Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chci se zeptat, jestli je pravda, že posilovač lze nastavit v 5 stupních? Jaké je potom nastavení u jednotlivých motorizací ( který stupeň ) a konkrétně u RS, jestli je tam ještě nějaká možnost většího účinku, protože se mi zdá, že řízení je až moc "čitelné-tuhé" a mohlo by jít víc zlehka. Dík za info.

Mi se spíš zdá,že jde lehce,když to nastavíš na nejlehčí chod,bude to moc citlivé a teda nestabilní.

Hlavně bude hlučnější.

• Autor

Mě to vyhovuje radši přeposilované.

nech jak je

• Autor

Hlučnější? To by mě vůbec nenapadlo...Proč?

Jo tak to ti přesně nepovím moc jsem se v tom nevrtal,ale teoreticky by mělo mýt potom větší zátěž.Nastavil jsem to tak ségře a minulí týden se po..,a to má najeto jen 24000km.

Nie je to celkom 5 stupňov. Ja som s tým kedysi experimentoval a výsledok bol ten, že v nízkych rýchlostiach sa to nezmenilo a vo vyšších to išlo ľahšie. Tak som to vrátil späť. Potreboval som vtedy skôr presný opak. Aby to išlo ľahšie v nižšej rýchlosti.

Mě to šlo lechčeji.Záleží taky asi na servu jaký máš jsou dva druhy.

• Autor

Přesně tak, já bych chtěl aby šlo lehounce na volnoběh a v minimální rychlosti, jinak je mi to jedno.

Však to zkus,ale raději si to někde pořádně prověř.Já tam měl servo KOYO

tu maš čo vravi VIS:)

ja mam od vyroby nastavene 11 a mam 1,2 47kw

je to citit aj ked stojiš ked to zmeniš, a je to aj vidieť ked si daš zobraziť merane hodnoty a tam vidiš prúd kolko papa..na 11ke mi to bez točenia volantom bralo cca 2,2A a na 16ke to malo v klude odber cca 5,5A:-) nehovoriac o tom kolko to papa ked začneš točiť:-) ale na to si sa nepytal:-)

post-10-1154386545.jpg

Na nejvyssi stupen posilovani jede servo neustale, proto je vetsi zatez a proto pocitejte s tim, ze driv odejde.

to profor:

Ty si to mal takto nastavene od vyroby?

Ja mam tiez HTP a tuhsie riadenie hlavne vo vyssich rychlostiach by sa zislo

• Autor

Zeptím se jak lama: co teda posiluje víc normální nebo střední?

Zeptím se jak lama: co teda posiluje víc normální nebo střední?

stredne az tazke

"tuhnutim" rizeni snad Fabie nedisponuje, ne?

prave ze ano, servo je pohanene elektromotorem, cili ne od remenem od motoru a tudiz je ma svuj program jak a v jake rychlosti a podle jakych otacek volantem ma pracovat

zkousel jsem menit vsechny nastaveni serva..na miste kdyz stojis, tak poznas pouze to, kdyz si tam das nastaveni pro invalidy, jinak je to temer stejne...podle meho je nejlepsi to, co je z fabriky

• Autor

Dík všem za info, asi to nechám opravdu tak.

nech jak je

ja by som posluchol radu Cosbyho -_-;)

Ja som z ineho auta zvyknuty na tazsie servo....to lahulinke tocenie volantom na fabii je super pri parkovani, ale mam s tym zatial dost problem na nerovnych rychlych zakrutach mimo mesta, kde sa mi to hadzanie od cesty prejavuje az na tom, ze nechtiac cukam volantom...to som s tazsim servom nepoznal.

Tiez som uvazoval o inom nastaveni, ale necham to tak...len si musim zvyknut.

me spis fascinuje to, ze servo jde zlehka a pak najednou zpomalim a potrebuji hodne zatocit a skoro nepohnu volantem. jestli me neco dokaze nas.at, tak prave tohle.

Já mám nastavení serva z výroby a jsem s ním max. spokojený. Na místě jde hezky z lehka, za jízdy příjemně ztuhne. Tak akorád. Takže s nastavením serva

z výroby spokojenost.

Taktez, taktez... ;)

Přesně tak, mně to vyhovuje tak jak to je :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.