UJCO Vloženo 16. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2011 otázkou je, jestli tam je vůbec komfortka, která dálku umí. Klíč s DO ještě nic neznamená. A nebo to kóduješ blbě. Fungovalo to někdy? ďakujem za radu, no neviem co to fungovalo lebo som to kúpil s druhej ruky a ten kto mi to predával tak mi povedal ze treba vymeniť len baterku je to fabia confort niekde som čítal ze tie by mali mat centrál na diaľku, ako sa to deda dá nakódovať neni tu nejaký návod ako sa to má kódovať bo ja som nič nenašiel, ĎAKUJEM EšTE RAZ ZA RADU........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 16. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2011 jám mám také comfort 2002 a dálku to nemělo, jen centrál. Ale to nemusí nic znamenat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cmoud Vloženo 16. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2011 To je blbost ze fabie 2002 nemali dialku.Ja mam fabiu combi 2002 comfort a mam central na dialku,mam klasicky dvojtlacitkovy kluc+meta system a je jedno ci skusim pouzit na odomknutie kluc alebo dialkove od mety aj tak sa odomkne.ale najskor treba zistit aka je tam komfortna jednotka.Niekde je to tu aj popisane co ktore komfortne jednotky vedia...Ked si budes isty ze je tam taka co podporuje dialku tak potom to mozeme riesit dalej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzz Vloženo 28. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 Vím, že se toho tu už napsalo dost a taky jsem hledal. Ale v elektrice se moc nevyznám tak se ptám. Chci jednoduše poradit jak s DO k centrálu. Mám origo cz na klíč s dojezdem oken a chci koupit nějaký uni přívěšky a nechat to u elektrikáře zapojit. Tady se pořád něco píše o komfortkách a podobných blbostech a už nevím ani jak se jmenuji. Zeptám se jestli mi půjde např. tohle: http://www.rakso.cz/detail/skoda-fabia-i-dalkove-ovladani-centralniho-zamykani-2/ Popřípadě jestli má někdo tip na něco jiného. Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 28. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 Taky mě něco takového zajima. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 28. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 Projeď tenhle rozcestník a uvidíš. Témat je několik. Ale já osobně bych volil, sice dražší než 900 kč, orygo klíče s dálkou u kterejch si uděláš i odskok-odemčení jen pátejch dveří. Nebudeš muset tahat nic navíc co můžeš z klíčů ztratit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzz Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 Pročítal jsem rozcestník a k těm vystřelovákům. Tam je to ale daleko složitější. Kódovat imo, měnit zámky, brousit planžetu... Ten přívěšek mi přijde jednodušší. Elektrikář mi to zapojí a je zo za pár kaček. Jen chci vědět jestli to tam půjde bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 půjde to tam ale stojí to za hovno - nedoporučuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzz Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 To jsem zrovna nechtěl slyšet. Takže lepší bude dodělat vystřelováky? Důvod? Nejsem nijak náročný, chci jen dálkové zamykání a odemykání. Samozřejmě aby to bezproblému fungovalo. Dá se to komplet sehnat nové a za kolik( vystřelováky, komfotrka, zámky ...)? Nebo jen vrakáč či bazar? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oplik Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 odpoved k originalu mas o par vlaken dal http://forum.skodahome.cz/topic/112933-centralne-cez-do-5-dvere-kufor/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 komfortku a klíče mám nové, vyřežu a spáruju immo pokud by jsi chtěl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzz Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 Cena? Potřeboval bych i čipy imo ve vystřelovákách. Takže pokud tomu dobře rozumím, tak bych vyměnil komfortku kus za kus, a s vybroušenýma vystřelovákama a nakodovanýma s imo bych mohl odemykat a startovat? Odkud jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oplik Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 (editace) pokud koupis nove vystrelovaky,bude tam i ciste immo,staci ho nakodovat... me to delal cosby(kousek od priboru). jinak 2 ciste imma mam.. alejak budes mit vybrousene planzety,staci ty imma prehodit y puvodnich klicu a nemusi se ani kodovat. ja te jen chtel trosku nasmerovat...... jinak rakso se tu uz hodne resilo a bylo hodne negativnich reakci(co se tykalo vystrelovaku)..... jinak original je original.... Editováno: 29. Prosinec 2011, autor: oplik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzz Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 Já bych ho potřeboval i nakodovat, protože mám obyč klíč a ještě jen jeden. Nechci nic použitého. Ale jinak to je jak jsem psal? Komfortka kus za kus, nakódovat, vybrousit a frčí to? Kdyby se našel někdo z bruntálska kdo mi to komplet zarobí uvítám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 mám vše co potřebuješ, jsem z Humpolce - na místě vybrousím, nakoduju immo, vyměním komfortku a nastavím zavírání oken přes DO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzz Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 To je dost z ruky. Jsem z Vrbna pod Pradědem. Ale dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oplik Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 kontaktuj cosby-ho (kvuli komfortce a nakodovani),klice jsem videl nedavno v bazaru za cenu neco pres 1000 za jeden,nech vybrousit,prehodi se komfortka,nakoduje, a je hotovo.. jinak dosah dalky asi 20m(neoriginal mi otviral s bidou od kufru a to jeste jen nekdy...... ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oplik Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 tak jsem ti to trosku pohledal http://forum.skodahome.cz/topic/114703-klicezamkyimmodo-vwskoda/ - tady mas ten inzerat,klice jsou s DA na konci,ty fungujou,100% odzkousene u me.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajfy Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 Já mám dodělávané DO a klíče mám tyhle http://autodily.lkauto.cz/autoprislusenstvi/autoalarmy/prislusenstvi-k-autoalarmum/dalkove-ovladani/starsi-modely-autoalarmu/do-cz-key-track . Dosah je odhadem 20metrů, nemůžu si to vynachválit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 šmejd, nedoporučuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzz Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 Milhausek- jaká by byla cena? A je to tak že bys mi to zarobil tak, že budu mít dálku (kvalitní) s vystřelovákama a budu moct s tím kllíčem odemykat a startovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajfy Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 Milhausek, proč si myslíš že to je šmejd? Používám denně a nemám s tím jediný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 temelín pod palubovkou, nutné použití odporů, atd.. takhle se pouze vymění komfortka a nakodujou klíče, není nutný zásah do elektroinstalace.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajfy Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 V tom máš sice pravdu, ale zase ta moje varianta je levnější. Vyšla se vším všudy na 1200Kč. Jen tak pro info, mám řídící jednotku 03E 906 033A, to je jednotka bez centrálu vid? Nerad bych abych měl v autě přidavnou jednotku zbytečně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzz Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 Milhausek-napíšeš mi prosím tu cenu za komplet? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.