Přejít na obsah

Tažné oko

brunoos

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...
  • o 5 let později...

Zdravím všechny,

potřeboval bych rozměry tažného oka na Fábku faceliftouvou. Byl jsem tahat kamaráda a pak jsem ho zapoměl vyndat a někdo mi ho ukradl a tak bych si ho nechal vyrobit a jedná se mi hlavně o ten závit jaký tam je.

Omlouvám se jestli už to tady někdy bylo řešené jsem to nenašel.

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A jen takovej malej dotázek na okraj - nemá to oko na tom dříku pro našroubování NÁHODOU LEVEJ ZÁVIT?

U svýho Rooma ani u služebních fábulí nebo oktávek jsem to ještě nepotřeboval, u Formana jsem měl oka na obou stranách vevařený do skeletu, ale třeba u Fordů je to oko s levým závitem normální - aby se to nedalo použít na nic jinýho než je předepsaný použití a tím to nebylo náhodně poškozený. Takže než to začneš někde sám bastlit nebo než si to necháš od někoho ubastlit, zkontroluj radši i tuhle maličkost - aby ses pak někde potmě a(nebo) při padajících sračkách a v mrazu jak v ruským filmu zbytečně nedivil "proč mi tam to voko kurva nejde našroubovat...???" lollollol

Odkaz ke komentáři

Luďo - dík za potvrzení, já si tím levochodým závitem nebyl u koncernu tak moc jistej. U toho Fofdíka to ale vím na beton, protože jsem jedno Mondeo kdysi vláčel formanem ze závěje - a majiteli jsem to voko musel odebrat a natočit mu ho tam po pozorným pohledu na sklon závitu sám, protože se ho notnou dobu neúspěšně snažil do té díry pod krytkou v nárazníku našroubovat obvyklým směrem = po směru hodinových ručiček - a když se mu to nedařilo, namlátil by ho tam snad kladivem...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...