Březen 9, 201312 r No já mám tuhle Fábii (viz foto) a nemám tam Corner. Nebo bych měl? :-/ Model 2012, výbava Ambiente.
Březen 9, 201312 r no standardně podle mě ne, díval jsem se do aktuálního ceníku a konfigurátoru a o corner funkci tam není nikde ani zmínka, tak nevím, jak to teď mají, jestli to nevypustili z výbav snad
Březen 10, 201312 r žádná F/R FL to nemá pokud si to nepřiplatí z výroby! Dodělat to jde ale je to celkem náročné dle výbavy vozu. Upraveno Březen 10, 201312 r od KoNG
Březen 11, 201312 r Mňa by stále zaujímalo či to niekto dorábal na FL.Natiahnuť káble do BCM to je mi jasné skôr ma zaujíma ten volantový krúžok s/bez ESP
Duben 14, 201312 r Jedna vec mi nie je jasná, prosím upresnite mi to. Ak mám MR2012 (FL) aj s ESP a výbavu Elegance tak mi chýba už iba natiahnuť káble, alebo musím riešiť ešte aj niečo iné aby mi fungovala Corner funkcia?
Duben 15, 201312 r Měly by stačit jen kabely do BCM a nakódovat. Pokud máš ale natáčecí světla, tak stačí corner jen nakódovat.
Duben 15, 201312 r Dobry vecer. Pred tyzdnom som kupil novu fabiu monte carlo 1.4 16 V rok vyroby 2013. Chcem sa spytat ci sa corner v hmlovkach da zapnut niekde v menu
Duben 16, 201312 r V menu ne. Monte Carlo by měla mít přisvěcování do zatáčky jako základní výbavu, nevím ale, proč by to deaktivovali. Asi nějaká změna výbavy a už to v základu není. Je možnost to zkusit zapnout diagnostikou, pokud to nepůjde, tak se musí tahat kabely do centrální jednotky.
Duben 16, 201312 r Pojdem dnes do predajne. Pretoze mam to pisane aj v manualy, ze by mali ist ak nie je rychlost vyzsia ako 40km
Duben 16, 201312 r No bol som v servise takze corner vo vybave nemam, mam len natacanie svetlometov. Nefungovalo mi otvaranie alebo zatvaranie okien pomocou dialkoveho tak mi to aktivovali a uz je to v poriadku
Duben 16, 201312 r Hmm, tak pokud máš natáčení světel, tak corner máš. Zatím jsem se nesetkal s Fabií, která by měla natáčecí světla a nešel by corner. V servisu ho tedy buď neumějí, nebo nechtějí zapnout. Tyhle dvě funkce - natáčení a corner - byly snad vždy dohromady. EDIT: Ale kdo se v tom má vyznat, v současné době u Monte Carlo nejdou natáčecí světla ani za příplatek... máš určitě natáčecí světla? Upraveno Duben 16, 201312 r od samurai
Duben 16, 201312 r Ke stojim na parkovisku a tocim volantom tak vidim ako sa natacaju paraboly do stran tak myslim ze to funguje. No neviem tak skusim zavolat do druheho servisu
Duben 16, 201312 r Natáčecí světla se ti určitě, když stojíš na parkovišti nenatáčí, teda pokud sis to nenechal od někoho dodatečně aktivovat, aby to dělali i když není auto v pohybu. Jinak se natáčí až od určité rychlosti (myslím 30 ?). Jediné co by se mělo při státní rozsvěcovat, tak jsou pravě cornery, který když stojíš a pohneš volantem, tak se rozsvítí podle toho kam natočíš volant, nebo zapneš blinkr... Upraveno Duben 16, 201312 r od Galvi
Duben 16, 201312 r v rámci úspor bych se nedivil kdyby při natáčecích světlech nebyli cornery automaticky
Duben 16, 201312 r a da sa zisiti podla vin cila ci je tato funkcia vo vybave? napriklad ako som pisal vyzsie ma prekvapilo ze mi dnes museli v servise aktivovat otvaranie okien cez kluc. no neviem ci zle vidim ale fakt sa mi to nataca do stran hlavne xenony Upraveno Duben 16, 201312 r od Radzimko
Duben 16, 201312 r Žádná Fabie II nemá xenony a ani je nejde objednat.. Dávají je pouze 3 typy hlavních světel ale xenony určitě ne. Viz obrázky dole 1. Obyčejný s klasickou odrazovou plochou 2. Světlomet s čočkou ale bez natáčení 3. Natáčecí světlomet s čočkou Upraveno Duben 16, 201312 r od Galvi
Duben 16, 201312 r pardon, ospravedlnujem sa zle som to napisal, spravne je Svetlomety Monte Carlo s čírou optikou
Duben 16, 201312 r Takže jestli vidíš, že se ti světlo "hýbe" a nemáš natáčecí světla, tak to budou cornery . Zkus rozsvítit normální světla a zapnout blinkr a měla by ti svítit tam mlhovka, na kterou stranu bliká blinkr, když nebude, tak cornery nemáš .
Duben 16, 201312 r Už to začíná být napínavé. Jsem zvědavý, co tam nakonec bude. V MR2013 u Monte Carla už nejdou ani natáčecí světla, ani corner...
Duben 16, 201312 r Ale když jsem se teď díval do konfigurátoru, tak tam cornery jsou, jenom o natáčecích ani zmínka... Mlhové přední světlomety Přední mlhové světlomety s CORNER funkcí. 2 800 Kč EDIT: samozřejmě myslím u Monte Carla Upraveno Duben 16, 201312 r od Galvi
Duben 16, 201312 r chcem sa spýtať ohladom natáčacích svetlometov čo je potrebné na to aby som to mohol namontovať do Fabie II pred FC
Duben 16, 201312 r Corner pri otoceni a ani pri blinkeri nefunguje takze nataca sa len hlavny svetlomet Upraveno Duben 16, 201312 r od Radzimko
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.