Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Potřeboval bych pomoct. Ukradli mi přední tažné oko na fabii combi 1,9tdi. Origo stoji 700 korun což nedam ani kdyby ..... Chtěl bych si ho vyrobit, ale potřeboval bych nějaký výkres, hlavně kvůli závitu. Nemá někdo něco takového. Dík moc.

• o 3 týdny později...
  • o 5 let později...
Vloženo

Zdravím všechny,

potřeboval bych rozměry tažného oka na Fábku faceliftouvou. Byl jsem tahat kamaráda a pak jsem ho zapoměl vyndat a někdo mi ho ukradl a tak bych si ho nechal vyrobit a jedná se mi hlavně o ten závit jaký tam je.

Omlouvám se jestli už to tady někdy bylo řešené jsem to nenašel.

Díky

Vloženo

A jen takovej malej dotázek na okraj - nemá to oko na tom dříku pro našroubování NÁHODOU LEVEJ ZÁVIT?

U svýho Rooma ani u služebních fábulí nebo oktávek jsem to ještě nepotřeboval, u Formana jsem měl oka na obou stranách vevařený do skeletu, ale třeba u Fordů je to oko s levým závitem normální - aby se to nedalo použít na nic jinýho než je předepsaný použití a tím to nebylo náhodně poškozený. Takže než to začneš někde sám bastlit nebo než si to necháš od někoho ubastlit, zkontroluj radši i tuhle maličkost - aby ses pak někde potmě a(nebo) při padajících sračkách a v mrazu jak v ruským filmu zbytečně nedivil "proč mi tam to voko kurva nejde našroubovat...???" lollollol

Vloženo

Luďo - dík za potvrzení, já si tím levochodým závitem nebyl u koncernu tak moc jistej. U toho Fofdíka to ale vím na beton, protože jsem jedno Mondeo kdysi vláčel formanem ze závěje - a majiteli jsem to voko musel odebrat a natočit mu ho tam po pozorným pohledu na sklon závitu sám, protože se ho notnou dobu neúspěšně snažil do té díry pod krytkou v nárazníku našroubovat obvyklým směrem = po směru hodinových ručiček - a když se mu to nedařilo, namlátil by ho tam snad kladivem...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...