Konny Vloženo 7. leden 2012 Sdílet Vloženo 7. leden 2012 Já si chci koupit taky do spátečky ale ještě nevim jakou http://aukro.cz/3w-l....html?source=oo http://aukro.cz/6w-l....html?source=oo vem tu 6W, je silnější, takže bude víc svítit a navíc má LED moduly i po bokách, takže se světlo bude odrážet i v parabole spátečky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 (editace) Už jsem se rozhod pro to 6W. Jelikož žárovka je umístěna v boku padaboli zřejmě aby i osvětlovala levý bok vozu když je jen jedna na pravo. Editováno: 8. leden 2012, autor: voltys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 13. leden 2012 Sdílet Vloženo 13. leden 2012 Tak ta 6W LED nic moc čekal jsem od toho víc, svítí to přibližně stejně jak žárovka. Světlo je bílí tak je to o něco lepší ale za ty prachy to nemá smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 a co zkusit tuto halogenovou žárovku? http://www.levneautozarovky.cz/zarovky/117-50w-halogen.html (patice by myslím měla být stejná jako má obyč. žárovka) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 14. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2012 Sakra chlape ... to by nemuselo být špatné ta halogenka ! Až na tu cenu, to vypadá celkem slušný nápad !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 Taky na to koukám. Cena je jak za kvalitní LEDku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 Sakra chlape ... to by nemuselo být špatné ta halogenka ! Až na tu cenu, to vypadá celkem slušný nápad !!! Myslím že by to mohlo svítit opravdu dobře, jinak na tento nápad s halogenkou mě vlastně přivedl kamarád (ten je zase přes Fordy) a to tak, že tuším Mondeo má ve zpátečce 55W halogenku, tak jsem trochu pohledal na netu a vida, řešení je na světě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 14. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2012 No tak to radej ani kámošovi nebudu řikat. Ten má sice staré mondeo 1993 a pořád se vyvyšuje nade mnou že mondea sou nejlepší auta a bla bla bla až mě stím se*e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 Tak to mám úplně stejný jako ty, taky se s ním pořád přu co je lepší jestli Škoda nebo Ford (samozřejmě vše v dobrém a berem to ze srandy), ale co mi dal za pravdu, tak koncern VW má lepší naftový motory než Ford Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 17. leden 2012 Sdílet Vloženo 17. leden 2012 (editace) Tady si určitě vyberete: http://www.dealextre...light-bulbs-712 Ceny příznivé, jenom doba dodání 3 týdny. Já už mám LEDky v parkovačkách (bílé), vzadu v koncových, osvětelení kufru a SPZ a interiérové osvětlení. Jenom do zpátečky jsem je zatím nedal, myslím si, že obyčejné žárovky svítí víc. Editováno: 18. leden 2012, autor: Mira96 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 17. leden 2012 Sdílet Vloženo 17. leden 2012 Myslím že by to mohlo svítit opravdu dobře, jinak na tento nápad s halogenkou mě vlastně přivedl kamarád (ten je zase přes Fordy) a to tak, že tuším Mondeo má ve zpátečce 55W halogenku, tak jsem trochu pohledal na netu a vida, řešení je na světě No tak to radej ani kámošovi nebudu řikat. Ten má sice staré mondeo 1993 a pořád se vyvyšuje nade mnou že mondea sou nejlepší auta a bla bla bla až mě stím se*e Pokud maj fordy, tak se mrknite co maj ve zpátečce a kdyby měli hakogenku tak test a poreferovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 Luďa: dnes se toho kamaráda zeptám, jak to přesně je, ale tuším říkal že Mondeo má tu halogenku (Mondeo mají doma, tak to musí vědět) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 a co zkusit tuto halogenovou žárovku? http://www.levneautozarovky.cz/zarovky/117-50w-halogen.html (patice by myslím měla být stejná jako má obyč. žárovka) Jo, ale topí 2,5 krát víc jak obyčejná žárovka. Mám strach, že světlo na to není stavěné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 Ale zase zpátečkou svítíš jenom chvilku, tak by to mohlo zvládnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 Wojnar: to mas sice pravdu, ze bude topit vic nez normalni zarovka, ale zase na druhou stranu svitis spateckou jen chvilu, takze by to mela ta parabola vydrzet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 Jistě, ale umím si představit delší couvání, třeba s přívěsem a tak. Nevím no, měl bych strach. Už jsem viděl dost koncových světel roztavených na brzdovce a to taky nesvítí trvale. A je tam pouze 21W. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 Tak jasně, s přívěsem už by to couvání bylo na delší dobu a tam už to poškození světel může hrozit (muselo by se ale couvat řádově několik minut), to si musí každý kdo by tyto žárovky použil rozmyslet. Kdo opravdu potřebuje, aby při couvání ty světla hodně svítily, tak toto je asi jediná možnost, jak toho docílit (nepočítám použití přídavných světel, který by sice pomohly, ale na autě by určitě nevypadaly dobře) Jinak jsem dnes mluvil s tím kamarádem co má doma to Mondeo, tak mi potvrdil že ve spátečních světlech jsou 50W nebo 55W halogenky a zítra mi řekne co tam přesně za žárovku je (tzn. i jakou má patici) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 19. leden 2012 Sdílet Vloženo 19. leden 2012 Popros ho ať udělá foto i patice i žárovky. Děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 19. leden 2012 Sdílet Vloženo 19. leden 2012 Tak dnes na to kamarád zapoměl, ale zítra už budu vědět co tam je za tu žárovku, takže zítra večer nebo v sobotu dám vědět... Luďa: bohužel tu žárovku vyfotit nemůže, protože jeho otec jel na cca 14 dní za prací a Mondeo si bral sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 24. leden 2012 Sdílet Vloženo 24. leden 2012 Omlouvám se že píšu až teď, ale trochu to trvalo to zjištění žárovky u toho Mondea..., takže kamarád říkal, že Mondeo má ve zpátečce žárovku H1 21W, tu ale prý nesehnali, tak tam mají normálně H1 55W a vše funguje jak má, takže si myslím, že octa by tu 50W halogenku taky zkousla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. leden 2012 Sdílet Vloženo 25. leden 2012 To mě tahy napadlo napasocat tam obyč halogenku a předělat napájení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 25. leden 2012 Sdílet Vloženo 25. leden 2012 (editace) Bez bastlení a kompromis: http://www.levneauto...y.cz/23-36w-12v EDIT: Ale asi to kvůliva velikosti baňky neprojde Editováno: 25. leden 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 25. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2012 no tak to by bylo dobré změřit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 26. leden 2012 Sdílet Vloženo 26. leden 2012 Bez bastlení a kompromis: http://www.levneauto...y.cz/23-36w-12v EDIT: Ale asi to kvůliva velikosti baňky neprojde Kdysi se tydle žárovky (35W) už tady řešili ve Fabiích. Co já vím, tak sou 2 velikosti baňky a jedny protlačíš a druhý ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.