Tomiku Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 Zdravím Vás, můžete mi prosím poradit co je špatně, když mi climatronic na mém superbu rv 2005 hlásí chybové hlášky číslo 538 a 318? dík moc za radu!! Tomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 538 - Koncernová datová sběrnice CAN-K komfortního systému -- vadná/v jednorázovém provozu Gateway 318 - Tlakový spínač klimatizace Climatronic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomiku Vloženo 15. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 A jak se to dá žraloku opravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 15. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 To já nevím, to se musíš ptát už jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 15. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 538ka - zřejmě vadný kabel, konektor nebo některá z jednotek na sběrnici 318ka - vadné čidlo nebo vedení, malý tlak v okruhu = málo chladiva, velký tlak v okruhu = přehřátí kondenzátoru - nefunkční dochlazovací ventilátor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 15. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 Tady se pozná mistr v oboru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.