mirekkrejci Vloženo 18. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2011 Měl bych takovou otázku pro Vaše chytré hlavy... šlo by udělat na jedničkovou octavku automatické otevírání kufru pomocí dalkového ovladače? Mám ovladač i s tlačítkem na kufr a díval jsem se na fora a všude popisují postup na OII a podobné vozy, že stačí doplnit pružiny to chápum, ale je u jedničkové octavky možnost tlačítkem odjistit kufr? Aby odskočil? případně i dotáhnout kabeláž by nebyl problém jen jestli to nějakým zbůsobem jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dozbec Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 jj šlo mám to tak jakej rok máš a jaký máš číslo DO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 Určitě to jde, když to de na FI.Ale pokud doře čtu tvůj příspěvek motáš 2 věci dohromady. 1.) Pomocí tlačítka na ovladači odemčeš kufr-jen kufr-dveře zůstanou zamčený, a kousek poodskočí abys ho otevřel.otáhneš kabeláž k zámku kufru a potřebuješ jednotku co to podporuje-víc ti řeknou eletrikáři- Vaša, Rolbař, Milhausek, Cosby, Ferda, Bobík... ..........automatické otevírání kufru pomocí dalkového ovladače? Mám ovladač i s tlačítkem na kufr.....možnost tlačítkem odjistit kufr? Aby odskočil.......... 2.) Úplný otevření-vyklopení 5.dveří pomocí vložením pružin na pístnice - nevím jestli to pude. Combi možná, HB asi ne. ....... že stačí doplnit pružiny ........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 Podle mě to nepujde leda koupit odskok a ty pružiny co to vymrští nevýhoda je to že by si měl další ovladač na klíčích! O II má jiný styl otevírání než O I Octavka I ma mechanické odjištění zámku to znamená že když stlačite "kliku" pátých dveří tak je to "stejné" jako u bočních dveří přes lanko, Kdežto O II to má otevírané elektricky tzn. že tam je jen spínač který dá povel motorku a ten to odjistí. Taky jsem už nad tím uvažoval jenže co mi do ruky přišla octavka II tak jsem zjistil že to nepujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 3. Červen 2012 Sdílet Vloženo 3. Červen 2012 (editace) Dnes jsem narazil na zajímavé video ! a detail zde Ještě vyřešit aby se to odemykalo elektricky jako v O II a je to ! Ale podle mě kdyby se vyměnil ten zadní otevíraci mechananismus tak my to nějak šlo ! Hoši mě to ale nedá já na to přijdu jak na to ! Editováno: 3. Červen 2012, autor: DonnJarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djjuju Vloženo 3. Červen 2012 Sdílet Vloženo 3. Červen 2012 Odskok kufru na OI jsem viděl. Jde to, ale to musí lidi co se v tom vyznaj. Mám to slíbené od známého, že mi to na OI dodělá, aby to šlo přes klíče.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 3. Červen 2012 Sdílet Vloženo 3. Červen 2012 Fajn tak pak dej vědet až to budeš mít hotové ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djjuju Vloženo 3. Červen 2012 Sdílet Vloženo 3. Červen 2012 O.K. dám vědět... ;-) mám pocit, že jsme to dokonce viděl u RS OI udělané... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 26. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 O1 tour ma elektricky zamek jako ma O2, aspon to takhle mame na sluzebaku, v 5 dverich je mikrospinac kdyz bys pouzil zamek z tourky, tak pak vystane par dalsich problemu, nejak si vyresis, aby se ti po odskoceni i zvednul nahoru, ale musis zajistit, aby se ti neoteviral, kdyzkoliv dostane odemykaci impuls (do ted mel mechanicky zamek), aby se po odemceni auta pokazdy neoteviral i kufr pouzit i komfortku z tourky, ta pak oteviraci impuls posila jen kdyz je odemcene auto a stisknes tlacitko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 26. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 (editace) komfortka z tour se měnit nemusí!!! stačí upravit eeprom stávající komfortky - umím.. Editováno: 26. Červenec 2012, autor: Milhausek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 27. