Tygrik Vloženo 20. leden 2012 Sdílet Vloženo 20. leden 2012 Dobrá zpráva, meniscus neprdl. Ale mám nějaký čas po sportování a všelikém pohybování, dovádění a kozelců metání. Pozitivní bylo, že před uzdravovacím zařízením stály 2 Yetíci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viste Vloženo 21. leden 2012 Sdílet Vloženo 21. leden 2012 Gratuluju k dobré zprávě Tygříku. Už jsem se bál, že nás bude -1. Nakonec jsem vyměkl a koupil sněhové řetězy. Za 360, no nekup to. Na to, že to použiju za život Yetýska odhadem 3 x, to stačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 21. leden 2012 Sdílet Vloženo 21. leden 2012 Artigas bude mít také sněhové řetězy... z Octávie a nastaví je gumičkami ze zavařeniny. Internetové zprávy hovoří, že k Hekimu si cestu budeme muset proházet. Takže, jak je to v té písničce: ...když jsou naše cesty zavátý, tak vezmem vidle a nebo lopaty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 21. leden 2012 Sdílet Vloženo 21. leden 2012 Zraněný Tygr zřejmě maličko blouzní pod vlivem sedativ nebo hruškové, no nevím, ale dovoluji si velmi taktně podotknouti, že bude lepší vzít si "a nebo lopaty" tak asi tak ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 21. leden 2012 Sdílet Vloženo 21. leden 2012 Vzhledem k tomu, kolik bude dovezeno tekutého ovoce, oprávněně se domnívám, že v Senince bude tát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 21. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2012 To jako že nebudeme sníh odhazovat, ale bude se polévat a zapalovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 Ne Artigasi. Tekuté ovoce + česnek = "Dračí dech". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heki Vloženo 25. leden 2012 Sdílet Vloženo 25. leden 2012 Chlapci a děvčata, poslední instrukce ke srazu v Senince jsou na Artigasově vlákně A je můj na straně 55. Tímto se omlouvám, že jsem debatu trošku rozhodil na dvě vlákna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 24. Únor 2012 Sdílet Vloženo 24. Únor 2012 Začíná se nám rodina Yetíků rozrůstat, jestli bude letos sraz, to aby jsme rezervovali letiště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 25. Únor 2012 Sdílet Vloženo 25. Únor 2012 Docela zajímavá informace o novele zákona o technických podmínkách provozu motorových vozidel týkající se registračních značek: http://www.novinky.cz/domaci/260113-registracni-znacku-by-mel-mit-i-nosic-kol-na-aute.html Hlavně by mělo bát jasno v RZ nosičů kol. Artigasi, jak to tak vypadá, budeš si moci zvolit značku "Artigasův Tulák 007". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 25. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2012 Docela zajímavá informace o novele zákona o technických podmínkách provozu motorových vozidel týkající se registračních značek: http://www.novinky.c...ol-na-aute.html Hlavně by mělo bát jasno v RZ nosičů kol. Artigasi, jak to tak vypadá, budeš si moci zvolit značku "Artigasův Tulák 007". Trošku ti u mě nevychází max. počet znaků, ale jinak fajn. 15000Kč za SPZ je pro mě trošku příliš. Kdybych si mohl nechat současnou SPZ na věky, tak si jí nechám. Mám rád sedmičky a devítky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 1. Březen 2012 Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 Díky Kongovi proběhlo v Prostějově jedno malé setkání majitelů vozů Škoda. Barvy Yetíků reprezentoval Tygřík s Gogem. Musím říci, že se sešli prima kluci. Viz. http://forum.skodaho...7335-prostejov/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 1. Březen 2012 Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 Jen dvě auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 1. Březen 2012 Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 Víc bych se jich tam nevešlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 1. Březen 2012 Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 Ale Yetíci jsou největší! ...teda po Kongovi... