Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Po 10 letech s Favoritem jsem využil akce Věrnost a "odměnil se novou" :)

Bylo mi sice těžko u srdce když jsem Favoritka odvážel na vrakoviště, ale jednou to přijít muselo, zub času se na něm už začínal hodně podepisovat.

Výbava navíc:

panoramatické střešní okno

výškově stavitelné sedadlo spolujezdce

podlahový nosič kol

sportovní paket Dynamic

tempomat

prodloužená záruka 4 roky (ta je v akci zdarma)

post-17614-0-25765900-1322073222_thumb.j

post-17614-0-07342500-1322073241_thumb.j

post-17614-0-28953100-1322073260_thumb.j

post-17614-0-12117900-1322073291_thumb.j

post-17614-0-15669600-1322073340_thumb.j

post-17614-0-02575000-1322073353_thumb.j

post-17614-0-07553900-1322073368_thumb.j

post-17614-0-94508200-1322073387_thumb.j

post-17614-0-53565800-1322073501_thumb.j

Vloženo

Moc krásný Roomík ... blahopřeji a spustu kilometrů bez nehody a bez poruchy!!!!

Krásné kola .... ta panostřecha vypadá dobře .... více fotek .... můžu poprosit ;)

A zdravím O S T R A V U !!!

Vloženo

Krásný Roomster prajem štastné kilometre.

p.s.mohol by si odfotiť lok.opierku z blízka samotnú? dík

Loketní opěrka je pěkná, ale pokud je dole musím ji mít v nejnižší poloze jinak se nedá řadit.

post-17614-0-74168300-1322418139_thumb.j

post-17614-0-16885700-1322418154_thumb.j

post-17614-0-28910300-1322418169_thumb.j

Vloženo

athlon: tak ta panostřecha vypadá luxusně!!! Tak ať vše slouží k maximální spokojenosti ...

Chystáš se na autě dělat nějaké vylepšení ???

Zatím asi ne, teď jsem to spíš vzhledově degradoval když jsem přezul na zimní 14" plecháče.

Vloženo

Tak z toho si nic nedělej :p já taky jezdím na 14" plecháčích :wacko: ale na jaro už jsou nachystané 16"

Ty alu kola co máš,to jsou taky 16",ne?? Ať už je jaro ;)

Sent from my Dell Streak using Tapatalk

Vloženo

Tak z toho si nic nedělej :p já taky jezdím na 14" plecháčích :wacko: ale na jaro už jsou nachystané 16"

Ty alu kola co máš,to jsou taky 16",ne?? Ať už je jaro ;)

Sent from my Dell Streak using Tapatalk

Jsou to 15" kola Avior, z 16" jsem měl trochu obavu že budou na těch našich cestách už moc drncat i když vzhledově by byly ještě o kus lepší.

Po přezutí na ty zimní mi po pár kilometrech začla svítit kontrolka tlaku v pneumatikách (celkový průměr kola je asi trochu jiný) tak aspoň vím že to funguje.

Vloženo

Tak já bych se těch 16" nebál :kol-28: kamarád je má na Roomiku a říkal mi,že v porovnání s 15" to není nijak zásadní rozdíl však ti pak na jaře s jozzim řekneme ;) .... ale co ... kolečka máš krásné,Roomiku sluší,tak co ;)

Jo a kontrolku jsi dobře otestoval :D :D :D

Vloženo

Po přezutí na ty zimní mi po pár kilometrech začla svítit kontrolka tlaku v pneumatikách (celkový průměr kola je asi trochu jiný) tak aspoň vím že to funguje.

Na 14ky se TPM pokud si pamatuju dobře ani nedodává, takže radši bacha.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Taky jste si všimli toho, že volant a budíky nejsou přesně uprostřed sedačky, ale jsou posunuté malý kousek doleva ? Schválně jsem se byl dívat v naši firemní služební Fabii kombi a je to stejné. Prostě když sedíte a podíváte se na oblouk volantu a budíky, musíte se pohnout nebo naklonit kousíček doleva aby byly v jedné rovině. Kámoš co jezdí v té služební Fabii mi říkal, že si toho taky všimnul.

Vloženo

Ahoj kolego. Poznal jsem z prvních fotek, že bydlíš na Novojičínsku. Nebudu to raději konkretizovat, ale na jedné z fotek vidím v dáli BUS nádraží a zakryté TESCO :) Kolem tvého domu jezdím 6x týdně do/z práce ;) Máš to vážně moc hezké, na loketní opěrku si zvykneš. Taky jsem jezdil bez ní, ale teď ji mám vodorovně se středovým panelem a řadit se dá krásně, je to jen o zvyku a je to i pohodlné :) Dneska jsem měl půjčeného Roomstera 1.6 Scout a užíval jsem si to. Přeji ti spokojenost s autem :kol-47:

• o 5 týdny později...
Vloženo

Zdravím, mám skoro to stejné, jenom v bíle a nemám panoramu. Hlavně mně zaujaly ty sportovní sedačky, to co mam já standart tak sou nic moc, krátky sedák a bederní oběrka bez nastvení. Myslíš, že jsou sportovní sedačky o neco pohodlnější než standart, nejsou moc tvrdé.

Přeji hooooodně kilometriků.

Vloženo

V sedačkách se sedí dobře, lépe drží tělo. Horší je to při nastupování a vystupování kdy to vysoké boční vedení trochu překáží. Tvrdost je podle mě stejná jako u těch obyčejných a bederní opěrka taky nejde nastavovat.

• o 9 měsíců později...
Vloženo (editace)

Tak už uběhl rok a byl jsem na první garanční prohlídce, která ale zůstala otevřená a budou mě volat. Začala mi totiž tak před měsícem vrzat palubní deska nad budíky a to hlavně když se rozehřeje jak pouštím teplý vzduch. Pak to povrzává pořád a když ji chytnu a začnu s ní hýbat tak příšerně skřípe. Taky jsem si všimnul, že ten tvrdý kousek plastu nad budíkama je v jednom místě odlepený.

Vše jsem v servisu ukázal, palubku si nafotili a poslali na vyjádření do Škodovky. Vzhledem k tomu, že prý celá palubka je jeden díl (ta horní část) tak mi ji budou celou měnit. Takové je i vyjádření Škodovky a posílají novou. Mám obavu jak to dopadne, aby mi pak nevrzalo všechno a neměl jsem tam záseky po šroubováku apod. :( Máte někdo nějaké zkušenosti s takovou operací ?

Taky mi pak ještě přitom udělají nějakou svolávačku na podložku pod turbo (něco jsem tady už o tom četl).

Jinak zatím všechno spolehlivě funguje, najeto mám necelých 7000 km.

Editováno: , autor: athlon
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

No, tak hlavní, že ti vyměnili v servisu i olej s olej.filtrem,neboť se to docela šidí, takové věci bych si kontroloval taky.S palubní deskou bych neměl strach, pořád to máš v záruce. Snad bude sloužit taky aspoň 10 let ne ? :)

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Tak s tou palubní deskou to dopadlo dobře, nikde nezůstala žádná stopa po neodborné montáži a momentálně ani nic nevrže. Dokonce mi teď i lícuje odkládací schránka u spolujezdce s tou části kde je umístěno rádio. Předtím jsem tam měl malý schodek, který jsem u jiných aut taky neviděl.

• o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...