Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj. mám fabii 1.4MPI 44kw, rok vyroby 2002 a najeto cca 100 000km ( nejsem první majitel takže nevím jestli je to skutečné ). Ale k problému. Při nastartování mi občas chcípne motor. At za studena nebo za tepla. Za studena nastartuji v pohodě, ale při teplem motoru mi přijde že to strašně dlouho točí než chytne a občas ani nechytne. Měnil jsem vzduchový, palivový a olejový filtr, svíčky, čidlo teploty, měřili se tlaky. Nic nepomohlo. Nemáte někdo podobnou zkušenost ? Nebo nevíte co s tím ? Mám strach s tym někam jet abych pak nezustal někde vyset. Budu vděčnej za každou radu. Děkuji

Zkontroluj sktici klapku, popripade vycistit jestli bude zahnojena.

Pak samozřejmě nastavit!! Ne jen smontovat dohromady a nechat to bejt.

• Autor

diky, to mě nenapadlo :kol-24: není někdo z ol.kraje kdo by mi to udělal ? samozřejmě to nechci zadarmo :kol-124:

• Autor

Ahoj takže tedka jsem přijel ze servisu. klapka je vyčištěná ale pořád to blbě startuje.jediny plus je že mi už nekolisaji otačky a mam pocit že to jede tišeji. máte někdo nějakej další návrh ? řekli že by to mohl taky byt starter a zadrhavat se nebo mi mohlo blbnout čerpadlo na palivo

Mám skoro stejný problém..řekl bych, že je někde něco ucpaný, asi takhle bych to konstatoval. Víc k tomu neumím říct :D já motor nastartuju a nechám chvilku nastartovanej, pak je to v pořádku. Jinak se mi to dusí a pak i chcípne...když nastartuju za studena je to v pohodě, ale jakmile nechám potom auto někde stát delší dobu cca hodinu nebo dvě, tak to pak takhle blbne. V létě mi to, ale nedělalo.

• Autor

ja si toho v létě taky právě nevšiml, až tedka poslední dobou...tak nevim no :(

Palivove cerpadlo ste si uz vycistili ..v tom to moze byt

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.