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 1. Březen 2012 Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 Víc bych se jich tam nevešlo. vešlo, jen tam přijet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 1. Březen 2012 Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 Nedochází tedy k nějakému krácení výše pojistného plnění? V tomto případě by přepis byla jen zbytečná ztráta času na evidenci vozidel a vyhozené peníze. Navíc by si dcera na přepis musela vzít den dovolené a přijet z Prahy sem do Olomouce, stále tu má trvalé bydliště. Udělá-li ona buchanec tak se Tobě smázne 3 roky bonusu a bude-li to spolu s plněním z "havárky" tak to samé.Jinak se nic neděje. Platit se bude. Akorát některé pojišťovny mají kusy řidičů užívajících auto.Např 1 nebo 2 nebo 3...mimo majitele(pojistníka). Ono jde udělat aby byla odpovědná za bonus- malus udělat ji pojistníkem a Ty zůstaneš majitelem a drcance nejdou Tobě k mínusu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 1. Březen 2012 Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 Pozitivní zpráva, Yeti vede http://www.auto.cz/suv-cesky-trh-lednu-2012-nejprodavanejsi-male-terenni-vozy-crossovery-65296 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 2. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 Díky Kongovi proběhlo v Prostějově jedno malé setkání majitelů vozů Škoda. Barvy Yetíků reprezentoval Tygřík s Gogem. Musím říci, že se sešli prima kluci. Viz. http://forum.skodaho...7335-prostejov/ Chlape jedna bídná, máš štěstí, málem jsi byl u mě zatracen a v Přáslavicích vyvěšen na obecní nástěnku jako osoba k odstřelu. Nyní jsem ale zjistil, že veškerá komunikace o srazu probíhala v sekci, kam nechodím, ale stejně, až tě potkám, tak tě zbiju. A už vůbec ti neprozradím, proč jsem včera byl za Hekim…… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 Jo jo, na mladšího si dovoluješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 Tygříku jsi na tenkém ledě, takhle zradit partu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 (editace) Ne ne, nikoho nezrazuji. Navíc jsem to dnes s Artigasem probral. Ten se totiž z organizování ...., tedy, já jsem si říkal, že je v telefonu nějaká ozvěna.... Trošku jsme se pobavili i organizaci a jsem rád, že Artigas navrhl, že nejmladší bude jezdit pro pivo. Tím nejmladším jsi Ty, Miku. Hned jsem přišel s řešením. Vzpomněl jsem si na film Na samotě u lesa. Takže Tě vybavíme jako pana Lorence! Dal jsem odkaz na vlákno Prostějováků a myslím, že bychom akci Bílý kámen mohli rozšířit. Kdo bude chtít přijede. Naše tvrdé jádro samozřejmě zůstane až do konce. Bohužel nevím, zda absolvuji akci na kole. Moje koleno se zhoršilo a je možné, že půjdu pod nůž. Editováno: 2. Březen 2012, autor: Tygrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 No počky, myslíš si že jsem rambo a pivo odtáhnu sám? Ty mi budeš hezky asistovat. Přesně jak píšeš tvrdé jádro zůstane až do konce. Jsem zvědav kolik nás bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 (editace) To já vím přesně, Mike zpitý do němoty, který do prvního panáka odmítal jakýkoliv alKohol, Artigas po 15. panáku myjící auto, Heki po 5. panáku natírající červeně komplet kola i s alu disky a dělající červený sunset, Gogo pusinkující čumáček Zelenáče a Tygřík v kšiltovce. Tak dnes jsem umyl Yetíka, vysál, vydrhl plasty, navoskoval, vyleštil okna a načernil vnější plasty. Gogo zase dobře poradil. Musel jsem něco doručit kamarádovi, protože mě bolí koleno, tak jsem vytáhl Yetíka. Spotřebou jsem se přiblížil Mikovi. 1km ujetý průměrnou rychlostí 10km/h a průměrnou spotřebou 16,2 l/100km. A perlička nakonec. Artigasi, už to zase začíná! Vjedu do garáže, chci otevřít kufr... nééé... na naleštěném nárazníku sr.... od ptáka! Editováno: 3. Březen 2012, autor: Tygrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 3. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 Tygříku, Angelito nepřijede, tak komu bych tak asi myl auto? Na Tuláka jsem dnes také koukal, že potřebuje umýt jako já to, no ono. Tygříku, nemáš doma navíc jeden volant? Moc by se mi hodil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.