Publikováno Červenec 26, 200619 r Ahojte! Mám octaviu 1,9 TDI, r.v. 2002 Stala sa mi taká vec: po naštartovaní dobíjanie nesvietilo (v poriadku), ale pri rozjazde začalo svietiť. Pri ubratí plynu a klesnutí na 900ot. kontrolka zhasla. Pri opätovnom pridaním plynu do ot. cca 1200 - 1300 a viac začalo znovu svietiť. Toto trvalo asi 8 km jazdy a potom sa všetko vrátilo do normálu. V servise mi premerali dobíjanie a všetko ukazovalo v poriadku. Ide o alternátor 120A 14V VL2 26/02 VW AG. Vie niekto poradiť ?
Červenec 26, 200619 r Pokud ho měřili,tak je ok,jinak by to vypadalo na uvízlé uhlíky nebo už jsou za zenitem.
Červenec 28, 200619 r Autor alternátor je už v pohode...chyba bola vo voľnobežnej kladke a v 2 ložiskách...alternátor funguje znova ok ďakujem za rady...
Srpen 20, 200619 r Pomoc, když je studený motor tak vychází z místa asi od alternátoru chroupavý až divný zvuk jako ložisko, a navíc mi začala blikat kontrolka dobíjení. Druhý den už nebliká dobíjení ale studený strochu si zachroupe. Nevím jestli je ti kladka nebo volnoběžka na alternátoru a jak ji poznám jestli bude v háji
Srpen 20, 200619 r tak to byl presne muj pripad, altik na vrakaci 1500,- a je klid, daji se i repasovat, sice nevim za kolik, asi to bude +- taky tahle castka, ale problem je cekani nez to nekdo udela ..
Srpen 20, 200619 r proste si s nim rukou trosku zatocis (i kdyz samozrejme tim asi moc nepoznas) a vyber si podle roku vyroby (je to na nem na stitku), kdyz najdes nejakej 03/04 a vejs tak by snad nemusel bejt problem, nevim odkud si a z kolika tam mas na vyber, ale samo cim novejsi, tim lepsi .. ja mam auto 5/99 a vysypal se mi ve 170t
Srpen 21, 200619 r No a kolik myslíš že mám já najeto ? taky 171000km to chroupání nějak zmizelo tak nevím jestli to mám řešit nebo zatím nato vykašlat nechat to do výměny rozvodů
Srpen 26, 200619 r No a kolik myslíš že mám já najeto ? taky 171000kmto chroupání nějak zmizelo tak nevím jestli to mám řešit nebo zatím nato vykašlat nechat to do výměny rozvodů Zeptam se v kolika necháváš měnit rozvody?
Srpen 31, 200619 r Už keď sa tu rozoberá téma alternátor, opýtam sa nasledovné. Treba niečo vykonať resp. nastaviť ak vymením slabší alternátor za silnejší /70A za 120A/?
Srpen 15, 200817 r zdravim vsechny ... mam oktavu 81kw a uz sem nasypal dost za opravy motoru ... a ted mi na alternatoru upadla kladka, koukal sem na netu a na novy altik urcite nemam a jak tak koukam, tak s opravou je to taky na dlouho ... tak se chci zeptat zda nevi nekdo o altiku na moji oktavu ... diky moc r.v.99
Březen 2, 200916 r Zdravim. mel bych stejnou otázku jako Octavius. Mam tdicko 81kw s altikem 90A a chtel bych tam dát 120A. Jde tam dát pouze výměnou nebo se musí něco předělat??? Dík
Březen 3, 200916 r Kluci neblaznite tady u Uh, hradisti vymenuji loziska a uhliku na altiku , a berou za to kolem 8stovek dle typu, a je to normalne s fakturou !!!! Rozhodne lepsi nez z vrakoviste!!!! A dela to ze rano dovezes a vecer si ho odvezes repasovany!! nebo po domluve! Upraveno Březen 3, 200916 r od fiser
Březen 3, 200916 r Klasicky alternator mozno ano,ale ked mas altik s volnobezkou tak za 8 stoviek ho urcite nikto nezrepasuje.
Březen 3, 200916 r Klasicky alternator mozno ano,ale ked mas altik s volnobezkou tak za 8 stoviek ho urcite nikto nezrepasuje. Ouu tak je možne, tomuto fakt nerozumím! Ale me na 1.6 i to šlo v pohodě.
Březen 3, 200916 r Klasicky alternator mozno ano,ale ked mas altik s volnobezkou tak za 8 stoviek ho urcite nikto nezrepasuje. K čemu je dobrá ta volnoběžka? Tomík
Březen 3, 200916 r Ta volnobezka umoznuje vyuzit nabrane otacky pri pusteni plynu.Vyuziva sa hlavne pri naftakoch, kde otacky klesnu ihned po pusteni plynu-motor nema taku zotrvacnost ako benzinak.Samotny rotor sa toci rychlejsie pokial nevyuzije vsatku kineticku energiu vzniknutu pri vyssich otackach motora.Nedochadza zaroven k zatazovaniu regulatora napetia prudkou zmenou otacok alternatora-cely proces je plynulejsi. Je to len moja osobna teoria a pochopil som tak funkciu volnobezky. Alternator nema pevnu remenicu, ale je to volnobezka prenasajuca pohyb len jednim smerom.
Březen 4, 200916 r Ta volnobezka umoznuje vyuzit nabrane otacky pri pusteni plynu.Vyuziva sa hlavne pri naftakoch, kde otacky klesnu ihned po pusteni plynu-motor nema taku zotrvacnost ako benzinak.Samotny rotor sa toci rychlejsie pokial nevyuzije vsatku kineticku energiu vzniknutu pri vyssich otackach motora.Nedochadza zaroven k zatazovaniu regulatora napetia prudkou zmenou otacok alternatora-cely proces je plynulejsi. Je to len moja osobna teoria a pochopil som tak funkciu volnobezky. Alternator nema pevnu remenicu, ale je to volnobezka prenasajuca pohyb len jednim smerom. Díky, umím si to představit..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.