Honza Kovi Vloženo 16. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2012 na vag pojedu příští týden(tento týden mi dorazí nová váha) a rozvody jsou nově dělané, proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 (editace) práve pre ten ostrý zvuk motora sa pýtam na tie rozvody...takže,ked budeš na tom VAG daj si zmerať ten TDI graf (predvstrek)..ak nebude sedieť,tak nastaviť na kolečku vstrekovacieho čerpadla.. ale to by mal ten mechanik čo to robil vedieť.. Editováno: 18. leden 2012, autor: libero1071 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jachym1 Vloženo 29. Září 2024 Sdílet Vloženo 29. Září 2024 V 11. 1. 2012 na 22:29, Honza Kovi napsal: Zdravím, když ráno nastartuju, tak mi nefunguje turbo(cca po kilometru, dvou - se normálně chytne) motor samozdřejmě tahá co může ale nejede a papá jak ruský panzer.. teď dotaz, může to dělat váha vzduchu nebo je problém někde jinde? Všiml jsem si když nastartuju, auto stojí cca 5minut nastartované tak pak jede OK. Díky za rady Dobrý den, mám stejný problém. Jak jste ho vyřešil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Září 2024 Sdílet Vloženo 29. Září 2024 Dotyčný tady 4 roky nebyl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.