Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dneska mi zacalo asi blbnout relatko u blinkru. Kdyz zapnu blinkr na jakou koliv stranu a vratim ho na 0 pozici tak po nekolika sekundach zacne v relatku nekontrolovane cvakat, po nekolika sekundach to prestane. Neni to uplne pravidelne a pri cvakani blink nesviti. Ma stim nekdo uz skusenosti ?

Dik

Vloženo

Zdravím, řešil jsem to včera - jednotka je vadná (nekontrolovaně se jakoby chvěje relé) - výměna cca. 2 min. cena origo v KVKelly jako nejhorší dealer 850,- v autosalonu škoda cca. 1150,-

Vloženo
Zdravím, řešil jsem to včera - jednotka je vadná (nekontrolovaně se jakoby chvěje relé) - výměna cca. 2 min. cena origo v KVKelly jako nejhorší dealer 850,- v autosalonu škoda cca. 1150,-

Parada,diky. Ted jeste jak ho vykuchat ven? nemam vubec predstavu kde mam zacit rozebirat palubku abych se na nej dostal.

Vloženo

bejt tebou, tak to nejdřív rozkuchám a zkontroluju co je špatně, případně proměřím. Já to tak udělal u A4 a zase chodí. Byl tam vyskočenej takovej mrňavej plastík a zapadl mezi packy relé. Tak blinkry svítily permanentně, nepřerušovaly. U tebe to může být zaoxidované. Suma sumárum 0,5 hoďky práce i s hledáním a koumáním jak to dostat ven a ušetřeno 700,- co za to chtěli u Audi.

Vloženo

Tak relatko jsem vyndal a nahradil jinym ktere mi privezl kamos. Dela to porad. Ale mam podezreni ze to relatko ktere mi privezl je taky spatne, proto se mu valelo v garazi. Skusim to prohodit s jeho relatkem a odskouset co to bude delat.

Vloženo
Tak relatko jsem vyndal a nahradil jinym ktere mi privezl kamos. Dela to porad. Ale mam podezreni ze to relatko ktere mi privezl je taky spatne, proto se mu valelo v garazi. Skusim to prohodit s jeho relatkem a odskouset co to bude delat.

No po zapojení nového relátka tak na pár minut odpoj mínusový pól z baterky (způsobí restart počítače). Nám toto dělal brzdový spínač. Po výměně novýho se chyba nespravila, ale po odpojení baterky to jelo tak jak mělo -_-

Vloženo

No po zapojení nového relátka tak na pár minut odpoj mínusový pól z baterky (způsobí restart počítače). Nám toto dělal brzdový spínač. Po výměně novýho se chyba nespravila, ale po odpojení baterky to jelo tak jak mělo -_-

na vymenu jednotky blikačů neni potřeba odpojovat baterku......!!!!!!nic se nerestartuje........

u spínače na spojku a brzdy to možná pomůže ale je k tomu potřeba diagnostika na smazání chyb......pravda je že jednotka motoru hlídá pedál brzdy a spojku kvůli případnému tempomatu a i jiným věcem................ -_-

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...