Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim pánové, včera jsem ve své fabce (1.4 MPi, LPG BRC podtlak) vyměnil chladič a od tý doby mi nedrží otáčky na volnoběh na LPG. Na benzín bez problémů, ale na plyn hned jak sešlápnu spojku tak auto "chcípne" (vůbec žádná snaha o udržení volnoběhu - prostě plynulý pád rovnou k nule). Může to být nějaký zavzdušněný nebo tak něco? Když vyjedu z města a přepnu na plyn, tak pokud nepotřebuju zastavit, tak můžu jet klidně sto kilometrů a žádný problém (žádná ztráta výkonu, škubání, nic). Nesetkal jste se s tím někdo případně nemohli byste mi doporučit nějaký kvalitní LPG servis v Českých Budějovicích a okolí? Díky za odpovědi ...

To samý se stalo mně minulej týden. Mám stejnej motor, akorát sekvent od BRC. Na nádrž jsem měl najeto 350 km, ráno nastartuju, po zahřátí se přeplo na plyn, okamžitá ztráta výkonu, po chvilce se rozsvítila kontrolka motoru a když jsem chtěl přeřadit a vyšlápl jsem spojku tak to chcíplo. Na benzín jinak v pohodě. Zkusil jsem natankovat jinej plyn, ale dělá to pořád. V pátek s tím jedu na servis.

• Autor

Já jsem žádnou ztrátu výkonu nezpozoroval ... jede to pořád stejně - mimo město, když nepotřebuju zastavovat, tak pohodička. Každopádně zítra jsem objednanej do servisu, tak uvidím, co mi na to řeknou ;)

servis.

A když ujedeš 30km v kuse tak už ti to pak na LPG nedělá/nezdechá? Předpokládám, že vím kde je chyba, ale je to jenom TIP.

30 km na plyn jsem na plyn od tý doby co to začlo dělat nenajel. Musel bych řadit s meziplynem aby to furt nechcipalo a pořádně šlapat na plyn aby to jelo, protože to fakt nemá výkon. Po chvilce se rozsvítí kontrolka motoru a tak mi nepřišlo jako dobrej nápadsnažit se na to najet víc kilometrů. Podle mýho amaterskýho odhadu :) jsem naznal že to nejede na všechny válce, uvidím no.

• Autor

U mě vyřešeno ... bylo to chudou směsí. S tou výměnou chladiče to zřejmě nemělo vůbec žádnou souvislot.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.