Přejít na obsah

pokuta za neoriginalni xenony


jurika

Doporučené příspěvky

ja musim souhlasit s Romarioo, taky mam dedelany origo xenony pouze s naklony na kolecko a nikdy zadny problem. Mam dokonce i nalepeny krytky ostriku xeno a ani na technicky mi nikdo nerekl ani popel ;)

Servus.

Prosim Ta ja uvažujem o origo. xenonoch, ak sa ta mozem spytat ako dlho trvala montaž a kolko zhruba ta vysla? A co vsetko k tomu potrebujem, alebo stači ak zoženiem nove lampy komplet cele aj zo štarteramy. A ešte kde si si to dal namontovat?

Dakujem ti velmi pekne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

presne jak pise Romariooo :) Na vrakaci sezenes xenony, dneska uz za 4tis, a pokud mas ted klasicky svetla staci jen prehodit motorky ;) chce si to s tim pohrat, ale neni to nic tezkyho. Pak potrebujes diagnostiku, treba VAG a nakodujes centralni elektriku a vse funguje :)

Dokonce sem nekde na netu videl takovou krabicku ktera simuluje pri startu funkci auto. naklapeni takze po nastartovani ti xenony vyjedou nahoru a dolu :) Pak zbejvaj jen ostriky svetel, ale ty muzes udelaj jako ja :D a pouze nalepit krytky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to OT, za to se předem omlouvám, ale jak to tu čtu, tak si vzpomenu, jak jsem v místě minulého bydliště (Praha 10) třeba dvakrát do měsíce viděl Octavii II s rozbitým bočním oknem, nadzvedlou kapotou a bez světel. Pak byla chvíli v servisu, světla vyměnili za nová a za týden - dva to samé znovu. Skvělá zásobárna nových xenonů pro zloděje. A následné kupující... A kde se pak asi berou ty světla... No jo, na vrakovištích - skoro každá totálka je tak, že zůstanou světla netknutá. :D

Já vím, já vím - Škoda je má hrozně drahé a přece člověk nebude dávat tolik peněz, raději seženu někde na vrakovišti za pár tisíc a když mi je ukradnou, tak to alespoň nebude tolik bolet...

Editováno: , autor: samurai
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jo, je to tak a je to o celkovy kulture spolecnosti/národa.

Kupuji se xenony na vrakovistich, protoze jsou levne; zaroven ale prumerne inteligentni jedinec tuší, ze to bude čorka. Presto mu to nevadi, cena je lakava. Nebude mu to vadit, dokud o ne sam takhle neprijde... A prijde o ne proto, ze takovych jako on je vic, a ty jeho xenony zase nekdo za tu lakavou cenu koupi.

Kdyby byla moralka spolecnosti aspon trosku na urovni, nebyl by pro kradeny veci/xenony odbyt. Ovsem jako realista vim, ze to je utopie. Obzvlast v CR.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Ty HIDy jsou svinstvo, kort když to někdo flákne do obyčejnech parabol. Mohu vám říct ze své zkušennosti, tenkrát jsem je fláknul do Supa, do čoček. Jo, svítilo to super, ale jen pár dnů, pak odešel jeden, po výměně ten druhej. Pak mi začalo zatejkat do světla, byl jsem z toho na mrtvici. nakonec jsem se nasral, HIDy vylágroval a osadil nazpátek žárovky. A byl klid, tohle už nikdy. Nehledě na problémy při technické kontrole. Navíc si málokdo uvědomuje, že mu může taky krásně celé auto vyhořet, stačí k tomu nějaká závadička na trafech či elektroinstalaci...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...