Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nevím jak u OII, ale u Fab MR 2007 už není na levém zrcátku lom, ale sklo zrcátka je nějak plynule zaoblené, tak, že je pokrytý i mrtvý úhel. Ovšem Fab má pravé zrcátko MR 2007 malé.

• o 4 týdny později...
Vloženo

Pravé sklo do zrcátka z anglické verze lze sehnat, měl by ho mít Alessio - už jsem to u něj vyžádal a tvářil se že to není problém (pouze sklo, celé zrcátko prý problém je, protože údajně je schopen prodat jen celou sadu 2ks a to buď evropskou nebo anglickou, takže obě asférická je problém)

Jinak samotné sklo by mělo být běžně k dostání i v každém Škoda servisu jako náhradní díl.

• o 1 rok později...
Vloženo

A ja som nahodou kupil nove prave zrkadlo aj s lomenym sklom za 1500 sk :-D Neviem odkial to pochadza... kazdopadne potesi. Ale je zvlastne, ze ma na sebe ten napis "objects in mirror are closer than they appear"

Vloženo

Pozor na to panove, anglicky pravy zpetny zrcatko u nas nefunguje.... Polomery zakriveni jeho sferickych ploch jsou konstruovany na pohled z prave sedacky, takze v nem je od ridice vlevo, ktery sedi asi trikrat tak daleko nez vyrobce zrcatka pocital, videt podstatne mene, nez v tom, ktere tam patri.

Schvalne si nastavte LEVE zrcatko tak, aby do nej bylo videt od spolujezdce. Pak si sednete na misto spolujezdce, a uvidite jak malo uvidite.

• o 3 roky později...
Vloženo

zdravim Vas,

mel jsem malem nehodu diky tomu, ze vpravo mi jel SMART a dokonale se mi skryl do mrtveho uhlu, tudiz jsem ho malem vystrelil z dalnice. Da se sehnat nahradni zrcadlo do OII pred faceliftem ale asfericke?

nechce se mi tam lepit ty male zrcatka.

prispevky, ze SMART nema na dalnici co delat mi problem nevyresi:-)

T.

• o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...