Lancelot Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 To jsem si o stahovačkách u FI myslel taky nebo o motorku vnitřní cirkulace, všechno odchází i před koncem životnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 Stačilo by řešeni: zamknutí: krátce stisknu...sklopím zrcátka: stisknu asi tak sekundu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 24. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 Maxi-dot by byl ideál. Taky mám bezklíček a sklápím ve městě často. Na druhou stranu, venku na zahradě v zimě bych nesklápěl. Měl jsem sklopeno a pršelo s následnými teplatami pod nulou a nešlo to odklopit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 Já právě potřebuju aby se mně to sklápělo i v garáži kde parkuji každý den. Mám úzkou garáž a vedla auta zaparkované kolo. Když potřebuju projít kolem auta (třeba k ponku) musím pokaždé hledat klíčky a ručně sklápět zrcátka (docela to zdržuje). Kdyby se to sklopili samo při zamčení vozidla bylo by to super..:-). Živostnost sklápění snad bude lepší než u Peugeotu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 Vycházím z pravidla, že auto má být zamčené i v garáži(jediná metoda jak zabránit vybíjení baterie)....tj. nastavit sklápění i na krátký stisk dálky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal032 Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 Tak jsem se byl dneska juknout na novou (facelift) oktávku a superba a s údivem jsem zjistil, že u oktávky jde nastavit automatické sklápění zrcátek. Takže žádné několikavteřinové držení klíčku :-). sklopí se automaticky při uzamknutí auta. Superb to samozřejmě opět nemá :-(. Pořád klasika..... Na otázku, proč to superb taky neumí, byla odpověď prodejce, že superb po faceliftu má stále stejnou elektriku :-( :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 Není problém nakódovat, že při každém krátkém stisknutí dálky se sklopí i zrcátka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal032 Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 A čemu říkáš krátké stisknutí? Teď to mám nějaké plus mínus 4 vteřiny držení uzamknutí na dalkáči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 (editace) Opravdu jen stisknutí, kterým zavíráš vždy auto, nebo lze nastavit interval pro stisknutí při pohybu ruky od pasu do kapsy kalhot.... Editováno: 24. Září 2013, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal032 Vloženo 26. Září 2013 Sdílet Vloženo 26. Září 2013 Pokud to jde dát dohromady, tzn. když si standartně uzamknu auto, tedy jen cvaknu, tak se mi sklopi i zrcátka,,, tak povídej, jak na to? Plno lidi to tu řešilo a bez žádného závěru. Je potřeba pouze diagnostika nebo hlubší zásah? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 27. Září 2013 Sdílet Vloženo 27. Září 2013 Bez výletu do Strakonic to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMichal Vloženo 22. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2013 Tak si to sklapejte ručně na ovládání zrcatek :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanpf Vloženo 24. Červen 2014 Sdílet Vloženo 24. Červen 2014 (editace) ahoj vsem, nema nekdo napad, co se rozbije v zrcatku, kdyz pro odklopeni odjede az dopredu...tedy nezustane ve spravne jizdni poloze? Nkede jsem cetl, ze tam jsou potenciometry, ale nikde jsem je nenasel dokonce jsem nasel video... Dik Editováno: 24. Červen 2014, autor: milanpf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas F Vloženo 31. leden 2018 Sdílet Vloženo 31. leden 2018 V 12. 12. 2012 na 13:15, hudra napsal: mě zas poslední dobou přestalo fungovat sklápění zrcátek pomocí dálkového zamykání vozu (delší podržení zamykání), zrcátka jdou bez problémů sklopit pomocí otočného ovladače na zrcátka uvnitř vozu u řidiče, netuší někdo kde je zakopaný pes? do servisu se mi s tím nechce :-) V 12. 12. 2012 na 18:02, ferda25 napsal: První rada odpoj baterii a pak za 15 minut opět připoj. Připoj baterii a zamkni a nech auto usnout do rána...ráno zkus. Pokud nepomůže nutno přehrát software v BCMku. Ahoj, občas řeším něco podobného. Zmáčknu tlačítko pro zamknutí, auto zabliká, cvaknou zámky a zrcátka.. nic. Jako bych se v nich něco zkusilo pohnout, lze slyšet zvuk, který zrcátka dělají v okamžiku, kdy se začínají normálně sklápět. Obejví se to tak jednou do roka, pár dní to nejde a pak zase samo od sebe se to rozjede - kupodivu jen v zimních měsících, kdy je chadlněji, ale ani ne pod nulou. Sklopení pomocí ovladače na dveřích funguje bez problémů. Čeho jsem si při výskytu problému všimnul - pokud namísto zamykání držím odemykání, tak místo toho, aby se otevřela všechna okna, se otevřou pouze 3, levé zadní (za řidičem) zůstává zavřené. Přitom z vnitřku vozu (od řidiče i z místa za řidičem) okno funguje normálně. Někde jsem tu snad četl, že auto neví, kde má okna a tak se zrcátka odmítají sklopit. Zkusil jsem teda ono okno spustit až na doraz a zase vysunout a hle - problém zmizel. Nicméně v okně při spouštění jakoby lupalo, jakoby tam někde něco mechanicky drhnulo. Okno šlo dolů a nahoru dvakrát po sobě a furt to dělalo, řekl bych, že ve stejné poloze. Ale zase jen na čas, o pár dní později se okno spouštělo přes ovladač na zadních dveřích a drhnutí se nekonalo, dokonce ani při spouštění od řidiče... v autě straší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.