Publikováno Srpen 2, 200619 r Tak chtě nechtě už musíme začít přemýšlet o zimních pneu. Zatímco u letních mám jasno (volim Continental ) tak u zimních moc nee, proto mě zajímají vaše názory a doporučení. A ještě jedna věc mi není jasná. Vždy jsem si myslel, že zimní mají být užší, ale tuším koncern Pirelli začal loni nebo předloni tlačit názor, že to není pravda a že širší pneu mají lepší záběr. Jak to vidíte vy? Máte zkušenosti?
Srpen 2, 200619 r mam obycejny Barum - ale na sluzebce mam ultra grip 7 a ty mi prijdou fak v pohode a dobry - oboje original rozmer
Srpen 2, 200619 r Znamej mel Nokiany a rikal ze jsou rozhodne lepsi nez treba Barumy a daj se sehnat jeste za dobry penize.Takze docela premejslim o nich, jasny ze nejlepsi budou podle testu Micheliny nebo Continentaly, ale budu potrebovat 16tky, takze budu shanet neco levnejsiho.
Srpen 2, 200619 r No jo hoši, nejvyšší čas. Já už jsem si dneska koupil zimní bundu.... (myslím to vážně)
Srpen 2, 200619 r No jo hoši, nejvyšší čas. Já už jsem si dneska koupil zimní bundu.... (myslím to vážně) Ja jedu rano do NDR koupit nejakou zimni bundu! (myslim to vazne)
Srpen 2, 200619 r Ja jedu rano do NDR koupit nejakou zimni bundu! (myslim to vazne) ...čéče, ty cestuješ časem, ne?
Srpen 2, 200619 r Ja jedu rano do NDR koupit nejakou zimni bundu! (myslim to vazne) ...čéče, ty cestuješ časem, ne? Ja cestuju i s casem! Hlavne zitra na cas! NDR je parada...
Srpen 3, 200619 r Kamoš nedá dopustit na Nokiany. Já mám dobrou zkušenost s Klébrama. Minulou zimu jsem poprvé otestoval Firestone FW 930 můžu jen doporučit.
Srpen 3, 200619 r Dete vite kam se zimou Jinak UG7 Za kolik a kde si je koupil? ty taky musis v R16... ...vsude jsem nasel za UG7 cenu tak 3500,- a to se me fakt nechce davat.
Srpen 3, 200619 r Teď mám Ultra Grip 6 a nikdy jsem lepší zimáky neměl! Šel bych do Ultra Grip 7. 2465,- R15 3432,- R16
Srpen 3, 200619 r Tak chtě nechtě už musíme začít přemýšlet o zimních pneu. Zatímco u letních mám jasno (volim Continental ) tak u zimních moc nee, proto mě zajímají vaše názory a doporučení. A ještě jedna věc mi není jasná. Vždy jsem si myslel, že zimní mají být užší, ale tuším koncern Pirelli začal loni nebo předloni tlačit názor, že to není pravda a že širší pneu mají lepší záběr. Jak to vidíte vy? Máte zkušenosti? Pouzivam Kleber ale ted nereknu jake,bo je nemam na utiii:-)Za dobry peniz dobra kvalita:-)Jinak letni Continental PremiumContact2 a ty jsou super:-)
Srpen 3, 200619 r Mám na zimu již druhou sadu Klebru první jsem sjel ještě na Feldě a po zkušenostech jsem je zakoupil druhou tentokrat už na Octávku a panuje naprostá spokojenost.A letni pro změnu opět Klebr.
Srpen 3, 200619 r Hlavni aby meli vzorek jinak myslim ze s zadnou ze slusnejch gum chybu neudelas:-) at je to goodyear / michelin / barum / firestone /kleber ....
Srpen 4, 200619 r Měl už jsem na autí kde jaký pneu, ale barum jednoznačně nejhorší. Vůbec neberou sní! Co vyjedu na UG6 to žádný před tím nedokázali! Vysočina je Vysočina!
Srpen 4, 200619 r jedině tesco tesco nikdy, co tam jsou vsechno schopni prodat, protektory, hodne stary skladovy pneu atd...
Srpen 4, 200619 r Ted jsem nasel UG7 205/55 16" za 3160,- na http://pneunet.cz/index.php?sekce=pneu_info&ID=7815&m kupoval jste je nekdo za nizssi cenu?
Srpen 4, 200619 r Minuly rok jsem kupoval UG7 v 15" za 1880,- , dnes stoji 2100,- coz neni takovy skok.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.