Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

no standardně podle mě ne, díval jsem se do aktuálního ceníku a konfigurátoru a o corner funkci tam není nikde ani zmínka, tak nevím, jak to teď mají, jestli to nevypustili z výbav snad :kol-32:

Vloženo (editace)

žádná F/R FL to nemá pokud si to nepřiplatí z výroby! Dodělat to jde ale je to celkem náročné dle výbavy vozu.

Editováno: , autor: KoNG
  • o 4 týdny později...
Vloženo

Jedna vec mi nie je jasná, prosím upresnite mi to.

Ak mám MR2012 (FL) aj s ESP a výbavu Elegance tak mi chýba už iba natiahnuť káble, alebo musím riešiť ešte aj niečo iné aby mi fungovala Corner funkcia?

Vloženo

V menu ne. Monte Carlo by měla mít přisvěcování do zatáčky jako základní výbavu, nevím ale, proč by to deaktivovali. Asi nějaká změna výbavy a už to v základu není. Je možnost to zkusit zapnout diagnostikou, pokud to nepůjde, tak se musí tahat kabely do centrální jednotky.

Vloženo

No bol som v servise takze corner vo vybave nemam, mam len natacanie svetlometov. Nefungovalo mi otvaranie alebo zatvaranie okien pomocou dialkoveho tak mi to aktivovali a uz je to v poriadku

Vloženo (editace)

Hmm, tak pokud máš natáčení světel, tak corner máš. Zatím jsem se nesetkal s Fabií, která by měla natáčecí světla a nešel by corner. V servisu ho tedy buď neumějí, nebo nechtějí zapnout. Tyhle dvě funkce - natáčení a corner - byly snad vždy dohromady.

EDIT: Ale kdo se v tom má vyznat, v současné době u Monte Carlo nejdou natáčecí světla ani za příplatek... máš určitě natáčecí světla? :)

Editováno: , autor: samurai
Vloženo (editace)

Natáčecí světla se ti určitě, když stojíš na parkovišti nenatáčí, teda pokud sis to nenechal od někoho dodatečně aktivovat, aby to dělali i když není auto v pohybu. Jinak se natáčí až od určité rychlosti (myslím 30 ?). Jediné co by se mělo při státní rozsvěcovat, tak jsou pravě cornery, který když stojíš a pohneš volantem, tak se rozsvítí  podle toho kam natočíš volant, nebo zapneš blinkr...

Editováno: , autor: Galvi
Vloženo (editace)

a da sa zisiti podla vin cila ci je tato funkcia vo vybave? napriklad ako som pisal vyzsie ma prekvapilo ze mi dnes museli v servise aktivovat otvaranie okien cez kluc. no neviem ci zle vidim ale fakt sa mi to nataca do stran hlavne xenony

Editováno: , autor: Radzimko
Vloženo (editace)

Žádná Fabie II nemá xenony  :disgust:  a ani je nejde objednat.. Dávají je pouze 3 typy hlavních světel ale xenony určitě ne.

Viz obrázky dole

1. Obyčejný s klasickou odrazovou plochou

2. Světlomet s čočkou ale bez natáčení

3. Natáčecí světlomet s čočkou

post-35598-0-33378200-1366120012_thumb.j

post-35598-0-97771300-1366120019_thumb.j

post-35598-0-58034100-1366120197_thumb.j

Vloženo

Takže jestli vidíš, že se ti světlo "hýbe" a nemáš natáčecí světla, tak to budou cornery  :kol-28: . Zkus rozsvítit normální světla a zapnout blinkr a měla by ti svítit tam mlhovka, na kterou stranu bliká blinkr, když nebude, tak cornery nemáš .  ;)

Vloženo (editace)

Ale když jsem se teď díval do konfigurátoru, tak tam cornery jsou, jenom o natáčecích ani zmínka...

Mlhové přední světlomety

Přední mlhové světlomety s CORNER funkcí.

2 800 Kč

EDIT: samozřejmě myslím u Monte Carla

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...