mcpalister Vloženo 30. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2011 #1 Problémy s motorom - nepravideľný chod, voľnobeh.... Zdravím všetkých "škodovákov".Mám Fábiu 1,4 Mpi r.v.2001 a problémy s motorom.Motor ide nepravidelne,má nízke otáčky pri volnobehu a tím pádom má často tendencie zhasnut počas jazdy.Sviečky vymenené,klapka vyčistená a nadstavená,teplotné čidlo vymenené,vstreky zmerané-ok,lambda zmeraná ok,vag robení 2x-bez závad,a začínam byť z toho zúfalý.Vie mi niekto poradiť?Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grym Vloženo 30. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2011 Co tak pouzit moznost HLEDAT, nic mene se podobny problem resi par clanku pod tvojim. Takze nebud linej a hledej, je tady toho hodne. Pak kvuli tomu, ze nenapises jiz do zmineneho tematu svuj problem, tak je tady takovych temat xxx a tezko se v tom pak orientuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 30. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2011 u MPI jsou nepravidelný otáčky normální, tuším od několika najetých km..někdo to tu psal, takže to tu omrkni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 30. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2011 Vie mi niekto poradiť?Ďakujem. Změř si/nech změřit kompresní tlaky na teplém motoru. S příslušenstvím už jsi si vyhrál dost, tak ať víš, jestli je motor v dobrém mechanickém stavu. Kompresní tlaky ti to poví spolehlivě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GLADIIATOR01 Vloženo 31. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 Mam presne ten istý problém. Automechanik mi povedal že to môže spôsobovat autoalarm. Je to možné aby to spôsoboval autoalarm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.