Publikováno Listopad 18, 201113 r Narazil jsem na informaci, že MB chystá novou verzi Yetiho - Scout. Víte o tom někdo něco? Tady jsem našel obrázek ;-)
Listopad 19, 201113 r No tak šnorchl na přívod sání a hlavně ta rezerva na vzhůru vyklápěných 5.dveřích - to je snad sranda, ne? Tu poslední "oplastovanou" verzi bych viděl reálnějc a myslím, že pro uživatele jezdící převážně po polňačkách bude i vhodnější.
Listopad 19, 201113 r Tak u tý první verze se šnorchlem a rezervou na pátejch dvěřích tak nějak zapoměli na zadní spztku. Jinak to vypadá celkem zajímavě mě se to docela líbí i když je fakt serii se blíží ten plasťák pod tím. Ta rezerva v zadu je docela pěkná a dveře by se mohli otevírat do strany a nebyl by problém, bylo by to i praktičtější možná by ty dveře mohli bejt dvojtý spodek do strany a sklo nahoru.
Listopad 20, 201113 r Autor Vidím, že mi na to Tygřík neskočil Prostě jsem trošku uspíšil Apríla - to víte, nuda Takže ne...opravdu se nechystám na spuštění výroby Yetiho Scouta (to by taky byla pěkná blbost, ne?) Přeji hezký večer a těším se na sraz...
Listopad 23, 201113 r Tenhle Yeti má podle mne docela "koule" Upraveno Listopad 23, 201113 r od hopa26
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.