Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

To jsem si o stahovačkách u FI myslel taky nebo o motorku vnitřní cirkulace, všechno odchází i před koncem životnosti.

Stačilo by řešeni: zamknutí: krátce stisknu...sklopím zrcátka: stisknu asi tak sekundu??

Maxi-dot by byl ideál. Taky mám bezklíček a sklápím ve městě často. Na druhou stranu, venku na zahradě v zimě bych nesklápěl. Měl jsem sklopeno a pršelo s následnými teplatami pod nulou a nešlo to odklopit...

Já právě potřebuju aby se mně to sklápělo i v garáži kde parkuji každý den.

Mám úzkou garáž a vedla auta zaparkované kolo.

Když potřebuju projít kolem auta (třeba k ponku) musím pokaždé hledat klíčky a ručně sklápět zrcátka (docela to zdržuje).

Kdyby se to sklopili samo při zamčení vozidla bylo by to super..:-).

Živostnost sklápění snad bude lepší než u Peugeotu?

Vycházím z pravidla, že auto má být zamčené i v garáži(jediná metoda jak zabránit vybíjení baterie)....tj. nastavit sklápění i na krátký stisk dálky.

• 5 týdnů později...

Tak jsem se byl dneska juknout na novou (facelift) oktávku a superba a s údivem jsem zjistil, že u oktávky jde nastavit automatické sklápění zrcátek.

Takže žádné několikavteřinové držení klíčku :-). sklopí se automaticky při uzamknutí auta.

Superb to samozřejmě opět nemá :-(. Pořád klasika.....

Na otázku, proč to superb taky neumí, byla odpověď prodejce, že superb po faceliftu má stále stejnou elektriku :-( :-(

Není problém nakódovat, že při každém krátkém stisknutí dálky se sklopí i zrcátka.

A čemu říkáš krátké stisknutí?

Teď to mám nějaké plus mínus 4 vteřiny držení uzamknutí na dalkáči

Opravdu jen stisknutí, kterým zavíráš vždy auto, nebo lze nastavit interval pro stisknutí při pohybu ruky od pasu do kapsy kalhot....

Upraveno od ferda25

Pokud to jde dát dohromady, tzn. když si standartně uzamknu auto, tedy jen cvaknu, tak se mi sklopi i zrcátka,,, tak povídej, jak na to?

Plno lidi to tu řešilo a bez žádného závěru.

Je potřeba pouze diagnostika nebo hlubší zásah?

Bez výletu do Strakonic to nejde.

• 4 týdny později...

Tak si to sklapejte ručně na ovládání zrcatek :-)

• 8 měsíců později...

ahoj vsem,

nema nekdo napad, co se rozbije v zrcatku, kdyz pro odklopeni odjede az dopredu...tedy nezustane ve spravne jizdni poloze? :( Nkede jsem cetl, ze tam jsou potenciometry, ale nikde jsem je nenasel :(

dokonce jsem nasel video...

Dik

Upraveno od milanpf

• 3 roky později...
V 12. 12. 2012 na 13:15, hudra napsal:

mě zas poslední dobou přestalo fungovat sklápění zrcátek pomocí dálkového zamykání vozu (delší podržení zamykání), zrcátka jdou bez problémů sklopit pomocí otočného ovladače na zrcátka uvnitř vozu u řidiče, netuší někdo kde je zakopaný pes? do servisu se mi s tím nechce :-)

V 12. 12. 2012 na 18:02, ferda25 napsal:

První rada odpoj baterii a pak za 15 minut opět připoj. Připoj baterii a zamkni a nech auto usnout do rána...ráno zkus. Pokud nepomůže nutno přehrát software v BCMku.

Ahoj, občas řeším něco podobného. Zmáčknu tlačítko pro zamknutí, auto zabliká, cvaknou zámky a zrcátka.. nic. Jako bych se v nich něco zkusilo pohnout, lze slyšet zvuk, který zrcátka dělají v okamžiku, kdy se začínají normálně sklápět. Obejví se to tak jednou do roka, pár dní to nejde a pak zase samo od sebe se to rozjede - kupodivu jen v zimních měsících, kdy je chadlněji, ale ani ne pod nulou. Sklopení pomocí ovladače na dveřích funguje bez problémů.

Čeho jsem si při výskytu problému všimnul - pokud namísto zamykání držím odemykání, tak místo toho, aby se otevřela všechna okna, se otevřou pouze 3, levé zadní (za řidičem) zůstává zavřené. Přitom z vnitřku vozu (od řidiče i z místa za řidičem) okno funguje normálně. Někde jsem tu snad četl, že auto neví, kde má okna a tak se zrcátka odmítají sklopit. Zkusil jsem teda ono okno spustit až na doraz a zase vysunout a hle - problém zmizel. Nicméně v okně při spouštění jakoby lupalo, jakoby tam někde něco mechanicky drhnulo. Okno šlo dolů a nahoru dvakrát po sobě a furt to dělalo, řekl bych, že ve stejné poloze. Ale zase jen na čas, o pár dní později se okno spouštělo přes ovladač na zadních dveřích a drhnutí se nekonalo, dokonce ani při spouštění od řidiče... v autě straší? :blink:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.