Publikováno Listopad 17, 201113 r Cauko. Zhanam hydraulicke cerpadlo ABS BOSCH 5,7 ..6Q 090 73 79 "D". Mam fabiu 1,4 16V 74kW AUB. Pomoze mi s tym niekto ? Viete aspon priblizne ceny po kolko idu pouzite? Dik za info Michal
Listopad 17, 201113 r skús použiť strýka Googla ?? pozri sa či tu niečo nenájdeš: http://www.autobazar.eu/sk/brands.php?page=1&cat=12&q=ABS&operators=and&plustype=5&submit=Vyhlada%C5%A5+%21
Listopad 17, 201113 r pozri si o temu vyssie...som ti pisal o tej poistke nad baterkou,skus najprv to,nez vyblves stvrtinu vyplaty za stare cerpadlo,ktore ti bude naprd,lebo budes mat zlu poistku za 1 euro a 2 minuty prace
Listopad 17, 201113 r Autor pozri si o temu vyssie...som ti pisal o tej poistke nad baterkou,skus najprv to,nez vyblves stvrtinu vyplaty za stare cerpadlo,ktore ti bude naprd,lebo budes mat zlu poistku za 1 euro a 2 minuty prace poistky su v poriadku ...
Listopad 23, 201113 r Autor pozri si o temu vyssie...som ti pisal o tej poistke nad baterkou,skus najprv to,nez vyblves stvrtinu vyplaty za stare cerpadlo,ktore ti bude naprd,lebo budes mat zlu poistku za 1 euro a 2 minuty prace kde presne je ta poistka o ktorej hovoris? Myslis tie 3 (ci kolko ich tam je) v tom kryte nad baterkou? Ak ano, tak tie mam v poriakdku. Premeral som ich. Napada ta este nieco ine?
Listopad 25, 201113 r Autor dakuejm.. boli to poistky.. prve 2 zprava obe boli odpalene. .vymenil som ci ha uz je vsetko v poriadku, po vymazani chyb Upraveno Prosinec 7, 201113 r od Malta citace předchozího příspěvku
Prosinec 1, 201113 r Autor ano, velmi mi odlahlo Upraveno Prosinec 7, 201113 r od Malta citace předchozího příspěvku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.