brunoos Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 Potřeboval bych pomoct. Ukradli mi přední tažné oko na fabii combi 1,9tdi. Origo stoji 700 korun což nedam ani kdyby ..... Chtěl bych si ho vyrobit, ale potřeboval bych nějaký výkres, hlavně kvůli závitu. Nemá někdo něco takového. Dík moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virgin Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 Zajdi na vrakáč a máš to bez práce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 moje řeč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 tak třeba v autodíly krč viz odkaz ho mají za 205kč jestli jsi z prahy ale pošlou ho i na dobírku, vím ve škodovce chtěli 750kč nevím tedy za co, jinak mě ho waker poslal za 100kč nový a možná ještě má, tady je odkaz na tu krč... http://www.autodilykrc.cz/eshop/skoda/fabia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 Zdravím všechny, potřeboval bych rozměry tažného oka na Fábku faceliftouvou. Byl jsem tahat kamaráda a pak jsem ho zapoměl vyndat a někdo mi ho ukradl a tak bych si ho nechal vyrobit a jedná se mi hlavně o ten závit jaký tam je. Omlouvám se jestli už to tady někdy bylo řešené jsem to nenašel. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 (editace) http://www.iautodily.cz/tazne-oko-skoda-nd100014079.html Tohle budeš vyrábět? Original: http://www.cc-autodily.cz/oko-tazne-fabia Editováno: 14. leden 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 No chtěl jsem si to nechat vyrobit u nás v JZD nemají moc práce, tak by mi to tam udělali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 tak ich nechaj,nech sa chlapci bavia,keď nemajú čo robiť ...možno to budú časom vyrábať v rámci pridruženej výroby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 Pak to nahodou nevydrži, pojišťovna zjisti že to není štátom zkošany zvárač a da ti prd. A to určitě bude stat za ty 4 kila! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 A jen takovej malej dotázek na okraj - nemá to oko na tom dříku pro našroubování NÁHODOU LEVEJ ZÁVIT? U svýho Rooma ani u služebních fábulí nebo oktávek jsem to ještě nepotřeboval, u Formana jsem měl oka na obou stranách vevařený do skeletu, ale třeba u Fordů je to oko s levým závitem normální - aby se to nedalo použít na nic jinýho než je předepsaný použití a tím to nebylo náhodně poškozený. Takže než to začneš někde sám bastlit nebo než si to necháš od někoho ubastlit, zkontroluj radši i tuhle maličkost - aby ses pak někde potmě a(nebo) při padajících sračkách a v mrazu jak v ruským filmu zbytečně nedivil "proč mi tam to voko kurva nejde našroubovat...???" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 jo jo asi si ho nejspíš koupím. doma mám z felicie a to tam nepasuje má menší závit právě, tak nic jiného mi nezbívá než si ho koupit no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 Jj, má to votočenej závit. Utahuješ proti směru hodinovejch ručiček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 Luďo - dík za potvrzení, já si tím levochodým závitem nebyl u koncernu tak moc jistej. U toho Fofdíka to ale vím na beton, protože jsem jedno Mondeo kdysi vláčel formanem ze závěje - a majiteli jsem to voko musel odebrat a natočit mu ho tam po pozorným pohledu na sklon závitu sám, protože se ho notnou dobu neúspěšně snažil do té díry pod krytkou v nárazníku našroubovat obvyklým směrem = po směru hodinových ručiček - a když se mu to nedařilo, namlátil by ho tam snad kladivem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.