palubku , relé se nachází ve spínači varovných světel.Musíš vyměnit celý spínač a stačí Ti k tomu jen šroubovák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xkali Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 Jo menším plochým šroubováčkem sundáš krytku spínače výstražných blinkrů a vytáhneš to ven pak stačí jen odpojit starou jednotku a připojit novou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 bejt tebou, tak to nejdřív rozkuchám a zkontroluju co je špatně, případně proměřím. Já to tak udělal u A4 a zase chodí. Byl tam vyskočenej takovej mrňavej plastík a zapadl mezi packy relé. Tak blinkry svítily permanentně, nepřerušovaly. U tebe to může být zaoxidované. Suma sumárum 0,5 hoďky práce i s hledáním a koumáním jak to dostat ven a ušetřeno 700,- co za to chtěli u Audi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malasorte Vloženo 25. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Tak relatko jsem vyndal a nahradil jinym ktere mi privezl kamos. Dela to porad. Ale mam podezreni ze to relatko ktere mi privezl je taky spatne, proto se mu valelo v garazi. Skusim to prohodit s jeho relatkem a odskouset co to bude delat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alpaka Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Tak relatko jsem vyndal a nahradil jinym ktere mi privezl kamos. Dela to porad. Ale mam podezreni ze to relatko ktere mi privezl je taky spatne, proto se mu valelo v garazi. Skusim to prohodit s jeho relatkem a odskouset co to bude delat. No po zapojení nového relátka tak na pár minut odpoj mínusový pól z baterky (způsobí restart počítače). Nám toto dělal brzdový spínač. Po výměně novýho se chyba nespravila, ale po odpojení baterky to jelo tak jak mělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Tak relatko jsem vyndal a nahradil jinym ktere mi privezl kamos. Dela to porad. Ale mam podezreni ze to relatko ktere mi privezl je taky spatne, proto se mu valelo v garazi. Skusim to prohodit s jeho relatkem a odskouset co to bude delat. No po zapojení nového relátka tak na pár minut odpoj mínusový pól z baterky (způsobí restart počítače). Nám toto dělal brzdový spínač. Po výměně novýho se chyba nespravila, ale po odpojení baterky to jelo tak jak mělo na vymenu jednotky blikačů neni potřeba odpojovat baterku......!!!!!!nic se nerestartuje........ u spínače na spojku a brzdy to možná pomůže ale je k tomu potřeba diagnostika na smazání chyb......pravda je že jednotka motoru hlídá pedál brzdy a spojku kvůli případnému tempomatu a i jiným věcem................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Já bych vyměnil přepínač blinkrů.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malasorte Vloženo 26. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 tak to najednou prestalo, tak jsem zvedav jestli se to opet ozve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sugar Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 Taky mi přestaly fungovat blinkry. Vyměnil jsem přepínač výstražných blinkrů a bylo vyhráno. Stálo to asi 800,- Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malasorte Vloženo 29. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 Tak to uz zase zacalo , ja se stoho po... Takze ted je na rade packa na blinkr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 jestli chceš za 100 napiš sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malasorte Vloženo 30. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 jestli chceš za 100 napiš sz Dik, uz ji mam vymenenou. Kamos mel jednu nahradni doma. Konecne uz nic necvaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.