athlon Vloženo 23. Listopad 2011 Vloženo 23. Listopad 2011 Po 10 letech s Favoritem jsem využil akce Věrnost a "odměnil se novou" Bylo mi sice těžko u srdce když jsem Favoritka odvážel na vrakoviště, ale jednou to přijít muselo, zub času se na něm už začínal hodně podepisovat. Výbava navíc: panoramatické střešní okno výškově stavitelné sedadlo spolujezdce podlahový nosič kol sportovní paket Dynamic tempomat prodloužená záruka 4 roky (ta je v akci zdarma) Citovat
FrantaU Vloženo 24. Listopad 2011 Vloženo 24. Listopad 2011 Hezkej Roomstřík. Hlavně ať dobře slouží. Přeju hodně šťastných kilometrů za jeho volantem, Citovat
Betko Vloženo 24. Listopad 2011 Vloženo 24. Listopad 2011 Krásný Roomster prajem štastné kilometre. p.s.mohol by si odfotiť lok.opierku z blízka samotnú? dík Citovat
Tom077 Vloženo 25. Listopad 2011 Vloženo 25. Listopad 2011 Moc krásný Roomík ... blahopřeji a spustu kilometrů bez nehody a bez poruchy!!!! Krásné kola .... ta panostřecha vypadá dobře .... více fotek .... můžu poprosit A zdravím O S T R A V U !!! Citovat
athlon Vloženo 27. Listopad 2011 Autor Vloženo 27. Listopad 2011 Krásný Roomster prajem štastné kilometre. p.s.mohol by si odfotiť lok.opierku z blízka samotnú? dík Loketní opěrka je pěkná, ale pokud je dole musím ji mít v nejnižší poloze jinak se nedá řadit. Citovat
Betko Vloženo 27. Listopad 2011 Vloženo 27. Listopad 2011 Loketní opěrka je pěkná, ale pokud je dole musím ji mít v nejnižší poloze jinak se nedá řadit. Dík za fotky. Citovat
Tom077 Vloženo 28. Listopad 2011 Vloženo 28. Listopad 2011 athlon: tak ta panostřecha vypadá luxusně!!! Tak ať vše slouží k maximální spokojenosti ... Chystáš se na autě dělat nějaké vylepšení ??? Citovat
athlon Vloženo 29. Listopad 2011 Autor Vloženo 29. Listopad 2011 athlon: tak ta panostřecha vypadá luxusně!!! Tak ať vše slouží k maximální spokojenosti ... Chystáš se na autě dělat nějaké vylepšení ??? Zatím asi ne, teď jsem to spíš vzhledově degradoval když jsem přezul na zimní 14" plecháče. Citovat
Tom077 Vloženo 29. Listopad 2011 Vloženo 29. Listopad 2011 Tak z toho si nic nedělej já taky jezdím na 14" plecháčích ale na jaro už jsou nachystané 16" Ty alu kola co máš,to jsou taky 16",ne?? Ať už je jaro Sent from my Dell Streak using Tapatalk Citovat
zmizik.sk Vloženo 29. Listopad 2011 Vloženo 29. Listopad 2011 Skoro tak pekne ako to moje. Ale nie, srandicky, auticko je nadherne. Vela peknych km prajem. z. Citovat
athlon Vloženo 30. Listopad 2011 Autor Vloženo 30. Listopad 2011 Tak z toho si nic nedělej já taky jezdím na 14" plecháčích ale na jaro už jsou nachystané 16" Ty alu kola co máš,to jsou taky 16",ne?? Ať už je jaro Sent from my Dell Streak using Tapatalk Jsou to 15" kola Avior, z 16" jsem měl trochu obavu že budou na těch našich cestách už moc drncat i když vzhledově by byly ještě o kus lepší. Po přezutí na ty zimní mi po pár kilometrech začla svítit kontrolka tlaku v pneumatikách (celkový průměr kola je asi trochu jiný) tak aspoň vím že to funguje. Citovat
jozzi Vloženo 30. Listopad 2011 Vloženo 30. Listopad 2011 Pěkny rumstřik, z te panostřehy jsem paf, jo kdyby to tak dělali na fabii. At dobře slouži a moc nezlobi, spoustu stasnych kilometru přeju Citovat
Tom077 Vloženo 30. Listopad 2011 Vloženo 30. Listopad 2011 Tak já bych se těch 16" nebál kamarád je má na Roomiku a říkal mi,že v porovnání s 15" to není nijak zásadní rozdíl však ti pak na jaře s jozzim řekneme .... ale co ... kolečka máš krásné,Roomiku sluší,tak co Jo a kontrolku jsi dobře otestoval :D Citovat
bojler Vloženo 6. Prosinec 2011 Vloženo 6. Prosinec 2011 Po přezutí na ty zimní mi po pár kilometrech začla svítit kontrolka tlaku v pneumatikách (celkový průměr kola je asi trochu jiný) tak aspoň vím že to funguje. Na 14ky se TPM pokud si pamatuju dobře ani nedodává, takže radši bacha. Citovat
