Publikováno Prosinec 3, 201113 r Dobrý den. Mám měsíc předělanou fabii na lpg, a mám sní takový trápení. V otáčkách nad 4000 t.o. při ohřátém motoru, nebo někdy při studeném motoru se mi rozsvítí kontrolka motoru a motor přestane táhnou a jet. Toto mi dělá jen při jízdě na lpg, při jízdě na benzín mi toto nikdy nědělala a nedělá. Nevím si stím rady. PROSÍM PORAĎTE. Mám 1.4 MPI 50 kw r.v. 2002. Budu rád za každou radu. Děkuju.
Prosinec 3, 201113 r Co chceš radit? Masíruj firmu, která ti přestavbu provedla. Tvůj vůz není moc náročný na přestavbu LPG. A pakliže ti to dělá pouze na LPG není co řešit. Může to být otázka jak nastavení, tak (i když ne moc pravděpodobná) otázka nějakého dílu. Ještě by pomohlo, co tam máš za systém.....ale spíš to vidím na to naladění.
Prosinec 4, 201113 r Autor Děkuju ti za radu, ale uvidím. ještě nechám auto napojit na počítač a uvidím co se tam ukáže.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.