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 Tak chlapy už to někdo vykoumal s tím kufrem?... tlačítko kufru na ovladači mám tak co vše budu potřeboval pružinky, dotáhnout kabel ke kufru a co dál? jak se s tím poprat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 30. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2012 (editace) zadny kabel netahat, vyuzijou se ty co tam uz jsou vymenit zamek, a vse okolo v patych dverich, nechat preprogramovat komfortku kdyz uz si to nekdo budete chtit delat, tak doporucuju prohlidnout forum o O2, tam to resili, ze jim to dela nejaky problemy, musi se dat spravne tvrda a dlouha pruzina Editováno: 30. Červenec 2012, autor: zdesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 30. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2012 jak jsou tam ty pružinky neviděl to někdo někde na netu ? budu kupovat vystřelovák a chci si udělat to otevíraní dveří jen ty pružinky by se hodily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prcek36 Vloženo 1. Září 2012 Sdílet Vloženo 1. Září 2012 To už se tady ve foru řeši jen hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 2. Září 2012 Sdílet Vloženo 2. Září 2012 výborně dík prcku ... kdybych jen měl čas hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prcek36 Vloženo 3. Září 2012 Sdílet Vloženo 3. Září 2012 Jsem rád že ti pomužu aspon takhle V práci nebylo co dělat tak jsem hledal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinro Vloženo 12. Září 2012 Sdílet Vloženo 12. Září 2012 (editace) To co je na videu máme v dílně odzkoušení. Stavěli jsme to na passata B5.Místo klasického zámku jsme dali tuto sadu -> odskoku kufru + nové vzpěry a pružinky. Má to ale jeden velký háček - kamarád si pak stěžoval, že přítelkyně nedokáže zabouchnout kufr ( ta pružina ho pořád odrazovala ) a ono to úplně hladce nedovíralo. Muselo se s tím praštit. Konzultovali jsem to pak v autoservis děčín a tam udělali takový vylepšovák, který to sice zvednul ale nemuselo se s tím mlátit - ten motor vylepšili o táhlo a péra šla pryč. Editováno: 4. Prosinec 2018, autor: Martinro Oprava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 17. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 hele a kdybych použil ten odskok kufru tu sadu jde to i otvírat manuálně pak??tak jak to jde do ted?? nebo by vlastně ta malá klika byla už nefunkční??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 no tak já zámek z tourky sehnal ale bohužel zjistil jsem, že to fungovat jako u fabie nebude.. dokonce jsem oslovil pár lidí zde na foru co mají tour a ti mají taky mechanické otvírání... tak kde je pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 nutné přeprogramování komfortky!!!!! asi neumíš číst.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 umím jen nevím zda se přeprogramuje proto, aby to šlo, nebo proto aby při odemčení celého auta neodskočil pokaždé kufr. Potom právě nechápu proč by to jít mělo, když tourka to NEUMÍ!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 musí se upravit eeprom stávající komfortky aby to všechno fungovalo, jsi jak natvrdlý! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Nejsem, jen zjišťuji, nicméně ani tour to neumí, přitom se všude člověk dočte, že to umí... Milhausek: psal jsem ti SZ ale nejde odeslat, že nemůžeš přijímat další zprávy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarung Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Nezkoušel jste již někdo prakticky tuto instalaci pružin u O III liftback. V odkazu jsou použity červené pružinky. http://www.tuningsamolepka.cz/e-shop/tuning/tuning/automaticke-otevirani-patych-dveri-skoda-octavia-iii-12-2010-id:21976.eshop Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyMX Vloženo 18. Únor 2017 Sdílet Vloženo 18. Únor 2017 Zdravím, vyřešilo to někdo na O1 nebo se to nepovedlo nikomu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.