athlon Vloženo 21. Prosinec 2011 Autor Vloženo 21. Prosinec 2011 Taky jste si všimli toho, že volant a budíky nejsou přesně uprostřed sedačky, ale jsou posunuté malý kousek doleva ? Schválně jsem se byl dívat v naši firemní služební Fabii kombi a je to stejné. Prostě když sedíte a podíváte se na oblouk volantu a budíky, musíte se pohnout nebo naklonit kousíček doleva aby byly v jedné rovině. Kámoš co jezdí v té služební Fabii mi říkal, že si toho taky všimnul. Citovat
LukášCBR Vloženo 21. Prosinec 2011 Vloženo 21. Prosinec 2011 Ahoj kolego. Poznal jsem z prvních fotek, že bydlíš na Novojičínsku. Nebudu to raději konkretizovat, ale na jedné z fotek vidím v dáli BUS nádraží a zakryté TESCO Kolem tvého domu jezdím 6x týdně do/z práce Máš to vážně moc hezké, na loketní opěrku si zvykneš. Taky jsem jezdil bez ní, ale teď ji mám vodorovně se středovým panelem a řadit se dá krásně, je to jen o zvyku a je to i pohodlné Dneska jsem měl půjčeného Roomstera 1.6 Scout a užíval jsem si to. Přeji ti spokojenost s autem Citovat
athlon Vloženo 22. Prosinec 2011 Autor Vloženo 22. Prosinec 2011 (editace) Jo do práce tam jezdí hodně lidí a když chytnu střídání směn tak mám problém vůbec vyjet ven Editováno: 22. Prosinec 2011, autor: athlon Citovat
JAN-roomik Vloženo 20. leden 2012 Vloženo 20. leden 2012 Zdravím, mám skoro to stejné, jenom v bíle a nemám panoramu. Hlavně mně zaujaly ty sportovní sedačky, to co mam já standart tak sou nic moc, krátky sedák a bederní oběrka bez nastvení. Myslíš, že jsou sportovní sedačky o neco pohodlnější než standart, nejsou moc tvrdé. Přeji hooooodně kilometriků. Citovat
athlon Vloženo 26. leden 2012 Autor Vloženo 26. leden 2012 V sedačkách se sedí dobře, lépe drží tělo. Horší je to při nastupování a vystupování kdy to vysoké boční vedení trochu překáží. Tvrdost je podle mě stejná jako u těch obyčejných a bederní opěrka taky nejde nastavovat. Citovat
athlon Vloženo 26. Listopad 2012 Autor Vloženo 26. Listopad 2012 (editace) Tak už uběhl rok a byl jsem na první garanční prohlídce, která ale zůstala otevřená a budou mě volat. Začala mi totiž tak před měsícem vrzat palubní deska nad budíky a to hlavně když se rozehřeje jak pouštím teplý vzduch. Pak to povrzává pořád a když ji chytnu a začnu s ní hýbat tak příšerně skřípe. Taky jsem si všimnul, že ten tvrdý kousek plastu nad budíkama je v jednom místě odlepený. Vše jsem v servisu ukázal, palubku si nafotili a poslali na vyjádření do Škodovky. Vzhledem k tomu, že prý celá palubka je jeden díl (ta horní část) tak mi ji budou celou měnit. Takové je i vyjádření Škodovky a posílají novou. Mám obavu jak to dopadne, aby mi pak nevrzalo všechno a neměl jsem tam záseky po šroubováku apod. Máte někdo nějaké zkušenosti s takovou operací ? Taky mi pak ještě přitom udělají nějakou svolávačku na podložku pod turbo (něco jsem tady už o tom četl). Jinak zatím všechno spolehlivě funguje, najeto mám necelých 7000 km. Editováno: 26. Listopad 2012, autor: athlon Citovat
Richiis Vloženo 28. Prosinec 2012 Vloženo 28. Prosinec 2012 No, tak hlavní, že ti vyměnili v servisu i olej s olej.filtrem,neboť se to docela šidí, takové věci bych si kontroloval taky.S palubní deskou bych neměl strach, pořád to máš v záruce. Snad bude sloužit taky aspoň 10 let ne ? Citovat
athlon Vloženo 5. Únor 2013 Autor Vloženo 5. Únor 2013 Tak s tou palubní deskou to dopadlo dobře, nikde nezůstala žádná stopa po neodborné montáži a momentálně ani nic nevrže. Dokonce mi teď i lícuje odkládací schránka u spolujezdce s tou části kde je umístěno rádio. Předtím jsem tam měl malý schodek, který jsem u jiných aut taky neviděl. Citovat
Martin_TDi Vloženo 18. Únor 2013 Vloženo 18. Únor 2013 Ahoj, pročetl jsem si celé Tvoje téma a máš moc krásného Roomstříka s krásnou výbavou! Jinak zdravím Nový Jičín, bydlím o 30Km dále. Tak ať Roomster dobře funguje ! Citovat
Crake Vloženo 5. Březen 2013 Vloženo 5. Březen 2013 Moc peknej Roomstrik... musim povhvalit kombinaci vybavy a barvy. To auto ma smrnc. Hlavme at dlouho a dobre slouzi... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.